Czy z tego coś będzie?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Stoo
Bywalec
Bywalec
Czy z tego coś będzie?

Postautor: Stoo » 01 lut 2005, 00:09

Witam. Bardzo spodobało mi się to forum poczytałem dzisiaj trochę i postanawiam opisać swój problem :) Już widzę że cześto tu popiszę :) Od dłuższego czasu czegoś takiego właśnie szukałem, ale koniec wazeliny :P

Niedawno (jakieś 2 miesiące temu) poznałem pewną dziewczynę, można powiedzieć że na początku nie przejawiała ona mną żadnego zainsteresowania (numer tel musiałem wykombinować), zaczeliśmy trochę smsować itp :P i od razu na 2gi dzień chciała się ze mną spotkać nie pamiętam od kogo wyszła inicjatywa, ale napisała jeszcze, że nie szuka chłopaka, mi to nie przeszkadzało bo na początku tylko ją polubiłem, więc pomimo tego spotkaliśmy się pochodzili trochę i tyle :) Poźniej spotkaliśmy się jeszcze raz, potem chwile przerwy było ale obiecała mi że się mamy spotkać (w co już kompletnie nie wierzyłem a się stało). W sumie niedawno trochę częściej się widujemy tj w ostatnim tygodniu 3 razy, teraz niedługo na weekendzie też się pewnie spotkamy, ale ona co jakiś czas podkreśla to co mi powiedziała na początku. Nie wiem co o tym myśleć? Dopisze jeszcze jutro dokładniej bo musze iść spać :)
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 01 lut 2005, 01:07

nie sluchaj tego co mowi a patrz na to jak postepuje :)
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista :)

pozdrawiam
Stoo
Bywalec
Bywalec
Postautor: Stoo » 01 lut 2005, 08:44

Wlasnie ostatnio odnioslem wrazenie ze patrzyla sie wszedzie tylko nie na mnie :( Tj chwilami :)
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 01 lut 2005, 09:43

bo może zaczela sie domyslac ze Tobie chodzi o cos wiecej niz tylko znajomosc, a ona rzeczywiscie nie szuka chlopaka :) W takim przypadku szukaj innej :)
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista :)

pozdrawiam
Stoo
Bywalec
Bywalec
Postautor: Stoo » 01 lut 2005, 11:33

Jeszcze pare razy sie spotkamy w sumie to nie przeszkadza mi zeby zostac z nia na stopie kolezenskeij, tylko denerwuje mnie to ze za musze ja o tym przekonywac zawsze jak mamy gdzies isc grrrrrr....
Adwokat Diabla

Postautor: Adwokat Diabla » 01 lut 2005, 11:35

Stary uważaj!!! Jeśli ona faktycznie widzi w Tobie tylko kumpla, a Ty będziesz miał nadzieję na coś więcej, to się ta cała sytuacja może zrąbać. Nie staraj się nadmiernie wszystkiego analizować, jeśli narazie jest w porządku, to trzymaj z nią kantakt, spotykajcie się i tyle. Ja miałem sytuację powiedzmy analogczną, jak powiedziałem jej co i jak, skończyło się na tym że mi powiedziała że jestem jej "bardzo dobrym kolegą", najgorszy tekst jaki można chyba usłyszeć:)
Stoo
Bywalec
Bywalec
Postautor: Stoo » 01 lut 2005, 12:09

Wiem daltego póki co nie zamierzam wyskakiwać z jakimiś głębszymi tekstami :) Tj w sumie dość długo nad tym myślałem i do takiego wniosku doszedłem, fakt że usłyszeć coś takiego to tragedia :) Lepiej nie usłyszeć i mieć nadzieje a jak nic to odejść ale z podniesioną głową :) Zresztą ona mnie sprawdza na gg tj zmienia status i patrzy chyba czy się odezwe...
Awatar użytkownika
Mr freeze
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Mr freeze » 01 lut 2005, 12:52

w 99% nie ma szansy na zaistnienei przyjaźni damsko-męskiej!
Wiem z doświadczenia. Chociaż w tym 1 procencie znajduje się moja kumpela!
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 01 lut 2005, 12:53

Skoro za kazdym razem powtarza wciaz ze tylko stopa kolezenska to nie miej z nia wiekszych planow. skoro kobieta jest szczera i mowi jak jest to powinno sie tego sluchac. chce Ci oszczedzic cierpienia :) a co do czestych spotkan , to przeciez z kumplem tez mozna milo spedzac czas i ona to wlasnie robi.
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Stoo
Bywalec
Bywalec
Postautor: Stoo » 01 lut 2005, 12:54

Mr freeze pisze:w 99% nie ma szansy na zaistnienei przyjaźni damsko-męskiej!
Wiem z doświadczenia. Chociaż w tym 1 procencie znajduje się moja kumpela!

