Ten 1 raz - prezerwatywa?
Moderator: modTeam
Znaczna różnica - ale patrząc statystycznie - jeśli tabletki mają 99,98% to na 10000 zbliżeń 2 będą zonkami
czyli ten jeden raz na 5000 będzie BRZEMIENNY w skutkach.
A to znów nie jest tak mało...
:D:D
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Prezerwatywa na pewno wystarczy na 1 raz. Ale co będzie dla was najbardziej odpowiednie powinniście wspólnie zdecydować. na pewno ważne jest to aby zaufać temu środkowi który użyjecie.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Globulki to raczej nie... no bo jak blona peknie to bedzie ranka i moze szczypac, no nie? Poza tym efekt niezbyt przyjemny podobno. Co do rzeczy uzywanych razem z prezerwatywa, czy to kremy nawilzajace czy plemnikobojcze to trzeba uwazac, bo niektore uszkadzaja kondoma. Poza tym plemnikobojcze rzeczy niszcza naturalna flore bakteryjna pochwy i sa bardzo inwazyjne. Jak juz cos z kondomem stosowac, to mozna metode naturalna. Czegos sie czlowiek nauczy, a zabezpieczenie i tak i tak jest.
Czesc!
Mam do was pytanie....
Wczoraj zapomniałem sie troche z moją dziewczyną...
Nie bede owijał w bawełne...wsadziłem penisa do jej pochwy ok. 5,6 razy....ale nie doszlo do wytrysku...Boje sie teraz troszke.
Czy to mozliwe zeby dziewczyna zaszła po tym w ciąże?
Prosze o odpowiedz...
Z gory dziekuje.
Pozdrawiam.
Mam do was pytanie....
Wczoraj zapomniałem sie troche z moją dziewczyną...
Nie bede owijał w bawełne...wsadziłem penisa do jej pochwy ok. 5,6 razy....ale nie doszlo do wytrysku...Boje sie teraz troszke.
Czy to mozliwe zeby dziewczyna zaszła po tym w ciąże?
Prosze o odpowiedz...
Z gory dziekuje.
Pozdrawiam.
Było jut tu odpowiadane na to pytanie , dokładnie takie samo , ale :
istnieje taka mozliwosc , bo w sluzie jaki sie wydziela z penisa sa juz plemniki , a raczej ich znikoma lub wieksza ilosc i jezeli trafiłes na dni płodne kobiety to taka mozliwoas istnieje
ale nie martw sie , zapłodnic kobiete teoretycznie tylko jest tak łatwo
wiec głowa do góry ! :564:
istnieje taka mozliwosc , bo w sluzie jaki sie wydziela z penisa sa juz plemniki , a raczej ich znikoma lub wieksza ilosc i jezeli trafiłes na dni płodne kobiety to taka mozliwoas istnieje

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Hardcore pisze:Fireman... po co straszysz chłopaka. Mogę śmiało powidzieć, że na pierwszy raz gumka jest dobra i w zupełności wystarczająca...
drohi Hardcore nie malo spadlam z krzesla jak to przeczytalam, co ty za glupoty wygaduszesz moze jeszcze napisz że za pierwszym razem zajsc sie w ciaze nie da no czlowieku zlituj sie gumka wystarczy owszem jak nie peknie(a wezmiesz odpowiedzialnosc jezeli peknie?). A co do tematu to porozmawiaj z dziewczyna i popros by poszla do ginekologa po tabletki i pamietaj nie ma czegos takiego jak nie zajde w ciaze bo kocham sie 1 raz pozdrawiam
maligue... wiesz co, tylko mnie zdenerwowałaś. Twoja wypowiedź oznacza, że jeste młodą spanikowaną dziewczynką, która na swój pierwszy raz zje kilo tabletek antykoncepcyjnych i założy koledze 2 prezesy... no nie rozśmieszaj mnie
na ogórka też zakładasz kondomy?
na ogórka też zakładasz kondomy?
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Hardcore mow co chcesz ale co do ogorka to tobie by sie przydal bo ty mialbys na czym przecwiczyc zakladanie prezerwatywy bo na wlasnym sprzecie ci sie nie udaje bo go nie masz Marcust jak nie wiesz co zrobic to idz z dziewczyna do ginekologa i porozmawiajcie z nim pozdrawiam
Smutno Ci...? a moze budyn?
Jizu malique czy jakos kurfa tak ... wez sie zastanow ... niema zabezpieczenia ktore daje 100% pewnosci ! i co wezmiesz odpowiedzialnosc ?
Jesli kondom peknie sa tabletki 72h po !!!! dlaczego niby sie odrazu szprycowac chemia !!!
??. Pewnie ty bierzesz tabletki ... to jak wyzej pisalem niesa one pewne w 100% ... i co wezmiesz odpowiedzialnosc za seks ? bedziesz sie teraz kochac ze swojim facetem >? jestem pewien ze tak ... wiec niestrasz censored ludzi ... ze kondom moze peknac itp ... moze ... ale sa to tak skrajne przypadki ze gumki i tak pozostaja baaardzo pwna metoda ... jesli peknie jak juz pisalem w niejednym poscie sa pigulki 72h po ...
tr3sor add malique to shit list ... congratz malique ...
Jesli kondom peknie sa tabletki 72h po !!!! dlaczego niby sie odrazu szprycowac chemia !!!
tr3sor add malique to shit list ... congratz malique ...
maligue, widzę że nawet twój atak na mnie nie jest na poziomie... z tym 'moim sprzętem' to po prostu wypowiedź na poziomie 5 klasy podstawówki choć może nawet nie. I widzę, że w sparawach sexu jesteś zielona jak szczypiorek, a mogę ci powiedzieć, że na swój przęt założyłem więcej prezesów niż ty odcinków Domowego Przedszkola widziałaś
Ostatnio zmieniony 09 gru 2004, 14:05 przez Hardcore, łącznie zmieniany 1 raz.
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)

No prosze , co ja sie tu jeszcze dowiem
/ ile tych prezesów wiec załozyłeś
/ :564:
Sex kochani to ma byc sex a nie pełen watpliwosci spektakl , czy to, czy tamto !
I na pierwszy raz jestem zwolennikiem bez zabezpieczen
są metody naturalne , w 100%pewne jak sie je pozna ! kobieta ma tylko kilka dni płodnych w cyklu , czasem nawet jeden dwa ! reszta to dni nie płodne , trezeba tylko wziasc pod uwagę zywotnosc plemników wiedziec co i jak i juz , skoro to tak planujecie ten pierwszy raz jaki ma byc cudowny jak sie to ma dobyc i z kim to pomysleć też warto o tym
:564: to proste ! :556:
Sex kochani to ma byc sex a nie pełen watpliwosci spektakl , czy to, czy tamto !
I na pierwszy raz jestem zwolennikiem bez zabezpieczen

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”