Jak poznac to, ze chlopakowi zalezy na dziewczynie?
Moderator: modTeam
Jak poznac to, ze chlopakowi zalezy na dziewczynie?
Jak można zauważyć że chłopakowi zaczyna zależeć na dziewczynie ? To znaczy jak to się niby objawia, tymbardziej że jest osobą nieśmiałą ? :568:
to niejest takie proste.......w towarzystwie taki chlopak bedzie caly czas ciebie obserwowal i raczej na tym sie skonczy chyba ze nieprzejmiesz inicjatywy........z niesmialymi osobami najlepiej sie rozmawia na osobnosci otwieraja sie latwiej i jesli dobrze to rozegrasz gdy chlopak poczuje sie pewnie sam zacznie dawac Tobie do zrozumienia ze mu sie podobasz.Jedyne czego potrzebujecie to czasu spedzonego razem w miejscu niepublicznym gdzies gdzie nikt wam neprzeszkodzi gdzies gdzie niebedziecie si emieli czego krepowac i nikt was nieuslyszy w takim miejscu chlopak sie otworzy po 3 spotkaniach bedzie juz zupelnie inaczej.
zgadzam sie na pewno bedzie caly czas na ciebie spogladac a jak ty na niego spojrzysz to odrazu wzrok odwroci w inna strone bedzie staral sie dowiedizec od twoich znajomych albo swoich czy masz chlopaka co lubisz robic i itp.Jesli chodzi o niesmialych chlopakow to tak jak powiedzial smoke on musi sie najpierw otworzyc pogadac sam na sam jak juz zrobi ten 1 krok to potem sie rozkrecui i bedzie mu latwiej dlatego uwazam ze jak dziewczyna widzi ze wpadla w oko jakiemus chlopakowi i on tez sie jej podoba ale widzi rowniez ze on jest niesmiala to ona powinna zrobic ten 1 krok ,zagadac do niego a potem to juz bedzie z gorki dla niego
- DJ Acid Bunny
- Początkujący
Po pierwsze to chciałem wszystkich powitać bardzo serdecznie,ponieważ jest to mój pierwszy topic na tym forum.
A co do tematu.
To nieśmiali faceci nie patrzą na każdy swój ruch,każdą rzecz jaką zrobią analizują,czy przypadkiem nie popełnili gafy,itd.
Żadko się zdaża że taki facet podejdzie do dziewczyny i zacznie z nią rozmawiać,a już na pewno nie w towarzystwie!No chyba że powie sobie,hmm...np.:muszę to zrobić!!!
To prawda,że taki człowiek otwiera się bardziej w sytuacjach,w których czuje się pewnie.To mogą być miejsca publiczne,ale warunek jest taki,że poczuje się on pewnie w tym miejscu.
Zgadzam się z moimi przedrozmówcami,że to ty musisz przejąć inicjatywę!Innej rady na to nie ma,no chyba że powie sobie "muszę to zrobić",ale należy pamiętać,że wtedy może z siebie zrobić głópka,sorry za wyrażenie.
Acha...poznać czy jest tobą zainteresowany możesz tylko wtedy,kiedy z nim będziesz rozmawiać,w miejscu,w którym on będzie czuł się pewnie.Inaczej może on dawać sygnały mylne,w tą,czy inną stronę.
Powodzenia...[/b]
A co do tematu.
To nieśmiali faceci nie patrzą na każdy swój ruch,każdą rzecz jaką zrobią analizują,czy przypadkiem nie popełnili gafy,itd.
Żadko się zdaża że taki facet podejdzie do dziewczyny i zacznie z nią rozmawiać,a już na pewno nie w towarzystwie!No chyba że powie sobie,hmm...np.:muszę to zrobić!!!
To prawda,że taki człowiek otwiera się bardziej w sytuacjach,w których czuje się pewnie.To mogą być miejsca publiczne,ale warunek jest taki,że poczuje się on pewnie w tym miejscu.
Zgadzam się z moimi przedrozmówcami,że to ty musisz przejąć inicjatywę!Innej rady na to nie ma,no chyba że powie sobie "muszę to zrobić",ale należy pamiętać,że wtedy może z siebie zrobić głópka,sorry za wyrażenie.
Acha...poznać czy jest tobą zainteresowany możesz tylko wtedy,kiedy z nim będziesz rozmawiać,w miejscu,w którym on będzie czuł się pewnie.Inaczej może on dawać sygnały mylne,w tą,czy inną stronę.
Powodzenia...[/b]
No więc jeśli chodzi o mnie, a uważam się za osobę nieśmiałą jeśli chodzi o wyrażanie uczuć (bo z nawiązanie kontaktu nie mam problemów - dziwny jestem, nie?) to przede wszystkim patrzę na nią, a w momencie kiedy na mnie spojrzy - odwracam się
. No chyba, że bardzo mi się podoba to nawet jej w oczy spojrzę
. No i staram się przebywać w jej pobliżu.
P.S. Meine first post :568:
P.S. Meine first post :568:
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Ktoś nieśmiały okazuje to gestami np. dotyka tak jak napisaliście obserwuje i przedewszystkim zachowuje się nie nagannie. Punktualność i te sprawy. Stara się to okazać wszystkim czym mogło by sprawić tej drudiej osobie przyjemność.
W moim przypadku jak byłem dużo młodszy dla osoby której dażyłem sympatią i na niej mi zależało niegdy nie urywałem kontaktu dłużej niż 24 godziny.
POZDRO 4 ALL
W moim przypadku jak byłem dużo młodszy dla osoby której dażyłem sympatią i na niej mi zależało niegdy nie urywałem kontaktu dłużej niż 24 godziny.
