Orgazm podczas snu
Moderator: modTeam
Orgazm podczas snu
Czesc mam pytanie do was wszystkich odwiedzajacych to forum....
mam takie jedno pytanie moze juz to bylo na tym forum ale ja nie znalazlam...... czy jest to mozliwe zeby przezyc orgazm podczas snu??? ostatnio chyba cos takiego przezylam <aniolek2> hehehe no ale nie wiem czy nba 100%! powiedzcie czy to mozliwe?? i czy wy miewacie cos takiego?:>
mam takie jedno pytanie moze juz to bylo na tym forum ale ja nie znalazlam...... czy jest to mozliwe zeby przezyc orgazm podczas snu??? ostatnio chyba cos takiego przezylam <aniolek2> hehehe no ale nie wiem czy nba 100%! powiedzcie czy to mozliwe?? i czy wy miewacie cos takiego?:>
gosia pisze:Nie no ja nie miewam, ale sądzę, że to mozliwe, bo niby dlaczego nie... Ja przeżywam niemal orgazm jak mój się tylko rozbierzeHehe
So Sweet
nie no to teraz juz wiem co nieco o tym

guli pisze:Ej to nie to samo co orgazm
Polucja to tylko zmaza, wyciek nasienia nie wiążący się z orgazmem. Nie wiem jak u kobiet, ale moja miewa
U mnie to sie ZAWSZE z orgazmem wiazalo
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
gosia pisze:A ciekawi mnie czy pamiętasz sny podczas których miewasz orgazmy
Zazwyczaj odbywalo sie to tak, ze mialem erotyczny sen, po czym, gdy sprawy zblizaly sie w nim do finalu, to budzilem sie albo w trakcie, albo na moment przed nim-skutek byl zawsze (oprocz jednego razu
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
GNRose pisze:gosia napisał/a:
A ciekawi mnie czy pamiętasz sny podczas których miewasz orgazmy
Zazwyczaj odbywalo sie to tak, ze mialem erotyczny sen, po czym, gdy sprawy zblizaly sie w nim do finalu, to budzilem sie albo w trakcie, albo na moment przed nim-skutek byl zawsze (oprocz jednego razu ) taki sam: odzyskiwalem swiadomosc, po czym szedlem po chwili do toalety wytrzec sie i zmienic bielizne. A odpowiadajac dokladnie na Twoje pytanie: tak, pamietalem te sny, ale zazwyczaj tylko przez kilka minut po przebudzeniu. Kiedy nastepnie kladlem sie z powrotem spac i budzilem po kilku godzinach, zdarzalo sie, ze za skarby nie moglem juz sobie przypomniec szczegolow (uprzedzajac Twoje pytanie: to jest biologocznie uwarunkowane, zbadane i opisane przez naukowcow zjawisko zwiazane z reakcjami chemicznymi zachodzacymi w mozgu podczas snu-zreszta na pewno doswiadczylas tego nie raz sama, niekoniecznie podczas erotycznych snow ). Z przyjemnoscia stoje do dyspozycji w razie dalszych pytan
Dzięki
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
-
- Weteran
Orgazm pamieta, tylko tego co do niego doprowadzilo nie. (tzn. tresci snu)
A sny z orgazmem? A i owszem. Miewalam. Kiedy tylko mam troche dluzsza przerwe w strefie sexu, wlaczajac w to rowniez wlasna inicjatywe, to owszem. I coz, zgadzam sie. Stanowczo fajne uczucie
A sny z orgazmem? A i owszem. Miewalam. Kiedy tylko mam troche dluzsza przerwe w strefie sexu, wlaczajac w to rowniez wlasna inicjatywe, to owszem. I coz, zgadzam sie. Stanowczo fajne uczucie
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Jarek pisze:Ale mi chodziło o to czy śpiąc bez majtek na prześcieradle też zostają jakieś ślady.tzn. czy facetka najpierw jest podniecona i się nawilża i po przebudzeniu czuje że ma tam mokro, czy tylko sam orgazm na sucho (co wydaje mi się raczej małoprawdopodobne)?
Nie no jarek chodzi o to ze dziewczyna nie pamieta calego snu co ja doprowadzilo do orgazmu.... ale ma sie go tak samo raczej go sie odczuwa jak podczas stosunku ..! i nie wiem czuje sie tylko go ale w snie przeciez jak sie budze to nie wklada sie palca i nie sprawdzam czy jestem tam mokra czy jakies sdlady na przescieradle...! samo uczucie ze sie ma ten orgazm jest wspaniale i nie musze widziec czy jestem mokra
-
- Weteran
Jarek pisze:czy śpiąc bez majtek na prześcieradle też zostają jakieś ślady
Mi jeszcze nigdy nie zostaly slady na przescieradle. (oprocz sexu oralnego, ale to nie tylko moja zasluga.)
Nawilzenie przy stosunku jest, ale nie az takie, zeby jakies mokre plamy zostawaly. Wilgoc jest potrzebna w srodku.
A jesli chodzi o podniecenie, to ja go nie potrzebuje zeby przezyc orgazm, trzeba tylko dobrej techniki. (najlatwiej oczywiscie kiedy robie to sama.)
Przyznaje, nie lubie konczyc tak "na sucho", bez emocji, ale jest to mozliwe. Jak najbardziej.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Polucje to nie orgazm...
A czy jest mozliwy? Czemu nie. Wszak sen to druga swiadomosc i wyglada dosc realnie. Tylko nawet jesli nie powinna go pamietac chyba ze obudzilaby sie w trakcie. Albo... tylko jej sie snilo ze go miala i to bylo tylko na plaszczznie psychicznej bez fizycznych reakcji organizmu co jest dla mnie najbardziej prawdopodobne
A czy jest mozliwy? Czemu nie. Wszak sen to druga swiadomosc i wyglada dosc realnie. Tylko nawet jesli nie powinna go pamietac chyba ze obudzilaby sie w trakcie. Albo... tylko jej sie snilo ze go miala i to bylo tylko na plaszczznie psychicznej bez fizycznych reakcji organizmu co jest dla mnie najbardziej prawdopodobne
Hmmm.... ja osobiście nie przeżyłem nigdy orgazmu podczas snu, a czy jest to możliwe? Nie wiem być może zdarzało się, że podczas snów erotycznych miewałem różne przyjemne odczucia, ale nie poruwnywale z orgazmem... <aniolek2> potem budziłem się mocno podniecony i gotowy na wszystko
Szkoda tylko, ż ewtedy obok nikogo nie ma 

...::: Wspomnienia to najważniejsze... co nam pozostaje.... :::...
gosia pisze:Cytat:
U mnie to sie ZAWSZE z orgazmem wiazalo Wycieku bez orgazmu jeszcze nie mialem, miewam za to orgazmy bez wyciekow, ale to juz nie przez sen
A ciekawi mnie czy pamiętasz sny podczas których miewasz orgazmy
Jak ich nie pamiętać później to w życie trzeba wprowadzić
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”