czy przeszkadza wam to, że chłopak często się bije, albo że się go boją?
nie chodzi mi o to że bije sie przy was, tylko ogólnie
Moderator: modTeam
Olivia pisze:A to, że się Go boją. To chyba dobrze?
moon pisze:Tak, bo uwazam takowego za idiote nie wartego uwagi. Jesli ma rozum i nie jest glupi to piesci mu do nieczego nie potrzebne poza obrona swoja i bliskich.
moon pisze:Bo nie mozna. ;P Ale trza przytrzymac i karetke wezwac zeby do psychiatryka odwiozla ;PTedBundy pisze:"nie można chorych tak traktować"
Olivia pisze:A to, że się Go boją. To chyba dobrze? Każda kobieta woli być z facetem budzącym respekt, niż z kluchą trzęszącą się na każdy niebezpieczny widok. Kobieta szuka bezpieczeństwa u mężczyzny. Zawsze.
moon pisze:Tak, bo uwazam takowego za idiote nie wartego uwagi. Jesli ma rozum i nie jest glupi to piesci mu do nieczego nie potrzebne poza obrona swoja i bliskich.
Wiem o co Ci chodzi i wlasnie to jest dla mnie infantylizm i glupota.cichy_ws pisze:wiesz, mi nie chodzi o takiego który leje kogo popadnie, ale o takiego który nie da sobie w kasze dmuchać, obrażać siebie, i nie przestraszy się gdy napadnie go 20 kolesi tylko walnie jednego tak żeby odpadł i liczy na to, że reszta się przestraszy
heh no mialem takiego kolesia ale jemu sie niestety nie udalo i pomimo tego ze ziszczyl jednego tamtych 12 nie ucieklo 3 miesiace w szpitalu rany ciete i klote polamane zebra itd. czasami po prostu nie warto honor swoja droga a zdrowie czy zycie swoja, wstyd pojdzie kiedys w niepamiec a blizny niecichy_ws pisze:wiesz, mi nie chodzi o takiego który leje kogo popadnie, ale o takiego który nie da sobie w kasze dmuchać, obrażać siebie, i nie przestraszy się gdy napadnie go 20 kolesi tylko walnie jednego tak żeby odpadł i liczy na to, że reszta się przestraszy
a z tym strachem to chodziło mi, że czuja do niego respekt ci co go znają ale nie dlatego, że kozaczy
a co to musisz byc przwodnikiem stada?? nie wiem w mojej ekipie kazdy pelni jakas funkcje nie mniej czy bardziej waznych (mowie o tej najblizszej ekipie) i po cholere ci ten respekt wymuszony wygladem fizycznym postura bliznami czy czym tam jeszcze - moze tylko po to aby ludzie ustepowali ci miejsca na chodniku czy kolejki w sklepie. jesli liczysz na respekt to zrob cos naprawde wartosciowego tak aby ludzie cie szanowali i nie sie ciebie balicichy_ws pisze:a z tym strachem to chodziło mi, że czuja do niego respekt ci co go znają ale nie dlatego, że kozaczy
Przeszkadza mi że w ogóle się bije.cichy_ws pisze:czy przeszkadza wam to, że chłopak często się bije
Hyhy pisze:Najglupsze sytuacje sa wtedy kiedy idziedz z panna i zaczepia Cie 3 bydlakow, nawet nie to, ze chca Cie bic, tylko po prostu mowia cos nieladnego na panne lub Ciebie
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 484 gości