Maverick pisze:A winni sa sobie sami, gdyz z poczatku - co dalo sie zauwazyc - bylem do nich nastawiony bardzo neutralnie.
A wcale nie ;P
Winny, to jest JKM
Moderator: modTeam
Belzebub pisze:Oni istnieją i nie zmienią swoich preferencji seksualnych! Bo sami nie mogą nic na nie poradzić.
yaho pisze:Twoim zdaniem ktos sie rodzi gejem i po prostu nim jest. Podejrzewam ze tak mysla wszyscy za. A tym czasem prawda jest inna.
fish pisze:Myśle, że mają wpływ na swoje preferencje. Gdzieś już tu na forum pisałem - mam koleżankę co jej znajomej mąż, na eksponowanym stanowisku jako prezes jednego z banków, po 20-tu latach małżeństwa, zostawił ją i dwójkę dzieci dla faceta. Szok był dla niej straszny. I co? Wcześniej jak się żenił i robił dzieci nie wiedział, że jest gejem? Nie odczuwał popędu do tej samej płci?
Widocznie taki był jego wybór.
Moniczka_21 pisze:To chyba normalne w Polsce że ludzie boją się przyznać do innych upodobań i strach jest przyczyną że robią jeszcze większe głupoty niż gdyby żyli w zgodzie z naturą.
Na pewno jednak nie ma czegoś takiego jak "gen homoseksualizmu" - dodaje uczony. Sytuację dodatkowo komplikuje fakt, że obok genów na orientację z całą pewnością ma także wpływ środowisko.
Belzebub pisze:Ale nawet jeśli jest tak, jak mowisz, to ludzi ci i tak nie mają zbyt dużego wpływu na swoje preferencje seksualne.
Imperator pisze:1) Homoseksualizm to jest choroba, zboczenie.
2) Skoro jednak dwóch facetów (dwie kobiety) koniecznie chce być ze sobą, mieszkać (o to co w tym mieszkaniu będą wyprawiać nie obchodzi mnie) to niech im to będzie dane. Odpowiedni zapis prawny i tyle. I niech ich "związek" będzie zalegalizowany.
Moniczka_21 pisze:skoro to dla Ciebie choroba i zboczenie czemu sie chcesz godzić na legalizacje tego? Może jak jesteś taki tolerancyjny to zgodzisz się też na legalizację związków pedofilów z dziećmi albo umysłowo chorym dasz pozwolenie na broń? Przecież też nie będzie cię obchodzić co będą robić byle by się z tym nie "obnosili".
Andrew pisze:Poza tym po co im ta legalizacjaco chca tym osiągnąć / ktos mi wytłumaczy bo nie kumaty w temacie jestem
Andrew pisze:Poza tym po co im ta legalizacjaco chca tym osiągnąć / ktos mi wytłumaczy bo nie kumaty w temacie jestem <aniolek2>
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 92 gości