Zobaczymy, co tym razem udało się spłodzić reżyserowi m.in. "Ciała" i "Testosteronu" ...

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mia pisze:Opowieści o zwyczajnym szaleństwie – warto, czeski absurd tym razem podany w bardzo zgrabnej formie, mi się przez moment dłużył, ale dawka świetnego humoru mi to zrekompensowała. To taki czeski film dla wszystkich. Nie to co Otik
omg pisze:Najbliższe pozycje do obejrzenia to "Sweeney Todd" i "Ostrożnie, pożądanie"
Mia pisze:Na Sweeney Todd czekam i chciałabym się zaskoczyć, bo po trailerach mnie nie przekonuje.
Mia pisze:Na Sweeney Todd czekam i chciałabym się zaskoczyć, bo po trailerach mnie nie przekonuje.
złotooka kotka pisze:Asterix na Olimpiadzie - jako osoba zakochana wprost w Asterix i Obelix: Misja Kleopatra poszlam najszybciej jak moglam na "olimpiade". I jestem baaaardzo rozczarowana. Nie polecam. Akcja rozwlekla i nudna, kilka dobrych gagow ginie w mialkosci reszty filmu. Zasmialam sie doslownie kilka razy. Obejrzec mozna, ale racze w domu za jakis czas, bo na bilet do kina to szkoda kasy.
złotooka kotka pisze:Mi sie nie podobalo. Baaardzo sredni im ten film wyszedl. Najlepszy byl watek Schumixa . Ale na jednym fajnym wyscigu sie film opierac nie moze.
W sumie jak wspominam pewne sceny to teraz mnie smiesza - ale na filmie sa tak podane, ze ni dudu.
Mati_00 pisze:a czego się ludki moje kochane spodziewać po American Gangster? Film z klimatem czy typowa sensacja?
sadi pisze:Mati_00 pisze:a czego się ludki moje kochane spodziewać po American Gangster? Film z klimatem czy typowa sensacja?
Ja polecam, bo według mnie film ma bardzo fajny klimat, który trzyma widza napięciu do końca ;DD
Andrew pisze:sadi pisze:Mati_00 pisze:a czego się ludki moje kochane spodziewać po American Gangster? Film z klimatem czy typowa sensacja?
Ja polecam, bo według mnie film ma bardzo fajny klimat, który trzyma widza napięciu do końca ;DD
jak pisalem na filmie ogarnial mnie sen - ale co kto lubi
Też widziałam. Spodziewałam się dobrego filmu a niestety zawiodłam się. Jak jeszcze na początku było całkiem fajnie, tak końcówka mnie dobiła. Bardzo średni film.sadi pisze:To fakt niezbity, bo mnie ogromnie wynudził "We own the night", a tymczasem ludzie, z którymi rozmawiałem chwalą ten film ogromnie.
Joasia pisze:istne arcydzieło!
pani_minister pisze:Nie u mnie, z porządnym nagłośnieniem i projektorem; powiedziałabym wręcz, że moja kanapa jest dużo bardziej komfortowa niż kino z tłumem ludzi
pani_minister pisze:Nie u mnie, z porządnym nagłośnieniem i projektorem; powiedziałabym wręcz, że moja kanapa jest dużo bardziej komfortowa niż kino z tłumem ludzi
Mati_00 pisze:ja tam lubię jeść jak oglądam tv
pani_minister pisze:Zapodam sobie raz jeszcze, bo wierzyć mi się nie chce po pierwszym obejrzeniu, że TAKA fabuła, TAKI reżyser i TAKI Depp z potencjałem coś tak przeciętnego zrobili.
Aż tak źle nie było ale jednak film do rewelacyjnych nie należy. Przyznam że spodziewałam się czegoś mocniejszego. Gra aktorska rzeczywiście nie imponowała, za to efekty według mnie były na całkiem przyzwoitym poziomie.Martinoo pisze:A jeśli mimo to ktoś rozważa „The Myst” to mówię jeszcze raz, lepsza frajdą biedzie mycie talerzy.
sadi pisze:"No country for old men" - nie polecam. Wychodzi na to, że nie jestem zwolennikiem braci Coen
Joasia pisze:Też widziałam. Spodziewałam się dobrego filmu a niestety zawiodłam się. Jak jeszcze na początku było całkiem fajnie, tak końcówka mnie dobiła. Bardzo średni film.
pani_minister pisze:Zapodam sobie raz jeszcze, bo wierzyć mi się nie chce po pierwszym obejrzeniu, że TAKA fabuła, TAKI reżyser i TAKI Depp z potencjałem coś tak przeciętnego zrobili.
Zdjęcia ponad przeciętną (a dokładniej obróbka). Reszta - rozczarowanie. Jakiś tam poziom trzyma, ale za wysoko chyba poprzeczkę postawiłam.
omg pisze:Ale wiem, że niekażdemu to podchodzi i niekażdy w pełni znajduje się w burtonowej rzeczywitości...
Martinoo pisze:Miałem do wyboru, polecany "Aż poleje się krew" i film z lubianego przezemnie gatunku "The Myst" (Mgła). Niestety udałem się na Foga
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 36 gości