tym razem to ja potrzebuje porady....

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Leanan Sidhe
Entuzjasta
Entuzjasta
tym razem to ja potrzebuje porady....

Postautor: Leanan Sidhe » 26 sty 2004, 15:58

Witam!!!
Tym razem to ja prosze o pomoc...nie widze innego wyjscia jak zapytac Was o zdanie...w zasadzie to nie wiem od czego zaczac...
Wiec moze od poczatku tj.od 2 m-cy wstecz...wtedy to poznalam pewnego pana...po jakims tygodniu bylismy juz para:|(co bylo chyba zdecydowanie za szybkim krokiem).Mogloby sie wydawac, ze wreszcie znalazlam osobe z ktora bardzo chce byc...do czasu...nagle olsnienie!!!Przeciez ja caly czas mowie i mysle o moim koledze z uczelni!!!I tak sie zaczela moja mala bitwa...Z Panem zakonczylam znajomosc(bo jak moglabym byc z kims,zamykac oczy i myslec o kims innym!), zostalam pozegnana slowami, ze "jestem dzieckiem emocjonalnym"...
A moj problem polega na tym, ze nie wiem co poczac z kolega z uczelni.Jest ucielesnieniem mojego anty-idealu!....ale wciaz o Nim marze...jestesmy dosyc dobrymi znajomymi...byc moze pare razy za bardzo dawalam do zrozumienia, ze jest dla mnie kims wiecej jak 'kolega'.....ja nie wiem jak mam postapic.Czy czekac na jakis Jego ruch czy o wszystkim mu opowiedziec.
Ajjj....mam problem....
Lancelot

Postautor: Lancelot » 26 sty 2004, 17:44

Wpierwszej kolejności musisz zdobyć się na odwagę.
My lubimy byc adorowani, lecz bez przesady. Najlepiej daj znac mu przez sms-a jakas fajna aluzje, kawal.
Zorientuje sie, że może coś do niego czujesz.

Widzisz ja znajduje się w odwrotnej sytuacji jestem na etepie gdy zacząłem się interesować pewną osobą. Ocywiście płeć przeciwna:))

Staram się jak mogę i nie mogę jej wyczuć!?

Jednak gdy chodzi o nas to wykonaj pierwszy bardziej zdecydowany krok.
A potem poczekaj trochę.
FAkt faktem to przecieżkobieta "jest szyją" i to ona narzuca kierunek patrzenia...

JEZELI ZNAJDZIESZ CZAS ODPOWIEDZ NA MOJE PYTANIE:
http://www.agnieszka.com.pl/forum_php/v ... =3511#3511
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 26 sty 2004, 22:07

Jest anty-idealem? Mysle ze to zwykly pociag fizyczny i kaprys choc moge sie mylic. Ja tam nie rozumiem kobiet...

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”