wybór?
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
czesc
jestem nowy na forum:)
mam problem musze wybrac miedzy 2 koietami jedna starsza o 2 lata(dobrze sie z nia rozmawia bawi ale jakos specjalnie mi nie podnieca fizycznie tylko emocjonalnie, znamy sie ponad rok) druga młoda siksa mlodsza o 6 lat (znamy sie mało od sylwestra ale wzbudza we mnie bardzo silne podniecenie i mylse w momentach mysle tylko ptaszkiem, jak narazie jest fajnie jak to na poczatku znajomosci), ja mam 26 lat, i juz byłe z mlodsza o 5 lat i starsza o 3 lata, z mlodzsa bylo fajnie bez doswiadczenia mozna bylo duzo rzeczy robic ze starsza juz nie miala swoje doswiadczenia i nie godzila sie na duzo rzeczy, tylko ze teraz ta starsza jest super pod wszystkimi wzgledami ale wiem ze łózko to tylko po bozemu i przy zgaszonym swietle, strasznie konserwatywna, tylko tak jak kościół pozwala, pobozna tez jest bardzo moze to przez to , nawet zartów nie znosi takich bardziej frywolnych, a mloda nie wie jeszcze nic mozna i powaznie pogadac i po zartowac, nie wstydzi sie rozmowy o seksie, zreszta sama robi rózne sugestie ale ze zdrowym rozsadkiem i ze smakiem......i tak mozna mozyc zalety jedenj i drugiej
poradzcie co zrobic
pozdro
jestem nowy na forum:)
mam problem musze wybrac miedzy 2 koietami jedna starsza o 2 lata(dobrze sie z nia rozmawia bawi ale jakos specjalnie mi nie podnieca fizycznie tylko emocjonalnie, znamy sie ponad rok) druga młoda siksa mlodsza o 6 lat (znamy sie mało od sylwestra ale wzbudza we mnie bardzo silne podniecenie i mylse w momentach mysle tylko ptaszkiem, jak narazie jest fajnie jak to na poczatku znajomosci), ja mam 26 lat, i juz byłe z mlodsza o 5 lat i starsza o 3 lata, z mlodzsa bylo fajnie bez doswiadczenia mozna bylo duzo rzeczy robic ze starsza juz nie miala swoje doswiadczenia i nie godzila sie na duzo rzeczy, tylko ze teraz ta starsza jest super pod wszystkimi wzgledami ale wiem ze łózko to tylko po bozemu i przy zgaszonym swietle, strasznie konserwatywna, tylko tak jak kościół pozwala, pobozna tez jest bardzo moze to przez to , nawet zartów nie znosi takich bardziej frywolnych, a mloda nie wie jeszcze nic mozna i powaznie pogadac i po zartowac, nie wstydzi sie rozmowy o seksie, zreszta sama robi rózne sugestie ale ze zdrowym rozsadkiem i ze smakiem......i tak mozna mozyc zalety jedenj i drugiej
poradzcie co zrobic
pozdro
- pani_minister
- Administrator
jak dla mnie...chcesz sie bawic, bierz mloada sikse...
jesli myslisz o powaznym zwiazku, o kobiecie ktora jum ma poukladane bierz starsza
pewnie sie spodziewales takiej odpowiedzi hhih
Wiesz nie chce generalizowac, ale sam wiesz ze mlodej moze odbic w kazdym momencie...starsza lubi tylko przy zgaszonym ,hmmmm ... ale wiesz na czym stoisz...
jak dla mnie...chcesz sie bawic, bierz mloada sikse...
jesli myslisz o powaznym zwiazku, o kobiecie ktora jum ma poukladane bierz starsza
pewnie sie spodziewales takiej odpowiedzi hhih
Wiesz nie chce generalizowac, ale sam wiesz ze mlodej moze odbic w kazdym momencie...starsza lubi tylko przy zgaszonym ,hmmmm ... ale wiesz na czym stoisz...
...TYSIACE FAKTOW POUKLADANYCH W WERSACH...
- ksiezycowka
- Weteran
E, z tą starszą nie ułoży sobie życia. Niestety ale ona jest zakuta w kajdany kościoła.
