1.Jeżeli kobieta zobaczy i przekona się, że ją szanujesz, nigdy ci tego nie zapomni
2.Okaż szacunek kobiecie, a uzna cię za frajera
Ciekawe, prawda? A wy co o tym myslicie???
Moderator: modTeam
TedBundy pisze:W ostatnim czasie od dwóch znajomych mi osób usłyszałem dwie, diametralnie różne(o 180 stopni:)) opinie..
1.Jeżeli kobieta zobaczy i przekona się, że ją szanujesz, nigdy ci tego nie zapomni
2.Okaż szacunek kobiecie, a uzna cię za frajera
Ciekawe, prawda? A wy co o tym myslicie???Czy w obu tych wypowiedziach jest sens?
radomir pisze:ja tam lubie jak mówi do mnie
- szanuj mnie, szanuj- mój frajerze- w trakcie wyuzdanego sexu
Gorgon pisze:chodzilo tym osobom chyba o cos innego, zauwazylem ze gdy facet za bardzo sie stara to kobieta nie lubi takiej cieplej kluchy ale znow gdy sie nie stara facet w ogóle to tez niedobrze, złoty środek, ot co, starac się ale bez przesady, czasem nie zadzwonic, czasem zapomniec o czyms, albo przelozyc spotkanie, a nie robic wszystko pod nia ;-) pantofelki sa dobre obok lozka a nie nad Twoja glowa
TedBundy pisze:Jeżeli kobieta zobaczy i przekona się, że ją szanujesz, nigdy ci tego nie zapomni
Gorgon pisze:gdy facet za bardzo sie stara to kobieta nie lubi takiej cieplej kluchy
TedBundy pisze:a jeżeli ktoś kogo obdarzymy szacunkiem nazwie nas frajerem, to wybaczcie - sam jest niewiele wart, a my źle wybraliśmy...
moon pisze:konkluzje juz mamy a moze jakies argumenty do tego??
Kobiecie należy szacunek okazywać ciągle. Wtedy nie zapomni o tym. Tak bym rzekła. Jak ktoś jakąs pierdółke z szacunkiem zrobi od wielkiego dzwonu to co?Po nogach całować i nie zapominać do końca zycia?buahahahaha Zreszta to działa w obie strony.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 483 gości