sparwa wieku i seksu
Moderator: modTeam
Mnie też to przeraża i zniesmacza. Chyba wlasnie tu dziala ten mechanizm o ktorym piszesz: taka 11,12,13-latka kupuje sobie bravo czyta, i mysl sobie , kurcze, a moze to faktycznie jest fajne, czyta sobie listy w stylu "mam 12 lat. moj chlopak to i tamto" i co ona sobie moze pomyslec, " a, nie!!! nie bede gorsza" No i potem wychodzi szydło z wora Raport Durexa "coraz mlodsze DZIECI uprawiają seks" 
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
unlucky_sink -> oczywiście, że się zdarzają wyjątki
a'propos to przypomniał mi się ten kawał:
- Synu, chyba czas najwyższy żebyśmy porozmawiali o pewnych sprawach... Wiesz, seks, itd. ...
- Dobrze, tato. A co chcesz wiedzieć?
a'propos to przypomniał mi się ten kawał:
- Synu, chyba czas najwyższy żebyśmy porozmawiali o pewnych sprawach... Wiesz, seks, itd. ...
- Dobrze, tato. A co chcesz wiedzieć?
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
- unlucky_sink
- Maniak
ptaszek pisze:unlucky_sink -> oczywiście, że się zdarzają wyjątki Jezor
jam jest tym wyjątkiem powiadam wam-unlucky_sink

"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Ostatnio słyszałam od mojej kumpeli ze jedna typiara w wieku 13 lat z brzuchem chodzila. Ojciec przyszlego dzieciaka tez ma 13 lat i co wy na to??
A moj kumpel 16 latek i jeździ z wózeczkiem....to jest chore!! Ludzie inwestujcie w kondony
:P:P Albo apel do firm...może jakieś reklamy i nowości rozdawane w szkołach do wypróbowania?? Hehehe
:P:P W Holandii przynajmniej jest OK. Dziewczyna w aptece dostaje Postinor Duo za free
:P:P Bynajmniej tak twierdzi moj Ex ktory tam mieszka
:D:D
- unlucky_sink
- Maniak
Yasmine pisze:w mojej klasie w styczniu urodzila dziewczyna ktora nie skonczyla jeszcze 18. Na moim osiedlu w tym roku urodzily tez dwie dziewczyny. Jedna 14 lat a druga 16 Eeee.. no ten tego...
ale to wynika z nieświadomości, naiwności, miłości,przypadku... czy czego?
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Ta z mojej klasy to niby mialo byc z milosci. Facet zostawil ja polowie ciazy.
Ta 16 nastka to wpadla ze swoim chlopakiem z ktorym dlugo chodzila, ale sa razem.
A 14 jak powiedziala "nie lubie z gumka" (
) no i ojcem jej dziecka jest 15-latek ktory siedzi jeszcze w podstawowce bo tyle razy nie zdal. Patologia
.
Ta 16 nastka to wpadla ze swoim chlopakiem z ktorym dlugo chodzila, ale sa razem.
A 14 jak powiedziala "nie lubie z gumka" (

- unlucky_sink
- Maniak
- Weteran
- Maniak
moon pisze:Za pierwszym razem zgodziła się na seks, bo kupił jej dzinsy. Eeee.. no ten tego...
a ja bym za nic sie na seks nie zgodziła z kimś na kim by mi nie zależało

Raz miałam przypadek, ze nauczyciel proponował mi seks-na szkolnej wycieszce

- ksiezycowka
- Weteran
Ktoś tam napisał ze gimnazjum jest beee....
I ja się z tym zgadzamw 100% To najbardziej popiepszony wynalzaek ostatnich lat. A dzisiejsze dzieci, no cóż, szybciej dojrzewają? Ale wg mnie za szybko, przez to tracą dzieciństwo, a przecież jeszcze sie tyle w życiu naseksia, po co sobie odbierać te piękne chwile nieświadomości i beztroski? Nie rozumiem tego
I ja się z tym zgadzamw 100% To najbardziej popiepszony wynalzaek ostatnich lat. A dzisiejsze dzieci, no cóż, szybciej dojrzewają? Ale wg mnie za szybko, przez to tracą dzieciństwo, a przecież jeszcze sie tyle w życiu naseksia, po co sobie odbierać te piękne chwile nieświadomości i beztroski? Nie rozumiem tego
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista
pozdrawiam
pozdrawiam
- unlucky_sink
- Maniak
szopen pisze:, po co sobie odbierać te piękne chwile nieświadomości i beztroski? Nie rozumiem tego usmiech
bo te dzieci są tego nieświadome... Ja też za wcześnie zaczęłam z wszystkim... no cóż-inaczej przeżyłam swoje dzieciństwo niż koleżanki z klasy...
moon pisze:W zamian za?
A jak odmówiłaś to nic?
w zamian za nic
- ksiezycowka
- Weteran
To że Ty w tym wieku myślałaś o romantycznym pocałunku zaś jest dobre?
Tez mi trochę tak dziwnie jak widze 14latkę z brzuchem, ale to jej wola. Z konsekwencjami się liczyć powinna i tyle.
Wolę taki jednak widok niż jakieś wzdychające do idoli z plakata 14latki myślące o niebieskich migdałach. Takich nie trawię.
Lecz zgodzę się, że dzieciństwo to dzieciństwo i nim być powinno.
Tez mi trochę tak dziwnie jak widze 14latkę z brzuchem, ale to jej wola. Z konsekwencjami się liczyć powinna i tyle.
Wolę taki jednak widok niż jakieś wzdychające do idoli z plakata 14latki myślące o niebieskich migdałach. Takich nie trawię.
Lecz zgodzę się, że dzieciństwo to dzieciństwo i nim być powinno.
-
- Zaglądający
malenka:):)) pisze:Heyka wszystkim:)No ja zas mam taki problem iz moj chlopak ma 25 lat a ja 18 i do tej pory jeszcze nie wspolzylismy!!i obawiam sie iz jego czloneki bedzie za duzy <zly3> i ze nie bedzie w stanie "we mnie wejsc":(blagam o odpowiedz- czy ostnieje w ogóle taka mozliwosc??? <boje_sie>
Każdy wejdzie, jak mogą to robić z koniem to facet nie będzie Ci straszny.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

- unlucky_sink
- Maniak
- Weteran