problem z koleżanką
Moderator: modTeam
problem z koleżanką
Witam. Możliwe, że mój problem będzie dla Was banalny lecz ja sam nie potrafie sobie z tym poradzić. Otóż 2 miesiące temu poznałem bardzo sympatyczną dziewczynę, która bardzo mi się spodobała. Problem polega na tym, że się w niej zakochałem. Bardzo dobrze mi się z nią rozmawia (czaesem nawet nie moge się doczekać zeby ją znów ujrzeć). Niestety wydaje mi się, że ona kogoś już ma. Proszę mi powiedzieć czy da się coś zrobić aby pokazać ze mi na niej zalezy czy też raczej dac sobie spokój (co będzie bardzo trudne). Proszę o pomoc. Pozdrawiam.
powiem szczerze, postaw sie w sytuacji ze jestes z ta dziewczyna a ona kogos nowego pozna i odejdzie z nim
:
a nowe nie zawsze znaczy lepsze, tylko tyle ze jest "nowsze" i bardziej kusi
zawsze bylem przeciwny ewentualnemu rozbijaniu zwiazkow, moze dowiedz sie czy jest z kims a jak jest to jak sie z nim czuje
: jak powie ze meczy ja on to dzialaj, tyle z mojej strony 

a nowe nie zawsze znaczy lepsze, tylko tyle ze jest "nowsze" i bardziej kusi
zawsze bylem przeciwny ewentualnemu rozbijaniu zwiazkow, moze dowiedz sie czy jest z kims a jak jest to jak sie z nim czuje

Własnie, najpierw wybadaj czy kogoś ma (tym sposobem co mariusz doradził), a jeśli jest sama to zaproś gdzieś, żeby móc miło z nią spędzić czas i pogadać. Już samo to będzie znakiem, że się nią interesujesz. Jeśli spotkanie wypadnie miło, zaproponuj następne, itd. I przy tym bądź oczywiście uprzejmy 
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Noel a skąd wiesz
[ Dodano: 2005-05-12, 17:39 ]
Tak by było najlepiej ale niestety życie zawsze gotuje ludziom jakies niespodzianki.
[ Dodano: 2005-05-12, 17:39 ]
ptaszek pisze:Własnie, najpierw wybadaj czy kogoś ma (tym sposobem co mariusz doradził), a jeśli jest sama to zaproś gdzieś, żeby móc miło z nią spędzić czas i pogadać. Już samo to będzie znakiem, że się nią interesujesz. Jeśli spotkanie wypadnie miło, zaproponuj następne, itd. I przy tym bądź oczywiście uprzejmy
Tak by było najlepiej ale niestety życie zawsze gotuje ludziom jakies niespodzianki.
- ksiezycowka
- Weteran
Spójrz w lustro, wyszczerz zęby i sprawdź czy masz kły (im bardziej wystają tym lepiej dla Ciebie). Jak nie masz to dupa, dupa zbita. Jak masz to zrozumiesz że jesteś drapieżnikiem i że musisz walczyć o Tą dziewczynę! Tzn. jeśli już ma chłopaka to się nie wpieprzaj bo to nie ładnie.
Faktycznie wybadaj sprawe najpierw. Jeżeli On jest zalotnikiem tak jak Ty to musisz podjąć walkę! Oczywiście nie w dosłownym tego słowa znaczeniu, trza wziąć poprawke na wiatr, czyli rok w którym żyjemy (czyt. cywylizowany świat).
Nie myśl za dużo tylko działaj! Ty bedziesz sobie tu kombinował a Tamten gość bedzie rozkochiwał Twoją lubą!
Widze, że jestes dżentelmenem i jesteś wstydliwy.
Z tym dżentelmeństwem to nie przesadzaj! nie pytaj: Czy mogę Cie pocałować? tylko wyczuj chwile i pocaluj Ją. Chodzi mi o spontana. Spontan jest najfajniejszy.
Na wstyd nie ma rady musisz sie przełamać.
Nie ma co tu pisać zresztą DZIAŁAJ SYNU DZIAŁAJ!!!
p.s. co jest, że dziesiejsi chłopcy są delikatniejsi od dziewczyn? Nie wiem.
Spójrz w lustro, wyszczerz zęby i sprawdź czy masz kły (im bardziej wystają tym lepiej dla Ciebie). Jak nie masz to dupa, dupa zbita. Jak masz to zrozumiesz że jesteś drapieżnikiem i że musisz walczyć o Tą dziewczynę! Tzn. jeśli już ma chłopaka to się nie wpieprzaj bo to nie ładnie.
Faktycznie wybadaj sprawe najpierw. Jeżeli On jest zalotnikiem tak jak Ty to musisz podjąć walkę! Oczywiście nie w dosłownym tego słowa znaczeniu, trza wziąć poprawke na wiatr, czyli rok w którym żyjemy (czyt. cywylizowany świat).
Nie myśl za dużo tylko działaj! Ty bedziesz sobie tu kombinował a Tamten gość bedzie rozkochiwał Twoją lubą!
Widze, że jestes dżentelmenem i jesteś wstydliwy.
Z tym dżentelmeństwem to nie przesadzaj! nie pytaj: Czy mogę Cie pocałować? tylko wyczuj chwile i pocaluj Ją. Chodzi mi o spontana. Spontan jest najfajniejszy.
Na wstyd nie ma rady musisz sie przełamać.
Nie ma co tu pisać zresztą DZIAŁAJ SYNU DZIAŁAJ!!!
p.s. co jest, że dziesiejsi chłopcy są delikatniejsi od dziewczyn? Nie wiem.
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza."
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”