Uczucia vs materializm?
Moderator: modTeam
Uczucia vs materializm?
Powiedzcie mi czemu niektórzy faceci nie kierują się tym co czują, a rozpatrują inne kryteria? Ja i ten facet jestesmy sobie bardzo bliscy, oboje wiemy ze chcemy byc razem i tak sie zchowujemy. Ale on trzyma mnie w "zapasie" bo pojawila sie bogata laska ktora moglby wykorzystac a z jego myslenia wychodzi ze na zwiazek ze mna przyjdzie jeszcze czas.
"Podejdź tu do mnie, żeby ta muzyka była tobą..."
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
wszystko moga zepsuc, no przepraszam to czlowiek dla nich niszczy piekne rzeczy :571:
"w zapasie"
? jeszcze cos ci takiego powiedzial??? Gdybym byl twoim najlepszym przyjacielem ... przeszedlbym sie do niego <silacz>
JA osobiscie boje sie tego u mojej ukochanej Ze jej wlasnie kiedys taka palma strzeli <boje_sie> i nagle jakis Fagas sie z kasa pojawi w jej otoczeniu i wogle
A że należe do mściwych osób to bym jej jazde piekelna zrobil. Musiałaby sie wyprowadzac z Kraju i nawet nowy kolo by jej nie pomogl. No ale to w ostatecznosci. <aniolek2> Bo jak mozna Zjeb*** tak piekne uczucie dla wygody??? <belt1>
Narazie jest dobrze i oby bylo dalej....
KOCHAJ DALEJ, POZWOL SERCU ZNALESC INNA MILOSC TE PRAWDZIWA - ahhh ten moj romantyzm. Sam sobie mydle oczy <serce2> crazy is my Life
wszystko moga zepsuc, no przepraszam to czlowiek dla nich niszczy piekne rzeczy :571:
"w zapasie"
JA osobiscie boje sie tego u mojej ukochanej Ze jej wlasnie kiedys taka palma strzeli <boje_sie> i nagle jakis Fagas sie z kasa pojawi w jej otoczeniu i wogle

A że należe do mściwych osób to bym jej jazde piekelna zrobil. Musiałaby sie wyprowadzac z Kraju i nawet nowy kolo by jej nie pomogl. No ale to w ostatecznosci. <aniolek2> Bo jak mozna Zjeb*** tak piekne uczucie dla wygody??? <belt1>
Narazie jest dobrze i oby bylo dalej....
KOCHAJ DALEJ, POZWOL SERCU ZNALESC INNA MILOSC TE PRAWDZIWA - ahhh ten moj romantyzm. Sam sobie mydle oczy <serce2> crazy is my Life
nefretete pisze:Zastanawiam sie tylko jak mozna zalac to co sie czuje a wybrac na jakis czas wygodne zycie.
To proste! Nie można zlać uczucia, to nie jest możliwe dla normalnego człowieka (jak serce szybciej zabije to głowka ma wtedy g**** do gadania). Albo się coś czuje albo się nic nie czuje i wtedy dopiero można zlać (kogoś).
Jeśli ktoś prawdziwie kochał to dobrze wie, że wtedy nie ma ważniejszej rzeczy na świecie od tej ukochanej Osoby, a pieniądze mogą być najwyżej zaraz po Niej.
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza."
nefretete pisze:oboje wiemy ze chcemy byc razem
nefretete pisze:wychodzi ze na zwiazek ze mna przyjdzie jeszcze czas.
hmm no to jak to jest w koncu? moze tylko Ty chcesz z nim byc?

a tak btw to to dla mnie jest chore. faceta poslalabym w diably. i chociaz znajac moja romatyczna dusze bardzo bym cierpiala, to jednak nie zgodzilabym sie byc z kims, kto jest tak lekkomyslny.. przeciez dajmy na to moze doprowadzic do smierci tej dziewczyny. wiem ze to bardzo abstrakcyjne, ale przeciez ona moze go bardzo pokochac, a potem gdy pozna prawde sie zalamie!! nie igra sie z uczuciami! bo to jak igranie z ogniem. no a pozatym... nawet jesli mysli o czyms takim i sa to tylko niewinne mysli to powinien je zachowac tylko dla siebie.... przynajmniej ja po czyms takim to po prostu bym mu dala w pysk i tyle. no ale zrobisz jak zechcesz
wez tez pod uwage ze jesli pannica bedzie mu dawac kase.. to nie za darmo... nie wiem, ja komus takiemu nie moglabym spojrzec w oczy
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
dziwny321 pisze:i nagle jakis fagas sie z kasa pojawi w jej otoczeniu
Twoje stwierdzenie jest bardzo ciekawe. Jak z kasą to fagas (ciekawe jak nazwiesz kogoś kto nie ma kasy)

"No matter what you think about me, I'm still your child you can't just turn me off " - Tupac Amaru Shakur
- Wstreciucha
- Weteran
nefretete pisze:Powiedzcie mi czemu niektórzy faceci nie kierują się tym co czują, a rozpatrują inne kryteria? Ja i ten facet jestesmy sobie bardzo bliscy, oboje wiemy ze chcemy byc razem i tak sie zchowujemy. Ale on trzyma mnie w "zapasie" bo pojawila sie bogata laska ktora moglby wykorzystac a z jego myslenia wychodzi ze na zwiazek ze mna przyjdzie jeszcze czas.
Zatytulowalas temat : uczucia c/a materializm, a nie napisalas nic na temat uczucia jakie Was laczy. Jak czytam "JA I TEN FACET" to jakbys pisala o kims zupelnie Ci obcym <eee...> . W kazdym razie sytuacja o ktorej napisalas, dla mnie osobiscie nie do przyjecia. Dla mnie to on sie do niej podepnie jak do dojnej krowy, a Ty conajwyzej bedziesz czekac , ze byc moze wroci. NIGDY!! <jol>
Pozdrawiam serdecznie
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”