Różnica wiekowa.
Moderator: modTeam
Różnica wiekowa.
Tak się przyglądam postom na forum, i dochodze do wniosku ca ja tu robie, mam dopiero 14 lat. Ale jak się bliżej przyjżeć to problemy macie podobne. Więć mój polega na tym, że nigdy niemiałem dziewczyny. Od niedawna zaczełem interesować znalezienie tej ,,bratniej duszy". Pewnego rau idę sobie tak korytarzem i zobaczyłyłem dziwczyne, która spodobała mi się od pierwszego wejżenia. Potem poznałem ją bliżej (zapisałem się po to do oazy. Matko, wiecie jak to śmiesznie wygląda, ja czyli metalowiec w oazie. ale czego to się nierobi...) i okazało się, że osobowość też ma genialną. Więc moja pytanie jest następujące: Mój rocznik to 1992, a jej 1990. Czy mam u niej jakieś szanse?
P.S
Piszę, że mam 14 lat bo 2 stycznia mam urodziny.
P.S
Piszę, że mam 14 lat bo 2 stycznia mam urodziny.
- ksiezycowka
- Weteran
2)Tego typu problemy tez sie rozpatrujw w oparciu o wiek np. jesli mamy tu człeka lat 38 przykładowo co nigdynie miał dziewczyny to troszke inaczej to wyglada niz kiedy Tobie mamy doradzac. W Twoim wieku to nie jest problem.
3)2 lata róznicy nie powinny robić tu żadnego problemu. Tu sa ludzie po i w zwiazkach z różnica wieku ponad 10 lat i im sie ekstra układa. Choć w Twoim wieku czesto roznice nawet tych 2 lat wydaja sie nie do przebycia.
4)To czy masz u niej szanse zalezy od tego jaki jestes wobec niej, czy ona lubi Ciebie itd. nie od wieku.
2)Tego typu problemy tez sie rozpatrujw w oparciu o wiek np. jesli mamy tu człeka lat 38 przykładowo co nigdynie miał dziewczyny to troszke inaczej to wyglada niz kiedy Tobie mamy doradzac. W Twoim wieku to nie jest problem.
3)2 lata róznicy nie powinny robić tu żadnego problemu. Tu sa ludzie po i w zwiazkach z różnica wieku ponad 10 lat i im sie ekstra układa. Choć w Twoim wieku czesto roznice nawet tych 2 lat wydaja sie nie do przebycia.
4)To czy masz u niej szanse zalezy od tego jaki jestes wobec niej, czy ona lubi Ciebie itd. nie od wieku.
no brawo taki malolatek a jakie poswiecenie ja trzymam kciuki
troszke jestes jeszcze mlody ale moze bedzie dobrze
ja jak mialam 14 lat przezylam swoja pierwsza milosc ktora przetrfala 7 lat jak najbardziej trzymam kciuki
troszke jestes jeszcze mlody ale moze bedzie dobrze
ja jak mialam 14 lat przezylam swoja pierwsza milosc ktora przetrfala 7 lat jak najbardziej trzymam kciuki
Ostatnio zmieniony 07 lis 2005, 00:52 przez kociak, łącznie zmieniany 1 raz.
Teraz pewnie Cie oleje. Ale nie przejnuj sie. Tez tak mialem. Teraz jestesmy razem... po 5 latach "darcia kotów". Jesli teraz nie wyjdzie nie przejmuj się, masz jeszcze kupe czasu! Sporbuj za jakies 2-3 lata(jeśli dziewczyna Ci nie przejdzie). Jej podejście zmieni sie o 180 stopni... 3mam kciuki! A oazą się nie przejmuj. Przejdzie jej 

"Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć." J. Caroll
- ~*~/LiBrA\~*~
- Bywalec
2 lata to w sumie zero roznicy:)jesli sie dogadujecie,rozumiecie i jest wam ze sobą dobrze:).co do moich doświadczen nie bede sie wypowiadac, zeby Cie nie zniechcecić(jak jestes ciekawy -patrz temat:Pomóżcie Kofani:*:()
a ta oaza...hehe-nooo nie wiem czy jej tak szybko przejdzie.to jest wciągające..ale dla chcącego nic trudnego...w obu przypadkach da sie wszystko pogodzic:) <browar>
a ta oaza...hehe-nooo nie wiem czy jej tak szybko przejdzie.to jest wciągające..ale dla chcącego nic trudnego...w obu przypadkach da sie wszystko pogodzic:) <browar>
"Love forever love is free
Let’s turn forever you and me
Windmill, windmill for the land
Is everybody in?" ^.^
Let’s turn forever you and me
Windmill, windmill for the land
Is everybody in?" ^.^
a) Dziękuje za zainteresowanie.