Niech próbuje z młodą. Ale niech trzyma rekę na pulsie. Bo z rozkoszy lada chwila może nastąpić tragedia.
Niech próbuje z młodą. Ale niech trzyma rekę na pulsie. Bo z rozkoszy lada chwila może nastąpić tragedia.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Krótko: ze starą jest dłużej, młoda zawróciła mu w głowie paręnaście dni temu. Spodobało się, bo zauważył to, czego stara nie ma. Czy młoda będzie mieć kiedyś to, co stara ma?
Rzeknę tak: ideały ciężko znaleźć, a nawet one z wiekiem się potrafią zmienić.
<rzuca_monetą> ... weź obydwie ;P
Rzeknę tak: ideały ciężko znaleźć, a nawet one z wiekiem się potrafią zmienić.
<rzuca_monetą> ... weź obydwie ;P
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Wyobraz sobei siebie z obydwoma kobietami, jak sie zachowuja w roznych sytuacjach. Po ierwsze to musisz sie swobodnie z nimi czuc a mam jakies dziwne wrazenie ze ta starsza troche dretwa jest, tak poddaje sie tym wsztastkim nakazom koscioła. Pytanie czy bedziesz potrafił uszanowac jej religijnosc.
reaguję na magiczne dźwięki i trzaski z winylowej płyty. Bob Marley śpiewa pieśń, Niesie treść pełną miłości,
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.
http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.
http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
- pani_minister
- Administrator
Przecież na żadnej z nich mu nie zależy tak naprawdę
Skoro w ogóle powstała koniecznośc wyboru, a on nie potrafi podjąc decyzji, powinien obu dać spokój - a przynajmniej uświadomić biedaczkom, jak niewiele dla niego znaczą. Jeśli godzą się na taki układ (bycie z facetem, któremu nie zależy) - tym lepiej i wygodniej dla chopokaznizin. Jestem jednak niemal pewna, że po prostu w pysk by dostał, jakby był z nimi szczery. Zwłaszcza od tej pierwszej.

larena pisze:Pytanie czy bedziesz potrafił uszanowac jej religijnosc.
jeśli byłby tak samo religijny, to potrafi bez problemu. A tak to będzie nieporozumienie. Poza tym z taką kobietą w łóżku mu dobrze nie bedzie - sądzę po tym, co autor powiedział, jak się starsza zachowuje podczas seksu.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
pani_minister pisze:Przecież na żadnej z nich mu nie zależy tak naprawdę
No dokładnie

Imperator pisze:jeśli byłby tak samo religijny, to potrafi bez problemu.
Mało tego, sam robiłby to w zaciemnieniu.
Odnoszę wrażenie, że to taki topic dla jajec ;P
KOCHAJ...i rób co chcesz!
- Vito Corleone
- Bywalec
Bierz młodą. Nie ma nic gorszego jak sztywniara przy, której nie można pożartowac. Młodą rozkochaj na zabój to Cie nie wystawi, moze bedziesz jeszcze miec nawet okazje zeby ja troche wychowac "pod siebie", a starszej nic nowego nie nauczysz, ani nie zmienisz.
I'm gonna make him an offer he can't refuse.
- Vito Corleone
- Bywalec
- Pasjonat
Ja bym nie wybierał żadnej... tzn. znajomość utrzymywałbym z obiema, ale szczerze bym oznajmił im, że nic poważnego z tego nie będzie, co by potem nie było nieporozumień.
Nie wiem jak inni, ale mi zawsze trafiały się inteligentne, mądre, dojrzałe (intelektualnie i emocjonalnie) kobiety, z którymi można było super pogadać o wszystkim i jednocześnie miały spory goracy temperament w łóżku
Tak więc też bym Ci radził poszukać takiej 
Nie wiem jak inni, ale mi zawsze trafiały się inteligentne, mądre, dojrzałe (intelektualnie i emocjonalnie) kobiety, z którymi można było super pogadać o wszystkim i jednocześnie miały spory goracy temperament w łóżku
- Kotek_Szarobury
- Bywalec
- Uzależniony