Głupie zrywanie znajomości
Moderator: modTeam
Głupie zrywanie znajomości
A wiec znalem to kolerznake ponad pół rok wszystko dobrze bylo do czasu kiedy zaczela olewac mnie wkurzalo mnie ze ja musze ciągle sie odzywac na gg i wszystko ustawaic.Napisalem to dlaniej prosto z mostu ze tylko lubi jak dlaniej sie wchodzi w dupe.Ona napisala mi ze to koniec naszej znajomosci ale ja niechcialem tego tak ujac ale wyszło i teraz załuje ze tak napisalem bo bardzo lubie ta dziewczyne co mam zrobic to wybryk na poziomie dzieciaka z podstawoki ps ja mam 16 lat pomozcie ps niechce gadac zemna gg wogle juz nieodpisuje chodzilo mi zeby trcohe uwagi zwrocila namnie itd
- ksiezycowka
- Weteran
Na poziomie przedszkolaka to nie jest to co napisales, ale to:
Rodzice Cie nie przytulali czy jak?
Bo nie rozumiem. Ona ma własne sprawy i co ma za niańke robic bo Tobie brak czyjejs uwagi? No nie przesadzaj.
Przeproś po prostu i tyle. Telefonem,smsem,mailem, przez gg itd itd
Andre89 pisze:chodzilo mi zeby trcohe uwagi zwrocila namnie
Rodzice Cie nie przytulali czy jak?
Bo nie rozumiem. Ona ma własne sprawy i co ma za niańke robic bo Tobie brak czyjejs uwagi? No nie przesadzaj.
Przeproś po prostu i tyle. Telefonem,smsem,mailem, przez gg itd itd
Andre89 pisze:A wiec znalem to kolerznake ponad pół rok wszystko dobrze bylo do czasu kiedy zaczela olewac mnie wkurzalo mnie ze ja musze ciągle sie odzywac na gg
byłes jej kolega nie facetem
moze za bardzo ja zacząłes osaczac wiec sie wycofała a potem ja zaatakowałes
postaraj sie wytłumaczyc
moon pisze:zeproś po prostu i tyle. Telefonem,smsem,mailem, przez gg itd itd
dokładnie, tylko nie wszystko na raz
przecież to jak na dłoni widać ze ta olewka miała tak na Ciebie zadziałać. To jedna z wielu gierek kobiet - znudziłeś sie jej i tylko czekała na taki wybryk i koniec z Tobą. Zapomnij o niej
Ostatnio zmieniony 14 sty 2006, 00:17 przez Chłopak, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
Dzindzer pisze:Oni ze soba nie byli......
Jakos nie bardzo kumam o co naprawde tu chodzi. Czy to była koleżanka, czy laska do której on zarywał? To jednak robi różnice.
Nie ulego wątpliwości, że synuś sam sobie jest winny. Jeśli do niej pisałeś 5 razy dziennie, a przy tym wysyłając 10 smsów, to nie dziwie się, że chciała jak najszybciej skonczyc znajomość.
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Andre89 pisze:Napisalem to dlaniej prosto z mostu ze tylko lubi jak dlaniej sie wchodzi w dupe.
Tekst poniżej pasa. Gdyby kolega mi tak napisał, też by przestał być moim kolegą.
Zapamiętaj, że byłeś tylko kolegą, nie facetem. Więc nie masz prawa mieć do Niej pretensji jakichkolwiek, bo może nie miała ochoty na rozmowy z Tobą, a nie chciała być chamska?
Zresztą po takim wybryku wątpię, by chciała znów z Tobą rozmawiać. Może właśnie czekała na takie coś.
Andre89 pisze:I teraz wychodze na frajera
Cóż za samokrytycyzm. Dobrze, że chociaż sam zdałeś sobie sprawę...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- Eisenritter
- Uzależniony
Andre89 pisze:A wiec znalem to kolerznake ponad pół rok wszystko dobrze bylo do czasu kiedy zaczela olewac mnie wkurzalo mnie ze ja musze ciągle sie odzywac na gg i wszystko ustawaic.Napisalem to dlaniej prosto z mostu ze tylko lubi jak dlaniej sie wchodzi w dupe.Ona napisala mi ze to koniec naszej znajomosci ale ja niechcialem tego tak ujac ale wyszło i teraz załuje ze tak napisalem bo bardzo lubie ta dziewczyne co mam zrobic to wybryk na poziomie dzieciaka z podstawoki ps ja mam 16 lat pomozcie ps niechce gadac zemna gg wogle juz nieodpisuje chodzilo mi zeby trcohe uwagi zwrocila namnie itd
Słowa nie oddają całkowicie porażki, jaką jest powyższy tekst. Podejście do kobiety po prostu piękne, wręcz modelowe. Załamać się można. Człowieku! Z takim tekstem do kogokolwiek, a tym bardziej do osoby, do której się zalecasz? To chyba bardziej bezczelne, niż powiedzenie kobiecie w ciąży "Turlaj się po browca" oglądając mecz w TV (tak, przeglądałem CKM i nie kryję się z tym).
Tragedia. O interpunkcji i innych głupotach polonistycznych nie wspomnę, choć też wołają o pomstę do nieba.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
moim zdaniem powinienes przeprosic.
Ale tak szczeze to sie jej nie dziwie, ze chciala zerwac z toba znajomosc, bo jakby nie patrzec to na forum nie umiesz zachowac kultury
na poziomie dziecka, czlowieku ty masz 16lat, mi osobiscie sie wydaje ze jestes dzieckiem
ps. wydoroslej troszke, niektorzy chca ci pomoc a ty zaraz z geba na nich
Ale tak szczeze to sie jej nie dziwie, ze chciala zerwac z toba znajomosc, bo jakby nie patrzec to na forum nie umiesz zachowac kultury
Andre89 pisze:co mam zrobic to wybryk na poziomie dzieciaka z podstawoki ps ja mam 16 lat pomozcie
na poziomie dziecka, czlowieku ty masz 16lat, mi osobiscie sie wydaje ze jestes dzieckiem
ps. wydoroslej troszke, niektorzy chca ci pomoc a ty zaraz z geba na nich
"polakom gratulujemy .... mnie
"