b) (małe sprostowanie) Ta oaza, to da się przeżyć, ona mam matke katechetkę więc nic dodać , nic ująć, ale sama, to tak sobie jest nastawiona do fanatyzmu religijnego. Ja naprzykład jestem ministrantem i słucham MM, radia maryja nienawidze, a księży mam za ostatnich...(co nieznaczy, żę jetem satanisistą, wręcz przeciwnie, ja też się czesto modle).
c) Disiaj przesiedziałem z nią wszystkie przerwy i chyba mnie lubi, niestety narazie nic więcej.
d) Na wiosne kupuję sobie nowy motor. Coś takiego
( może podziała).zdięcie
b) (małe sprostowanie) Ta oaza, to da się przeżyć, ona mam matke katechetkę więc nic dodać , nic ująć, ale sama, to tak sobie jest nastawiona do fanatyzmu religijnego. Ja naprzykład jestem ministrantem i słucham MM, radia maryja nienawidze, a księży mam za ostatnich...(co nieznaczy, żę jetem satanisistą, wręcz przeciwnie, ja też się czesto modle).
c) Disiaj przesiedziałem z nią wszystkie przerwy i chyba mnie lubi, niestety narazie nic więcej.
d) Na wiosne kupuję sobie nowy motor. Coś takiego
( może podziała).zdięcie
-
- Weteran
Naprawde chcesz poderwac dziewczyne na motor??
Bedzie ci odpowiadac, jesli zainteresuje sie toba dopiero, jak bedziesz cos takiego miec?
Sorry, ale to zalosne.
Bedzie ci odpowiadac, jesli zainteresuje sie toba dopiero, jak bedziesz cos takiego miec?
Sorry, ale to zalosne.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
no jesli w wieku 14 lat stac Cie na taki motor to gratuluje rodzicow
Piszesz ze dziewczyna ma "genialna" osobowosc, ze spodobala Ci sie od pierwszego wejrzenia iw ogole, zapewniam cie ze jeszcze niejedna taka spotkasz tak ze nie masz sie czym przejmowac jakby Ci z ta nie wyszlo. Bo 15 latki to raczej szukaja starszych od siebie facetow, sorki za szczerosc 
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista
pozdrawiam
pozdrawiam
złotooka kotka pisze:Bedzie ci odpowiadac, jesli zainteresuje sie toba dopiero, jak bedziesz cos takiego miec?
Sorry, ale to zalosne.
Po pierwsze to niewiem czy się zainteresuje, motor kupuję tak czy tak. Jak wspomniałem wcześniej to moje doświatczenia są liche. Cały mój świat to informatyka i matematyka, więc wybaczcie. Niewiem jak ją poderwać, może to anusz podziała? Jeżeli idzie o podrywanie to jestem zielony. I niechodzi mi tylko o bzykanie! Fakt, jak się żuci na motor to będzie źle, ale ja chce tak bardzo ją poderwać...
Ostatnio zmieniony 07 lis 2005, 21:42 przez Zerstoren, łącznie zmieniany 1 raz.
Yasmine pisze:a jak bylam w podstawowce to zaliczylam nawet dwa spotkania "Marianek"
Stara, ja byłam na kilku spotkaniach Oazowych, Ruchu Rodzin Nazaretańskich-z tego ruchu w Częstochowie i na rekolekcjach w Tatrach. Ale takie miejsca to nie dla mnie...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
W jego?Na te druga osobę. Musiała wpaśc w oko [wtedy wygląd był dla mnie baaaaaardzo wazny], miec podobne podejscie do wiekszosci spraw, byc tak zbuntowana i miec tak samo mocną głowe jak ja wtedy
Tak mi sie wydaje. Przede wszystkim liczyła sie odmiennośc od szarej reszty. To przykuwało moją uwage najbardziej.
Tak mi sie wydaje. Przede wszystkim liczyła sie odmiennośc od szarej reszty. To przykuwało moją uwage najbardziej.
- Wstreciucha
- Weteran