Pocace sie dlonie [problem]
Moderator: modTeam
Pocace sie dlonie [problem]
Byłem z dziewczyną w kinie na filmie. Chwyciłem ją za ręke i trzymałem. Po chwili poczułem że jej albo moja dłoń zaczyna się pocić. Co wtedy powinienem zrobić, puścić jej ręke??
Ja osobiscie nigdy takich i innych rzeczy nie mialem, ale jak juz bym to przerabial to bym trzymal dalej.
Nie ma sie czego wstydzic, skoro trzymasz ja za reke i bog wie co tam jeszcze wyprawiacie, to korona nikomu z glowy nie spadnie jak bedzie mial mokra reke. Wybacz - takie jest moje zdanie.
Pozdrawiam.
Krystian.
Nie ma sie czego wstydzic, skoro trzymasz ja za reke i bog wie co tam jeszcze wyprawiacie, to korona nikomu z glowy nie spadnie jak bedzie mial mokra reke. Wybacz - takie jest moje zdanie.
Pozdrawiam.
Krystian.
- ksiezycowka
- Weteran
...
jeśli to jednak faktycznie aż taki problem, to po prostu trzymaj ją za rękę trochę lżej, albo - jak już dłonie się spocą, możesz po prostu położyć swoją rękę na jej dłoni, pogłaskać itp. ... I już.
jeśli to jednak faktycznie aż taki problem, to po prostu trzymaj ją za rękę trochę lżej, albo - jak już dłonie się spocą, możesz po prostu położyć swoją rękę na jej dłoni, pogłaskać itp. ... I już.
Ostatnio zmieniony 20 gru 2004, 19:07 przez ptaszek, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Re: Pomóżcie
kingpc pisze:Byłem z dziewczyną w kinie na filmie. Chwyciłem ją za ręke i trzymałem. Po chwili poczułem że jej albo moja dłoń zaczyna się pocić. Co wtedy powinienem zrobić, puścić jej ręke??
A co zrobiłeś?
KOCHAJ...i rób co chcesz!
lizaa pisze:hehe skad ja znam to:) mi sie zdaza choc nie trzymam faceta po raz pierwszy, po prostu czasem mam tak, tak samo jak czesto mam zimne stopy..
nie powinnienes sie tym przejmowac:) to normalne jak dla mnie...
Zastanów się nad pójściem do lekarza... nie chcę Cię straszyć, ale jeżeli często się zdarzają u Ciebie zimne stopy+spocone ręce naraz to możesz mieć jakieś kłopoty z krążeniem czyli rónomiernym rozprowadzaniem ciepła po kończynach.
Co zaś do tematu, to tak jak już mówili... można trzymać dalej jeżeli nikomu ta wilgoć na ręku nie przeszkadza... ja osobiście (wolę nie moczyć moją spoconą łąpką nikogo) na chwilkę bym jednak rękę podniósł, może pogłaskał Ją po ramieniu, czy ręcę albo cuś... chwilka wystarczy by ręka była znów wolna od potu, lekko chłodniejsza i nie spocona.
Pomóżcie
hahahahahahaha Maver jak slowo daje - ja normalnie czekam aż Ty coś tu na forum trafnie zripostujesz....
ciepło pozdrawiam
Ula
ciepło pozdrawiam
Ula
ja proponuje zabic sie skokiem z mostu na malysza prosto na jakis spocony kamien.
Inna opcja to zjesc cos trujacego i zdychac 3 dni.
byc moze wolisz wpasc pod samochod.
Albo wiesz co?Umyj rece i niech ona tez to zrobi.
Albo nie, mozesz zrobic sobie operacje, usuna ci pod pachami receptorki odpowiedzialne za wydzielanie potu i nie bedziesz sie pocil...
Boshe... skad tu 5cio latki ?
Inna opcja to zjesc cos trujacego i zdychac 3 dni.
byc moze wolisz wpasc pod samochod.
Albo wiesz co?Umyj rece i niech ona tez to zrobi.
Albo nie, mozesz zrobic sobie operacje, usuna ci pod pachami receptorki odpowiedzialne za wydzielanie potu i nie bedziesz sie pocil...
Boshe... skad tu 5cio latki ?
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
- Sir Charles
- Weteran
Wiertarka pisze:zgadzam sie.przeceiz spocona dłoń to jeszcze nie koniec swiata jakby cie osmarkała to byłoby nad czym sie zastanawiac a tak to hehehe zaden problemWyluzuj chlopie... przeba bylo objac ja i po sprawie...
jak by na niego wymiotowala to byl by problem obsmarkanie to nic
pozdr och jak dawno mnie tu nie bylo
Ptaszniki to Moja Pasja
I mam Kilka nA Sprzedaz [;
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
-nigdy nie trzymam kurczowo ręki partnerki
-Rączkę trzymam lużno ale stanowczo
-staram si dotykać jej rękę nadgarstkiem i czubkami palców [bynamnij zeby tam była jakaś cyrkulacja powietrza
-Nie palę papierosów vo to też powoduje pocenie się dłoni
-soczek z pomidora również robie swoje
Oto moja recepta na niepocenie się rąk
POZDRO 4 ALL
-nigdy nie trzymam kurczowo ręki partnerki
-Rączkę trzymam lużno ale stanowczo
-staram si dotykać jej rękę nadgarstkiem i czubkami palców [bynamnij zeby tam była jakaś cyrkulacja powietrza
-Nie palę papierosów vo to też powoduje pocenie się dłoni
-soczek z pomidora również robie swoje
Oto moja recepta na niepocenie się rąk
POZDRO 4 ALL
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”