Jak z nia byc
Moderator: modTeam
Jak z nia byc
Mam taki problem zakochalem sie w kobiecie i ona chyba tez
ale chodzi o to ze mieszkamy od siebie prawie 500km co zrobic by byc z nia i zeby bylo wszystko pieknie ladnie ja juz niewiem co mam zrobic mam nadzieje ze mi pomozecie
ale chodzi o to ze mieszkamy od siebie prawie 500km co zrobic by byc z nia i zeby bylo wszystko pieknie ladnie ja juz niewiem co mam zrobic mam nadzieje ze mi pomozecie
- Wstreciucha
- Weteran
Lukaszz19 pisze:Mam taki problem zakochalem sie w kobiecie i ona chyba tez
jak warunki finansowe pozwalaja, to jak najczesciej sie spotykac, rozmawiac, dyskutowac, "testowac"
ps. na moje oko obstawiam 1% ze to wypali <aniolek2>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- Wstreciucha
- Weteran
Lukaszz19 pisze:no mamy wieksze plany jak wyjde z wojska to mamy razem zamieszkac to jest juz na 50%
nooo plany to 50% <aniolek2> zeby tylko ci z planow "wiory" nie zostaly
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
A ja mysle ze prawdziwa milosc jest w stanie wszystko przetrwac. Ludzie latami sie nie widza, z roznych powodow, potrafia byc sobie wierni i szczesliwi. Nalezy tylko wyjatkowo dbac o taka milosc. To wymaga ogromnego poswiecenia na ktore trzeba byc gotowym. Jezeli na prawde sie kochacie, to uda 500 km roznicy nie stanowi problemu- sa listy, telefony, internet. Trzeba tylko chciec i nie zastanawiac sie jak occeniaja to inni. Rob swoje.
KC Skarbie!
Ja tez uwazam ze prawdizwa miłosc przetrwa wszytsko... tylko pod warunkiem ze ejst prawdziwa... ale z drugiej strony ciezki jest taki zwiazek... ale to dobra proba dla uczuc obecnie moj Skarbek jest 150 km odemnie ale jakos dajemy rade... ale jednak to nie to samo nie zawsze mozna sie przytulic kiedy tak potrzebujemy tego.. gdy jest tak zle... Ale zycze powodzenia , moze Ci sie uda.. po wiem tyle jezeli obydwieosoby sa na tyle dojrzale i pewne sowich uczuc to taki zwiazek ma szanse...
- Wstreciucha
- Weteran
Jak nie ta to inna. Jak to powiedział Napoleon Bonaparte "Bluszcz tuli się do pierwszego drzewa, jakie napotka; oto pokrótce historia miłości"Lukaszz19 pisze:zakochalem sie w kobiecie i ona chyba tez
Wstreciucha pisze:Teraz z zalozenia juz musze zakochac sie w sasiedzie
jak mieszkasz w bloku to super sprawa, wyburzasz scianke macie duze mieszkanie
popatrz jakie to ekonomiczne
jak by inni sasiedzi krzywo patrzyli, że tak bez slubu, to grzecznie wychodzisz ok.22 a od swojego mieszkania włazisz mu do sypialni
Hyhy pisze:Ale co cie obchodza sasiedzi?
mnie nic
to taka opcja tworzenia pozorów przyzwoitosci
czasami jest ciekawa.
Cos w stylu panienki ubranej jak przykładna pensjonarka ( koszulka zapieta pod szyjka, plisowana spdniczka do kolan) szepczaca do uszka swojemu facetowi, ze nie mam majteczek i pragnie tu padaja niewybredne propoztcje erotyczne
tak mi sie cos skojazyło tylko bez zbednych pytań prosze
- ___ToMeK___
- Uzależniony
Zwiazek na odleglosc moze przetrwac lecz moim zdaniem musisz odpowiedziec sobie na kilka pytan. Przede wszystkim: jak dobrze sie znacie? To byl praktycznie od samego poczatku zwiazek na odleglosc? Bo jesli tak, to szanse jego przetrwania drastycznie maleja. W takim wypadku nie znasz tej osoby, nie znasz do konca jej charakteru, przyzwyczajen, wad. Na odleglosc nie da sie tego poznac. Wszystko wychodzi na jaw dopiero wtedy gdy czesto przebywa sie z ta osoba. I czesto wtedy nastepuje wielkie rozczarowanie.
Co innego gdy rozlaka nastapi juz po jakims czasie bycia razem. Wowczas szanse przetrwania rosna.
Co innego gdy rozlaka nastapi juz po jakims czasie bycia razem. Wowczas szanse przetrwania rosna.
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”