Czyli prezerwatywy jednak nie są tu <wśród was> powszechnie stosowane?
Finał stosunku
Moderator: modTeam
Ja osobiście wytrysku do ust partnerki nie przeżyłem, ale nie ukrywam, że bardzo bym chciał jednak chyba jeszcze nie pora na to.... najbardziej lubię spuszczać się je do środeczka (do cipki)... chyba nie ma dla penisa miejsca lepszego i lepszego gniazdka niż szparka ukochanej osoby <aniolek2> , ale podczas gdy uprwiamy sex od tylu jest przyjmne jak się jej spuszczam na pupe to jest naprawdę widok piękny
:):) 
...::: Wspomnienia to najważniejsze... co nam pozostaje.... :::...
Robico pisze: ale podczas gdy uprwiamy seks od tylu jest przyjmne jak się jej spuszczam na pupe to jest naprawdę widok piękny
No i może jeszcze otrzepać wacka o pośladki. osobiście nie widzę w tym nic pięknego-nie ma jak do cipki i te zajefajne skurcze pochwy, które wycisną z wacka ostatnie soczki...mmm
Ostatnio zmieniony 19 lip 2005, 17:44 przez Jarek, łącznie zmieniany 2 razy.
Kochać i być kochanym
Ja też najbardziej lubie do środeczka....
Lubie mieć świadomość, że było mu dobrze jak był we mnie i czuć wyciekające soki Jego miłości....
Zdaża się różnież na ciałko, ale raczej sporadycznie.....
PS. Obserwując samą siebie dochodze do wniosku, ze dla mnie seks jest bardziej przeżyciem duchowym niż cielesnym....no ale coż.....
Lubie mieć świadomość, że było mu dobrze jak był we mnie i czuć wyciekające soki Jego miłości....
Zdaża się różnież na ciałko, ale raczej sporadycznie.....
PS. Obserwując samą siebie dochodze do wniosku, ze dla mnie seks jest bardziej przeżyciem duchowym niż cielesnym....no ale coż.....
Różnimy się...i to bardzo....mamy dwie dusze....ale jedno ciało.....
ja niestety nie biore jeszcze tabletek.. ale to juz kwestia czasu..
wiec jak na razie to najczęściej korzystamy z prezerwatyw.. czasami stosunek przerywany..
zdarza sie tez tak ze wyliczam sobie dni niepłodne i kończy we mnie:) ale to jest jak na razie rzadkością..
wiec jak na razie to najczęściej korzystamy z prezerwatyw.. czasami stosunek przerywany..
zdarza sie tez tak ze wyliczam sobie dni niepłodne i kończy we mnie:) ale to jest jak na razie rzadkością..
"Kochaj i szalej, nie myśl co dalej"

Charlotte pisze:czasami stosunek przerywany..
zdarza sie tez tak ze wyliczam sobie dni niepłodne i kończy we mnie:)
<boje_sie> <boje_sie> <boje_sie> i Ty masz 18 lat?
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”