a u was dziewczyny w którym dniu przerwy przeważnie pojawia się okres???
ja własnie od wczoraj mam przerwę i czekam na okres, zapewne jak jutro nie dostatne to zaczne się denerwować:/
czytałam gdzieś na forum że czesto po zażyciu pierwszego opakowania krwawienie nie występuje?
Czy częste oddawanie moczu może oznaczać ciąże?
Moderator: modTeam
- Candy Killer
- Uzależniony
a sie kobitki zgralyscie;)ja ostatnia tabletke biore w pon. i okres mam w czwartek lub w piatek:] a czasami zdarzalo mi sie brac 2 opakowania pod rzad i o dzien pozniej mi sie okres pojawial!a kobieta rzeczywiscie potrafi sobie wmowic rozne rzeczy..ja juz chyba z 10 razy myslalam ze w ciazy jestem jak mi sie okres spoznial bo owego czasu mialam o godz.9 rano w piatki..zawsze!!i po przerwie mi sie przestawilo wszystko!!
no i jak i jak?? ja mam nadzieje ze okres sie pojawi!!
no i jak i jak?? ja mam nadzieje ze okres sie pojawi!!
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
czesc dziewczyny
Wiec krwawienie sie pojawiło, ale słabe. To na razie jest plamienie. Mam nadzieje że sie rozkręci ;-) Troche odetchnełam z ulgą, ale czekam żeby jego intensywnosci troche sie zwiększyła. Dzięki wszystki za słowa otuchy. Przede wszystki Yasmine. Zajrze tutaj jeszcze
Wiec krwawienie sie pojawiło, ale słabe. To na razie jest plamienie. Mam nadzieje że sie rozkręci ;-) Troche odetchnełam z ulgą, ale czekam żeby jego intensywnosci troche sie zwiększyła. Dzięki wszystki za słowa otuchy. Przede wszystki Yasmine. Zajrze tutaj jeszcze
Ostatnio zmieniony 30 sie 2005, 11:44 przez Madzik23, łącznie zmieniany 1 raz.
eh nie wiem czemu kobiety są takie hehe
ja aktualnie kończe 3 opakowanie Logestu dobrze sie czuje ale czasem sa jakies takie wątpliwości
czasem sie zastanawiam a moze zaszłam ? bo cos często latam do kibelka i tak rozmyslam nie mam mdłosci moze brzuch mam taki inny hehe kobiety już tak maja
pewnie jak skoncze taletki z tego 3 opakowania do konca tez bede sie peniac czy dostane okres eh
jeszcze sie nie moge przyzwyczaic do tej mysli ze wszytsko (chyba ) jest ok

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”