POZDRO 4 ALL
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Sory może jestem nie świeży ale takie posty nie czyta tylko ona sam zobacz na ilość wyświetleń
zgadzam się ja również przeglądam różne posty, stare i nowe. później jak ktoś ma taki sam problem to nie może napisać nowego postu na ten sam temat tylko szuka w starych i czyta innych wypowiedzi. więc nie ważne czy odpowiada sie na stary czy na nowy post bo nie zawsze odpowiedż pomoże tylko tej osobie co ten post napisała.
powiem Ci ze jesli jestes gaduła to ciężko jest byc z kims małomównym ,a w dodatku skrytym ,jesli pragniesz ciepła serca i czułości On Ci nie da TEGO :-( jedynie na swoj sposob .............. cięzko sie dogadac np Bliźniętom z Lwem .......... to tragedia ...... zobacz na horoskop wtedy podpowie Ci jakim jest osobnikiem Twoj wybrany ............. to troszke ci ułatwi kontakt ...... pamiętaj nie każdy facet jest wylewny i obdarza kobiete słodkimi słówkami to nasz pobożne życzenie, zatem sama zobaczysz kiedy mu na tobie zależy pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 29 lis 2004, 22:38 przez Roza_Ja, łącznie zmieniany 1 raz.
I tylko w głębi niczym wieczny plomyk tli sie nieład serca......
Moze napisze co ja robie zeby pokazać ,ze zalezy mi na mojej sympatii...
- mówie jej ,że mi na niej bardzo zależy
- mówie jej ,że jest dla mnie najważniejsza na świecie
- często się pytam jak sie czuje ( niby nic,ale jednak kobiety potrafia to docenic )
- wychodze po nią wieczorami na przystanek ( niby nic,ale jednak kobiety potrafia to docenic )
- dzwonie, pisze, puszczam sygnały, żeby wiedziała jak jest dla mnie ważna i ,że mysle o niej...
- staram się spędzać z nią jak najwięcej czasu ( chociaż czasami to niemożliwe...:-( )
- kupuję jej różyczki ( zawsze pojawia się duży uśmiech :-) )
- mówie jej co mi leży na sercu...
- staram się jej pokazać ,że moge dać jej taką miłość o której marzyła
- staram się być czuły, opiekuńczy i ciepły...
- nie naciskam, jesli chodzi o sprawy związane z seksem...
- po prostu staram się jej pokazac ,że jest dla mnie całym światem....
- mówie jej ,że mi na niej bardzo zależy
- mówie jej ,że jest dla mnie najważniejsza na świecie
- często się pytam jak sie czuje ( niby nic,ale jednak kobiety potrafia to docenic )
- wychodze po nią wieczorami na przystanek ( niby nic,ale jednak kobiety potrafia to docenic )
- dzwonie, pisze, puszczam sygnały, żeby wiedziała jak jest dla mnie ważna i ,że mysle o niej...
- staram się spędzać z nią jak najwięcej czasu ( chociaż czasami to niemożliwe...:-( )
- kupuję jej różyczki ( zawsze pojawia się duży uśmiech :-) )
- mówie jej co mi leży na sercu...
- staram się jej pokazać ,że moge dać jej taką miłość o której marzyła
- staram się być czuły, opiekuńczy i ciepły...
- nie naciskam, jesli chodzi o sprawy związane z seksem...
- po prostu staram się jej pokazac ,że jest dla mnie całym światem....
tak ci sie wydaje ... a jednak ma to swoja wymowność z horoskopu mozna sie dowiedziec jaka ma nature ten drugi osobnik ,co czasami nam pomaga i ułatwia kontakt ........... Lew i Bliznięta tez nie powinny byc razem ............................ 
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Hmmm ja jestem Waga a ona Bliżnięta i wszystko gra jak w szwajcarskim zegarku.
Kurcze ja dostałem upomnienie za pisanie posta jednego za drugim domagam się sprawiedliwości :562:
Roza ja a stawiasz tarota
przez gadu gadu
bo bym skożystał .
Lubię patrzeć w horoskopy a zwłaszcza w takiej gazecie Angora sprawdza się w 80%.
POZDRO 4 ALL
Kurcze ja dostałem upomnienie za pisanie posta jednego za drugim domagam się sprawiedliwości :562:
Roza ja a stawiasz tarota
Lubię patrzeć w horoskopy a zwłaszcza w takiej gazecie Angora sprawdza się w 80%.
POZDRO 4 ALL
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
Bartek to świetnie ze jestes własnie taki bo to sie ceni , tylko ostrzegam ........... nie kazda jest tego warta obys sie nie musiał przekonac ...............................................
..Nie nie stawiam Tarota ............... sam poszukaj horoskopu to proste , i nie kpij ze mnie bo daleko ci do mnie
nie po to jest to miejsce ............
..Nie nie stawiam Tarota ............... sam poszukaj horoskopu to proste , i nie kpij ze mnie bo daleko ci do mnie
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Re: Jak poznac to, ze chlopakowi zalezy na dziewczynie?
KAMILKA pisze:Jak można zauważyć że chłopakowi zaczyna zależeć na dziewczynie ?
Tak samo jak poznac można ze dziewczynie zaczyna podobać się jakiś chłopak.
- ksiezycowka
- Weteran
Przepraszam, ale czy pionowa postawa wodza musi oznaczać, że facetowi zależy na kobiecie? To może jedynie oznaczać, że na Niego działa, że Go pociąga. A to nie zawsze ma ze sobą wiele wspólnego.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”