Nowe tabletki
Moderator: modTeam
Nowe tabletki
Dostalam recepte na novyrette(bodajze tak to sie pisze), ale tez na microgynan, kupilam te drugie. skonczyly mi sie 3 dni temu, czyli mam jeszcze 4 dni na nastepne opakowanie. a że ze mnie gapa, zapomnialam zarejestrowac sie do ginekologa, a terminy dopiero na pazdziernik;/ czy moge kupic novyrette jezeli recepta zostala wypisana 07.08? czy juz stracila waznosc? prosze o szybka odpowiedz i zgory dziekuje
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Sprobuj kupic. Mi sprzedali na jeszcze starsza recepte 
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
zobaczymy, wybiore sie do apteki i bede blagac farmaceutke
powiem, ze jak zajde w ciaze to bedzie jej wina i bede jej podrzucala dzieci do nianczenia
[ Dodano: 2007-09-19, 13:44 ]
a tak zmieniajac temat, myslicie, ze po tabletkach mogl mi sie nasilic tradzik? bo wlasnie nie wiem czy spowodowane jest to tabletkami i czy powinnam to zglosic ginekologowi...
[ Dodano: 2007-09-19, 13:44 ]
a tak zmieniajac temat, myslicie, ze po tabletkach mogl mi sie nasilic tradzik? bo wlasnie nie wiem czy spowodowane jest to tabletkami i czy powinnam to zglosic ginekologowi...
-
- Weteran
misiaaaa pisze:zobaczymy, wybiore sie do apteki i bede blagac farmaceutkepowiem, ze jak zajde w ciaze to bedzie jej wina i bede jej podrzucala dzieci do nianczenia
![]()
Po prostu daj recepte, bez blagania. Cyrkami tylko zwrocisz uwage, ze cos jest nie tak. Dopiero jak Ci zwroci uwage, ze recepta jest niewazna sprobuj poprosic. Mimo wszystko farmaceutki czesto nie zwracaja uwagi na date (moja recepta miala dobre kilka miesiecy)
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
mi wydali na stara recepte
wiec idez sie spytaj a Yasmine tez ma racje czesto jezeli tylko po recepte jak jest wszystko ok to dopisuja poza koleejka ma czasem mozna nawet reepte w recepcji dostac jezeli wszystko ok i zglosi sie dzien wczesniej. powodzenia 
Z puzzli układałam sobie świat. Jedej części zabrakło! Tej z napisem: SZCZĘŚCIE
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”