Postautor: Krystian » 12 lip 2005, 00:14
Najbardziej mi się podobają dziewczyny szczupłe albo chude. Najlepiej jak dziewczyna ma piersi rozmiar 2, płaską, chudą pupę, płaski brzuszek, szczupłe uda (najlepiej prawie takie jak łydki) i chude palce u rąk. Lubię jak dziewczynie wystają kości - podoba mi się to, najbardziej kości miednicy (bioder) i obojczyka oraz ramion i kolan. Najbardziej podoba mi się figura chuda, tzn. gdy dziewczyna ma tylko troszkę szersze bioderka od pasa, po prostu kiedy jest w miarę prosta, ale może mieć trochę wcięcia.Dziewczyny grube mi się nie podobają. Jakoś mnie odstrasza u dziewczyny ten nadmiar tkanki tłuszczowej. Zwłaszcza że takie kobiety na ogół z wiekiem nabierają jeszcze więcej ciała. Nie lubię za dużych piersi (powyżej 3) oraz nalanej tłuszczem twarzy, grubych rąk poniżej ramion, grubej szyi, okrągłych pleców (wada postawy), grubych nóg i stóp. Najbardziej mi się podobają dziewczyny niższe (takie około 160 cm wzrostu) i szczuplutkie (tzw. niunie). Idealnie dla mnie jest jeżeli dziewczyna np. przy wzroście 160 cm waży około 40-50 kg.
Ostatnio zmieniony 12 lip 2005, 01:00 przez
Krystian, łącznie zmieniany 1 raz.