Moderator: modTeam
Pawel 16 pisze:po 2 tygodniach znajomości powiedziałem jej że ją kocham
Pawel 16 pisze:byliśmy ze sobą tylko 2 dni,
Pawel 16 pisze:na 3 dzień jak sie spotkaliśmy to powiedziała mi żę nie pasuje jej taki związek
Pawel 16 pisze:przecież było tak wspaniale a tu nagle to
Pawel 16 pisze:wiem tylko że kocham ją i trudno będzie mi o niej zapomnieć
Pawel 16 pisze:a może macie inny??
Pawel 16 pisze:jeśli nie da sie już nic zrobić to wtedy będe wiedział żę to czas na to żeby zapomnieć.
Pawel 16 pisze:aha przepraszam za błędy jestem dyslektykiem
Pawel 16 pisze:wiem tylko że kocham ją i trudno będzie mi o niej zapomnieć(
Pawel 16 pisze:myśle że jak narazie to jestem prawie przyjacielem
Pawel 16 pisze:a jak myślisz, co ile moge sie spotykać z nią żeby nie czuła sie "osaczona"?
Pawel 16 pisze:po 1 prześliśmy wiele razem , widywaliśmy sie prawie codziennie i tak bło conajmiej z 3 miesiąze
Pawel 16 pisze:a ja wtedy nie wiem jak sie zachować
Dynaxx pisze:po 1 to wcale nie chodzi o ukrywanie emocji. po co grac, udawac kogos innego ?!
Pawel 16 pisze:umiem ukrywac swooje emocje
Dynaxx pisze:Pawel 16 pisze:umiem ukrywac swooje emocje
Pawel 16 pisze:Zapomniałem dodać że ona jest wariatką
Pawel 16 pisze:ja p.... ja tu nie weszłem żeby ktoś mnie op.... , k... ludzie czy już was nie można o nic zapytać
Pawel 16 pisze:pomyślałęm sobie że nie będe sie odzywał do niej przez jakiś czas , moze coś zrozumie , może zatęskni?? jak myślicie to dobry pomysł?? a może macie inny?? pomórzcie no i prosze nie piszcie daj se z nią spokuj
Pawel 16 pisze:dalszy mój komentarz chyba jest zbędny ...
NIe o to chodzi z tym zwiazkiem. Ona chciala go zniechecic.Dynaxx pisze:Po 2 (slowinie: dwóch) dniach dala ci do zrozumienia ze jej nie kręcisz.
moon pisze:Koko jak mu tak piszesz to i tak nie dotrze bo on w tej chwili w innym swiecie jest
moon pisze:w wielkim stylu nowego czarujacego Pawełka.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 295 gości