Czy to objawy zazdrości?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

maro
Pasjonat
Pasjonat
Czy to objawy zazdrości?

Postautor: maro » 01 sie 2006, 11:10

Witam taka sprawa, jak wiadomo spotykam się nadal z pewną dziewczyną a ostatnio przyjechała jej dobra dawna znajoma do mojego miasta i sie poznaliśmy troche pogadalismy w niedziele i sie umówilismy na poniedziałek wieczór, wszystko ładnie pięknie. Wyszedłem i ide sobie do baru gdzie mielismy się spotkać no to widze ze wychodzą we troje Ona jej koleżanka i kolega no to łądnie pięknie tylko coś mnie zdziwiło mianowicie to koleżaka została a Ona sobie poszła bez zadnego złowa ani czesc ani pocałuj mnie w du.pe. Mysle kij nie będę za Nią leciał no to oddalilismy się z ta koleżanką przegadaliśmy kawał czasu (tak w ogóle to nie mieszka w tym kraju i było oczym mówic). No ładnie i pytam na gg czemu mnietak olała i sobie poszla to Ona do mnie ze ustawiłem się z koleżanką a nei z Nią i nie chciała przeszkadzac. Dalej gadka szmatka i napisała ze ja mam do niej pretensja a ona ma żal. Ja mysle jaki żal? No to ciągnołem za język i wyszło na to ze ma żal do siebie ze nas poznała i ze ja sie bujnołem/poleciałem na jej koleżanke. No to ja do Niej czy jest zazdrosna, odpisała ze jej smutno. Ale odczuwam to ze jest zazdrosna. Czy mam racje jak sadzicie? Troche to zamotane ale myśle ze zrozumiecie o co chodzi. Pozdrawiam :)
Ostatnio zmieniony 01 sie 2006, 12:41 przez maro, łącznie zmieniany 1 raz.
"Milośc to nie jest kontrakt który zrywasz gdy dzień masz gorszy"
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 01 sie 2006, 12:01

maro pisze: przyjechała jej dobra dawna znajoma do mojego miasta i sie poznaliśmy troche pogadalismy w niedziele i sie umówilismy na poniedziałek wieczór

z kim się umówiłeś z ta koleżanką czy z dziewczyną i koleżanką?
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
maro
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: maro » 01 sie 2006, 12:14

unlucky_sink pisze:z kim się umówiłeś z ta koleżanką czy z dziewczyną i koleżanką?

z koleżanka, :)
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 01 sie 2006, 12:17

maro pisze:z koleżanka,
a dziewczyna o tym wiedziała? nie miała nic przeciwko?
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
maro
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: maro » 01 sie 2006, 12:19

unlucky_sink pisze:a dziewczyna o tym wiedziała? nie miała nic przeciwko?

tak w ogóle to nie jest moja dziewczyna, my sie tylko tak spotykamy platonicznie, a dzień wczesniej nie miała nic przeciwko
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 01 sie 2006, 12:24

maro pisze: Czy mam racje jak sadzicie?

Więc odpowiadam: Prawdopodobnie masz rację i jest zazdrosna.
Awatar użytkownika
Jawka
Weteran
Weteran
Postautor: Jawka » 01 sie 2006, 15:07

oczywiście, że jest zazdrosna- poczyła się zagrożona i to jeszcze przez dziewczynę z którą sama Cię poznała- dla dziewczyny nie ma nic gorszego.
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"

*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 01 sie 2006, 15:17

maro, to jeszcze tamta, która ma chłopaka, ta co z nią "byłeś" niedawno??
A co do tematu, to na pewno była zazdrość :)
maro
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: maro » 01 sie 2006, 22:10

*qbass* pisze:maro, to jeszcze tamta, która ma chłopaka, ta co z nią "byłeś" niedawno??

tak nadal tamta, nasze stosunki sa juz troche inne, pogodziłem sie z tym ze wyjezdza za granice na rok i to za 2 miechy, więc co mi teraz zalezy zeby troche fochy odstawiać.

Napisala ze nawet jesli była bu zazdrosna to nigdy tego nie powiedziala by ani nie powie, trudny typ.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 01 sie 2006, 22:49

Tak mysle ze poczuła sie lekko zazdrosna a raczej po jej ego pojechalo ze wierna psinę straciła choc na chwilke :]
maro
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: maro » 03 sie 2006, 09:42

heh od tamtej pory normalnie tak jakby mi ciągle wypominała, wypomniała to ze jej nie zapytałem czy sie spotkamy tylko ustawiłem się z jej kolezanką, zis taka rozmowa na poziomie kretynskim z nia prowadziłem, miałem ochote na koniec napisac zeby pocałowała mnie w du.pe myslałem ze nigdy do czegos takiego nie dojdzie a tu jednak.
Awatar użytkownika
a.b1
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: a.b1 » 03 sie 2006, 12:08

poczym poznać, ze dziewczyna jest zazdrosna? Czasami po tym, że mówi Ci coś z uśmiechem ale zaciska szczęke, albo jak szybko zmienia temat, albo jak udaje mega zajętą, albo jak nie odbiera telefonów (chociaż nie odbieranie telefonów można przypiąć do wielu sytuacji)....... no to sie rozpisałam o swojej zazdrości, natomiast nie mam zielonego pojęcia jak może reagować Twoja dziewczyna, każda ma inaczej
Awatar użytkownika
Tołdi
Bywalec
Bywalec
Postautor: Tołdi » 03 sie 2006, 13:50

maro pisze:zeby pocałowała mnie w du.pe

Nie pisz tak.. bo to raczej prostackie... bez wzgledu na to jak jesteś rozgorzczony...
Bądz facetem z klasą...!

a co do tego:
maro pisze:ustawiłem się z jej kolezanką

no musisz po prostu bardziej uważać.

Moja rada: "ustaw się" (używając Twoich słów..) nie z jedną a z trzema...
mając mało czasu człowiek staje się cudownie zorganizowany...a mając cztery "Wiewióreczki" nabierzesz dystansu do swojej dziewczyny i unikniesz sytuacji w których zachowujesz się mało poważnie..

Pozdrawiam
Tołdiś
Awatar użytkownika
a.b1
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: a.b1 » 03 sie 2006, 15:20

Tołdi pisze:Moja rada: "ustaw się" (używając Twoich słów..) nie z jedną a z trzema...

daje do myślenia <hahaha> [:D]

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”