![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Niespodzianka :)
Moderator: modTeam
Niespodzianka :)
Hej, piszę ponieważ chciałem prosić o rady w związku z przygotowaniem niespodzianki dla mojej dziewczyny. Wczoraj pokłóciliśmy się, i zamiast załagodzić sytuację to jeszcze ją nakręcałem, bo byłem niestety po kilku piwach... Dzisiaj moja dziewczyna wyjechała do innego miasta do rodziny i będzie dopiero wieczorem, i chciałem zrobić jej jakąś niespodziankę. Chodzi o to, że jesteśmy już właściwie pogodzeni tylko ona jest jeszcze trochę zła. Ona mieszka w domku, i to w takim odludnym miejscu, i już parę razy robiłem tak, że po prostu przechodziłem przez furtkę (sąsiedzi się nie czepiają bo to jest właśnie tak fajne schowane miescje
) i np. przyklejałem wszędzie kartki z napisami "wybacz mi" itd... Raz zrobiłem też taki wielki transparent i zawiesiłem na furtce.. Oczywiscie poźniej wszystko sprzątałem, więc rodzice nie mieli pretensji
tylko właśnie kończą mi się pomysły, i nie chcęich powielać.. więc takie pytanie do pań.. co wy byście chciały zobaczyć w swoim domku po powrocie?
)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- _normalna_
- Uzależniony
- Weteran
- Weteran
- Maniak