A kto mowi o przyjazni, ja tam mowie o kolezenstwie poki co :P
Awatar użytkownika
Koko
Weteran
Weteran
Postautor: Koko » 01 lut 2005, 13:01

A kto mowi o przyjazni, ja tam mowie o kolezenstwie poki co

To rzeczywiście bądż Jej kolegą, nie nalegaj, bo Dziewczyna jasno Ci mówi, co o tym myśli. I nie póki co... :-)
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
Stoo
Bywalec
Bywalec
Postautor: Stoo » 01 lut 2005, 14:49

Koko pisze:
A kto mowi o przyjazni, ja tam mowie o kolezenstwie poki co

To rzeczywiście bądż Jej kolegą, nie nalegaj, bo Dziewczyna jasno Ci mówi, co o tym myśli. I nie póki co... :-)

Tylko zawsze?
lizaa pisze:Skoro za kazdym razem powtarza wciaz ze tylko stopa kolezenska to nie miej z nia wiekszych planow. skoro kobieta jest szczera i mowi jak jest to powinno sie tego sluchac. chce Ci oszczedzic cierpienia :) a co do czestych spotkan , to przeciez z kumplem tez mozna milo spedzac czas i ona to wlasnie robi.

Ok, rozumiem :) Dzieki.
Stoo
Bywalec
Bywalec
Postautor: Stoo » 01 lut 2005, 17:40

Musze jeszcze powiedzieć że ma takie fajne opisy na gg, ale nie wiem czy ma kogoś innego na oku czy tylko tak sobie ustawia z nudów :)
Awatar użytkownika
Mr freeze
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Mr freeze » 01 lut 2005, 18:24

Jeżeli na opisie mam, że się zabiję oznacza to szykowanie żyletek??

Nie

GG to dziwny wynalazek i w wielu sytuacjach nie nalezy go brać na poważnie.
Stoo
Bywalec
Bywalec
Postautor: Stoo » 01 lut 2005, 18:33

W sumie....... to już się kiedyś o tym przekonałem :)
Stoo
Bywalec
Bywalec
Postautor: Stoo » 01 lut 2005, 22:46

Hm zresztą ona jes chyba po jakichś problemach nie wiem do końca ale dała mi to lekk do zrozumienia, chyba że to taki wykręt :)
Awatar użytkownika
Misia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Misia » 01 lut 2005, 23:04

no wlasnie...niemozesz zbytnio naciskac i dawac jej do zrozumienia,ze chcesz czegos wiecej niz przyjazni. niezaczynaj tez zadnych powaznych rozmow typu:podobasz misie,chcialbym spotykac sie z Toba czesciej itp.mysle ze poinienes sie narazie zadowolic tym co masz...bo to tez mozesz stracic jesli sie wystraszy..niezmieniaj bron boshe zdania i nic jej niemow:)
Czas leci szybko...i bardzo dobrze!!!!
Stoo
Bywalec
Bywalec
Postautor: Stoo » 01 lut 2005, 23:13

^^Nom wiem wiem ale ja nie umiem ukrywac uczuc tj po mnie wszystko widac np, nie umiem klamac i zawsze mi to na minus wychodzi tj zawsze na tym duzo trace :(
Mr freeze pisze:Jeżeli na opisie mam, że się zabiję oznacza to szykowanie żyletek??

Nie

GG to dziwny wynalazek i w wielu sytuacjach nie nalezy go brać na poważnie.