Co Ciebie natchneło aby napisac jej takie słowa, miałes do tego jakis powód?Wiadomo życie nie jest usłane różami ale ja bedac w Twoim wieku (a zaczynałam wtedy technikum) zaglądałam do ksiązek(przyda sie to w przyszłości jak będziesz chciał napisać list np do koleżanki) a nie zajmowałam sie głupotami...tak, tak ktos mnie tu może poprawic i powiedziec że teraz sa inne czasy a ja jestem staroświecka...oj zboczyłam troszke z tematu;) więc mogę powiedzieć Ci jedno możesz spróbowac przeprosic ta swoja "koleżanke" osobiście lub posłać jej smsa jak pisali inni forumowicze, ale nie licz na sukces to może również skończyć sie porażka, a wtedy winy szukaj tylko po swojej stronie 

a Wiec gadałem z nia sie tłumaczylem no bo to mi tylko zostało i koniec tego wszystkiego najszej znajomości i w ogóle usuneła mnie ze swojego gg i wogle zj****em na maxa sprawe ale cóż takie życie kazdemu może sie nieudać,jutro ide z jej kolerzanką na 18-stke hehe taki mały psikus wiem ze poziom moj dlawas jest jak dzieciaka z podstawowki ale mnie to po prostu wisi i powiewa i mam gdzieś to pozdro tym ktorzy nieocenijaja mojego pisma i nieocenija mojego poziomu bo to tylko jest dla mnie a nie dla was
TFA pisze:A za co on ma ja przepraszac ? ze paniusia brala go na wstrzymanie i chciala owinac wokol palca ?
zobacz "paniusia" była zwykła kolezanka, nie obiecywała mu nic, pisał bo chciał, ona odpisywała. Tak czesto sie kontaktował z nia, z.e nie miała czasu by pomysleć, brakuje mi tego kolegi moze napiusze. Potraktował sprawe tak jak by ona miała jakis obowiązek pisania z nim. To nie była jego kobieta.
- ksiezycowka
- Weteran
TFA pisze:A za co on ma ja przepraszac ? ze paniusia brala go na wstrzymanie i chciala owinac wokol palca ?
Oni ze soba nie byli!
Kobita ma swoje, sprawy moze faceta a ten jej z takim textem wyjeżdża?
Sory al eniech króryś z moich kolegów by tak do mnie powiedziął po mordzie censored by dostał i tyle. Sie cackac jeszcze z takimi.... Phi...

Andre89 pisze:utro ide z jej kolerzanką na 18-stke hehe taki mały psikus
Ta i sadzisz, ze to ja ruszy?

- Eisenritter
- Uzależniony
Andre89 pisze:wiem ze poziom moj dlawas jest jak dzieciaka z podstawowki ale mnie to po prostu wisi i powiewa i mam gdzieś to pozdro tym ktorzy nieocenijaja mojego pisma i nieocenija mojego poziomu bo to tylko jest dla mnie a nie dla was
No i gratulacje. Tylko następnym razem, jak ci kolejna "koleżanka" da w twarz albo co innego to nie licz na to, że odzew będzie oszałamiający.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”