Co sadzicie o tym
Moderator: modTeam
kociak pisze: przecież moje tabletki nie sa az tak drogie niektóre są 2 razy droższe nie każdego stan na takie koszta
Andrew pisze:. Dla cilestu i jemu podobnych tabletek istnieje ok 30% szans na wystąpienie owulacji.
Andrew pisze:Jeżeli dojdzie do współżycia w okresie okołoowulacyjnym
Andrew pisze:bał bym sie wiec tego uzywac
kociak pisze:Co sadzicie o tymczy powinna być refundowana antykoncepcja
Yasmine pisze:bo wymagaja skrupulatnej obserwacji ciala
Yasmine pisze:bo czesto zawodza ( stres, zmiana klimatu)
Yasmine pisze:bo kochac sie mozna tylko w nieplodne dni czyli wybiorczo
kociak pisze:a po za tym nie wierze i nigdy nie uwierzę w metody naturalne ponieważ nie było by mnie na świecie jeśli by były skuteczne
kociak pisze:Co sadzicie o tymczy powinna być refundowana antykoncepcja
Imperator pisze:Dlaczego ludzie wciąż się upierają, że naturalne metody są złe? Ciekawy
kociak pisze:Ja nie mam czasu na obserwowanie swojego organizmu cale dnie zajmuje mi szkoła a kilka razy w roku mam wyjazdy za granice wiec metody naturalne nie wchodzą w rachubę a po za tym nie wierze i nigdy nie uwierzę w metody naturalne ponieważ nie było by mnie na świecie jeśli by były skuteczne
Andrew pisze:A z jakiej racjiludzie co wyscie powiariowali ! albo sie nauczycie metody naturalnej , która jest w 100 % pewna
jak sie pozna ciało partnerki , albo płaccie ! dlaczego ja mam płacic (z moich podatków ) na czyjes lenistwo !
ja poznałem stosuje od lat 20 -tu i wszystko gra !
płaccie , albo zakładajcie spiralki ...oto cena niewiedzy ! albo rozwiazłosci <aniolek2>
naraszcie cos madrego ! wymyslili
moze jeszcze refundować podpaski ...choć tu bym sie i przychylił ! <browar>
na antykoncepcje ? w zadnym wypadku !
Logest kosztuje ostatnio 36 zł ...i nie marudze ! w przypadku kontaktów nie stałych codziennych , bo i wtedy bym ich kupowac nie musiał
albo zysk , albo w pysk !
wiec nie marudz !
Maverick pisze:kociak pisze:Co sadzicie o tymczy powinna być refundowana antykoncepcja
Oczywiscie ze nie powinna byc. Jesli o mnie chodzi to jestem przeciwny jakiejkolwiek refundacji, gdyz jest ona cholernie korupcjogenna. A jesli juz ma byc refundacja to chce byc tym co zatwierdza refundacje poszczegolnych lekow. Mysle ze w rok dorobie sie milionow.
radomir pisze:a ze 100% zabezpiecza to chyba ci ksiądz powiedzial w kosciele
radomir pisze:a twoja partnerka nie ma stresów, nie choruje,nie ma wachnięć cyklu etc etc
radomir pisze:a tym bardziej wzroście odsetek ciąz wsrod nastolatkow którzy tak jak wy przeciez "stosują" metody naturalne
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 112 gości