Ejjjjj ja mam koleżanke i ma od 5ciu dni że umarła i zaczynam się zastanawiać........
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 01 lut 2005, 23:16

na pewno umarla a potem szybciutko zrobila sobie ten opis
Stoo
Bywalec
Bywalec
Postautor: Stoo » 01 lut 2005, 23:18

Chyba odwrotnie :)
Edit: Ble glupio napisalem w sumie :(
Ostatnio zmieniony 02 lut 2005, 01:24 przez Stoo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
castrolek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: castrolek » 02 lut 2005, 00:39

a ja tam też tak mówiłam moejmu obecnemu facetowi że nic poza kumpelstwem nei będzie (ale proza życia....... :D stało się tak jak sie stało i jestem szczęśliwa) i musze pwoeidizec zę miezy facetem a laska nie może być przyjaźni bo zawsze z którejś strony będzie płynąć coś głębszego
-= Nothing`s Gonna Change My Love Fore YOU! :* =-
Stoo
Bywalec
Bywalec
Postautor: Stoo » 02 lut 2005, 01:24

castrolek pisze:a ja tam też tak mówiłam moejmu obecnemu facetowi że nic poza kumpelstwem nei będzie (ale proza życia....... :D stało się tak jak sie stało i jestem szczęśliwa) i musze pwoeidizec zę miezy facetem a laska nie może być przyjaźni bo zawsze z którejś strony będzie płynąć coś głębszego

Chociaz jedna pocieszajaca wypowiedz :)
Awatar użytkownika
castrolek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: castrolek » 02 lut 2005, 19:52

wydaje mi się że życie potrafi być bardzo przewrotne.. przez długi czas zabiegałam o mojego boja... aż dałam sobie spokuj aż wtedy on coś do mnie.. i co?? jak tu facetów zrozumieć:D

stoo trzeba patrzyć pozytywnie na życie ale nie przez różowe okulary i być zaptarzonym w kogoś.. bo wtedy będziemy na straconej pozycji.. przeżyłąm to:/ więc wiem jakie też życie potrafi być okrutne.... ale też sobie czasem myśle każdy jest kowalem swojego losu.. i sam odpowiada za swoje czyny.. ja postąpiłam nieodpowiedzialnie czasem w swoim życiu i zapłaciłam za to z nawiązką...

jeszcze jedno jeśli nawet nic z nią Ci nie wyjdzie to ta sytuacja Ci pokaże że ona nie była tą:) i po sprawie.. SZUKAJMY NASTĘPNEJ:D
-= Nothing`s Gonna Change My Love Fore YOU! :* =-
Stoo
Bywalec
Bywalec
Postautor: Stoo » 02 lut 2005, 20:24

Wlasnie czasami lepiej odpuscic niz na sile chodzic za kims bo takie cos odpycha chyba bardziej niz przyciaga jezeli wiemy ze jest na wyciagniecie reki, tj tak to w Twoim przypadku zadzialalo :)

Dzieki castrolek, na razie nie szukam innej moze sie spotkamy jeszcze pare razy mam nadzieje ze tak (tj ona tego chce) bo poki co to jeszcze slabo sie znamy, ale czas pokaze jak sie nie uda to trudno nie bede nikogo blagac na kolanach bo godnosc trzeba zachowac. Ja wiesz juz jestem na etapie ze powoli mi przechodzi ale czasami mam takie glupie wrazenie tj nie wiem czy ona po prostu daje mi do zrozumienia ze nic z tego w bardzo jasny sposob czy sie mna w jakis sposob bawi a moze jakos sprawdza nie wiem nie wiem, moze to co tu pisze jest troche bezsensu ale nie ta to nastepna. Tylko ze latwo tak powiedziec, a ciezko spotkac kogos godnego uwagi, ja nie mam czegos takiego ze z byle kim moge sie zwiazac musi ta osoba na mnie wywrzec jakies wrazenie i takie Ona na mnie wywarla a jak sie nie uda to trudno, poczekam jak sie wszystko potoczy, ale wydaje mi sie ze coraz lepiej sie dogadujemy tylko ze wiesz inaczej rozmawia sie z kolezanka a inaczej z kims wiecej. Strasznie namieszalem co? Sorx :P
Stoo
Bywalec
Bywalec
Postautor: Stoo » 03 lut 2005, 13:07

Yyyyy czy to możliwe żeby chciała gdzieś ze mną iść mimo tego że ma chłopaka? Tj mi mówiła że nie ma ale mogłą by aż tak kłamać?

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”