Plamienie a plastry Evra

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

inka87
Początkujący
Początkujący
Plamienie a plastry Evra

Postautor: inka87 » 25 kwie 2007, 14:29

Witam mam taki problemik. Od miesiąca używam plastrów Evra. Obecnie mam na sobie już 3 plaster. W czwartek zaczyna się kolejny tydzień bez plastra. Od mniej więcej 4 dni mam plamienia (brązowa wydzielina). Sądzę, że jest to skutek uboczny stosowania plastrów. /?? Mam w zwiazku z tym pytanie czy podczas takiego plamienia można uprawiać sex czy jest to niebezpieczne. Plamienie nie jest wprawdzie duże, ale zastanawiam się czy uprawianie seksu podczas plamienia nie zaszodzi mojemu zdrowiu. Czekam na odpowiedz i poradę. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 25 kwie 2007, 14:47

inka87 pisze:Mam w zwiazku z tym pytanie czy podczas takiego plamienia można uprawiać sex czy jest to niebezpieczne

A w jaki sposób niebezpieczne?
Jeśli pytasz o niechcianą ciążę to pewnie nie.

inka87 pisze:czy uprawianie seksu podczas plamienia nie zaszodzi mojemu zdrowiu

Noo jak się zastanawiasz czy seks w ogóle jest niebezpieczny to po co się za niego zabierałaś?
inka87
Początkujący
Początkujący
Postautor: inka87 » 25 kwie 2007, 16:00

Zadam to pytanie inaczej. Czy podczas plamienia spowodowanego przez plastry można uprawiać sex.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 25 kwie 2007, 17:41

inka87, juz pytalas w innym dziale. Tak mozna.

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”