[ Dodano: 2006-10-15, 12:49 ]
Chciałem się jednocześnie zapytać ile moze kosztować wizyta u prywatnego ginekologa..
Moderator: modTeam
bobobo pisze:bo miala dosyc często pojedyńcze krwawienia po tym jak robilem jej dobrze palcem i nie wiem co one oznaczają<?> M
bobobo pisze:Chciałem się jednocześnie zapytać ile moze kosztować wizyta u prywatnego ginekologa..
bobobo pisze:SZczerze to nie jestem pewien, ale wydaje mi sie w przed...ale nie na 100%
Hardcore pisze:nie zauważyłeś, że Ci spadła? Kochałeś się z Twoją kobietą kieda ta miała zdjętą prezerwatywę w cipce?
Hardcore pisze:Promen i tego typu rzeczy baaardzo drastycznie zaburzają równowagę chormonalną. Nie jest to zbyt zdrowe.
bobobo pisze:Nie wiem kiedy moja dziewczyna ostatni raz miala okres, bo miala dosyc często pojedyńcze krwawienia po tym jak robilem jej dobrze palcem i nie wiem co one oznaczają
Hardcore pisze:Jeśli po wytrysku to nie ma problemu, jeśli przed wytryskiem gumka spadła to co... nie zauważyłeś, że Ci spadła? Kochałeś się z Twoją kobietą kieda ta miała zdjętą prezerwatywę w cipce? Nie czaję tego.
bobobo pisze:Myśli ze to okres...Ale jakis krótki bardzo...No cóz...
KyLu pisze:nawet najlepszym![]()
Hardcore pisze:Promen i tego typu rzeczy baaardzo drastycznie zaburzają równowagę chormonalną. Nie jest to zbyt zdrowe.
bobobo pisze:Lat ma 18 potrafi to odróznić...Myśli ze to okres...
bobobo pisze:.Tylko nie wiem bo jakies ilości spremy mogły się dostać do srodka i nie wiem czy to moze byc nie bezpieczne...
bobobo pisze:Te tablketki są naprawde az tak bardzo niezdrowe?
bobobo pisze:Jest możliwe zeby okres tak obfice trwał 1 dzień?
Olivia pisze:bobobo napisał/a:
Zsuwanie sie to wiem ze to mój błąd ale intryguje mnie to krwawienie...
Mówię Ci, że za głęboko grzebiesz.Albo paznokci nie obcinasz.
mysza pisze:hmm wiec mam podobny problem
dzis podczas stosunku z dziewczyna zsuneła mi sie prezerwatywa , orgazmu w niej nie miałem ale w prezerwatywie cos bylo (nieduzo jakiegos plynu, mozliwe ze to sperma ktora wyszla przed wytryskiem) plyn niewylal sie do srodka raczej bo zaraz ja wyjalem jak poczulem ze sie zsunela, z kalendarza wynika ze teraz sa dni plodne , czy sa duze szanse zajscia w ciaze ? no i czy kazda prezerwatywa jets nasaczona srodkiem plemnikobojczym i czy ten srodek jest skuteczny tzn unieskzodliwia wiekszasc plemników >??
bobobo pisze:..To jest chyba jednak bezpieczniejsze:) Pozdrwaiem <browar>
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 59 gości