Macie jakieś rady co robić bo ja sam już nic nie wiem

Moderator: modTeam
misiekzloty pisze::(.
Macie jakieś rady co robić bo ja sam już nic nie wiem. Pierwsza miłość, pierwsza prawdziwa dziewczyna, a jednak nie wyszło
.Smutno mi i tyle...
neutralna pisze:Złamane serce najlepiej przepić
fish pisze:pierwsza miłość boli najbardziej
Niekoniecznie, moja któraś z kolei (chyba 5 ). Ale fakt, każda boli.
moon pisze: potem zamknąc sobie ten rozdział
Brateczek pisze:moon pisze: potem zamknąc sobie ten rozdział
niestety faceci gorzej przeżywają rozstania niż dziewczyny... i to nie jest takie proste zamknąć rozdział ale czas goi rany więc mam nadzieję, że i autorowi tego tematu się powiedzie i nie zrobi nic głupiego...
neutralna pisze:Idź na wódkę
anitka24 pisze:jedynie kiedy facet długo cierpi to wtedy jak sie naprawde zakocha
Grzesiek pisze:lushness pisze:az kiedys stwierdzisz ze juz nie myslisz o tym z takim zalem i bólem i wtedy bedziesz gotowy na nowy zwiazek
Właśnie tak nic dodać nic ująć... masz tutaj kolego chyba najlepsze i najpewniejsze rozwiązanie
Brateczek pisze:ale aby zapomnieć niestety potzreba spoooooro czasu jeśli uczucie było silne...
Brateczek pisze:panienki niestety nie rezygnują z chłopaka bo cośw nim się jej nie podoba ale dlatego, że pojawia się nowy facet a podawane powody są naogół ucieczką od prawdy...
polaX pisze:to że dziewczyna może zostawić tylko dla innego faceta nie jest zawsze regułą
polaX pisze:dziewczyna może zostawić tylko dla innego faceta
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 313 gości