lodzik w gumce
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
wczoraj bylem u prostytutki i mialem dziwny problem ,otoz ja robila mi loda w gumce nie chcial mi stanąc , w poprzedniej wizycie mialem to samo ,czy wam tak samo sie dzieje?
Nie wiem, nie chodze do panienek lekkich obyczajow
Poza tym - loda w gumce? to chyba jakieś novum . No chyba, że robiła na akord to spoko
A serio - Możeś się stremował, albo byłeś zmęczony, albo panna tak na ciebie działała
Poprzedni raz był u tej samej?
Poza tym - loda w gumce? to chyba jakieś novum . No chyba, że robiła na akord to spoko

A serio - Możeś się stremował, albo byłeś zmęczony, albo panna tak na ciebie działała
Poprzedni raz był u tej samej?
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
-
- Początkujący
kolorowyMis pisze:wczoraj bylem u prostytutki i mialem dziwny problem ,otoz ja robila mi loda w gumce nie chcial mi stanąc , w poprzedniej wizycie mialem to samo ,czy wam tak samo sie dzieje?
Ile masz lat
Prawdziwego mężczyznę poznajemy po tym, jak kończy, nie jak zaczyna....
tr3sor pisze:A jak by mial ponizej 20`stki to niebylo by w tym nic dziwnego ? Nastepna panna co to starszego faceta mosi miec ? pfff.
oki sorry chodziło mi że jest młody <aniolek2> niech bedzie jeżeli masz naście albo dwadzieścia i wzwyż lat to czemu nie znajdziesz sobie dziewczyny.....tak lepiej
a jeżeli chodzi o wiek to rzeczywiście wole starszych <aniolek2>
Re: lodzik w gumce
anitka24 pisze: a ja nigdy nie widziałam loda w prezerwatywie i jakoś nie wyobrażam żebym miała takiego robić <boje_sie>
Dlaczego? Normalny lod<lol> czasami nawet moze i lepszy jesli w prezerwatywie owocowej...no i facet moze sie sposcic i nie ma problemu z niesmakującą sperma;)
AMON pisze: Normalny lod<lol> czasami nawet moze i lepszy jesli w prezerwatywie owocowej...no i facet moze sie sposcic i nie ma problemu z niesmakującą sperma;)
Myślę, że kto się brzydzi smaku i zapachu ten się za to nie bierze. A czy nie lepiej zamiast prezerwatywy (nawet owocowej) possać gumę do żucia.
Kochać i być kochanym
Claire pisze:[...]lateks smakuje okropnie[...]
no chyba, że to kondomki smakowe
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
-
- Początkujący
kolorowyMis pisze:ja wcale nie zartowalem ani nie jest to rowniez prowokacja ,mam 24 lata jesli chodzi o szczegoly.
Czy wy tez tak macie ze jak laska wam robi galke w gumce to wam nie staje?
Ja nigdy nie robiłam loda facetowi w gumce i dalej sobie tego nie wyobrażam....
I ciekawi mnie jak one zakładają tę gumę jak nie chce stać .
Dokładnie też się nad tym zastanawiałam. A czy kiedyś miałeś robionego loda bez prezerwatywy??
-
- Początkujący