Gdzie w weekend zaprosić mą lubą??

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Tomson
Bywalec
Bywalec
Gdzie w weekend zaprosić mą lubą??

Postautor: Tomson » 14 paź 2004, 19:05

Zaczniemy krótko i zwiężle ja mam 19 ona ma 16 jest moją pierwsza dziewczyną i nie chciałbym jej starcić do k0onca zycia chociaz Wiem że jej pogląday mogą sie szybko zmienić ale o tym pogadamy innym razem
Do rzeczy :) przychodzi weekend i co proponujecie ... myslałem o wyjsciu do restauracji na pizze ale to jest chyba popaprany pomysł
Jest tyle rzeczy , ale nie wiem chce zeby było miło i przyjemnie w tygodniu w zasadzie zadko sie spotykamy ja zacząłem studia ona chodzi do technikum i dlatego chciałnbym aby prze tydzien zawsze pamiętała spedzone chwile podczas weekendu

Pomóżcie
Bądź zawsze uśmiechnięty.
Nie ma to jak to tamto.
Uwierz w siebie, a będzie dobrze.
Adam

Postautor: Adam » 14 paź 2004, 19:12

O świetny temat chciałem go założyć już za niedługo (dzięki Tomson :D ). Też mnie to ciekawi jakie proponujecie miejsca na randke (szczególnie pierwszą) ...
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 14 paź 2004, 19:16

nie musisz jej nigdzie zabierac zeby weekend z toba przyjemnie wspominała, a jak juz to czemu niby pizza jest zlym pomyslem? niemusisz jej od razu zabierac do jakiejs super luksusowej resteuracji na uroczysta kolacje ze świecami, równie dobrze mozesz ja zaprosic do siebie zrobic romantyczna atmosfere, jakies swiece, dobry film, pogaduszki do rana....zalezy co ona lubi, czy jest domatorka, czy lubi np. dyskoteki, Ty ją znasz wiec powienienes wiedziec co lubi, a jak nie wiesz to przeciez zawsze mozesz zapytac co by chciala robic w weekend :)

pozdrawiam
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista :)

pozdrawiam
Adam

Postautor: Adam » 14 paź 2004, 19:25

jak nie wiesz to przeciez zawsze mozesz zapytac co by chciala robic w weekend

Ja gdzieś słyszałem że to chłopak powinien pierwsze spotkanie "zorganizować" :P
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 paź 2004, 19:33

Dziwi mnie brak inwencji w tym wieku !! takie pytanie nie powinno tu zapasc !! JA BYNAJMNIEJ nie miłem nigdy takich problemów , gdzie zaprosic i jak zorganizować czas z Panienką !!
Wszystko zalezy od miejsca gdzie mieszkasz i co w okolicy sie znajduje , czy posiadasz jakiś srodek lokomocji itd. wiec trudno CVi tu odpowiedzieć na takie pytanie , bo mozliwosci nie znajać tego mało ?! Z 16 latka wyjsc na kolacje ??? dziwny jak dla mnie pomysł , juz kino było by lepszym , ale też nie ! spacer gdzies po jakims parku ale parku z prawdziwego zdaenia , to juz lepiej i po drodze wstapienie gdzieś na lody ! , zabierz ja gdzies nad jakies jeziorko , rzeke , w góry , itd. wszzystko zalezy gdzie mieszkasz ! i co jest w około !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Adam

Postautor: Adam » 14 paź 2004, 19:39

Nie każdy może sie pochwalić taką kreatywnością jak ty ... w/g mnie kino jest dobrym pomysłem ale nie mam doświadczenia więc sie nie sugerować ... park hmmm jeśli te kilka drzew można nazwać parkiem ... ale mi sie tam podoba ... jeziorko hmmm wszędzie zgraja rybaków i tony błota co pewnie kryją nie jedne zwłoki ... chodze tam pomyśleć :P ... rzeka hmmm jeśli ten ciurek wody w którym topiłem marzanne za podstawówki można tak nazwać ... nie mówiąc już że obok zaraz teren budowy i główna ulica ... a jak sie mieszka właśnie w takim miejscu????
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 paź 2004, 19:53

E tam nie wierze ze nie ma tam ciekawych miejsc @!! juz wiekszej dziury jak ja mieszkam nie ma w Polsce , a dawałem sobie radę w osciennych miejscowosciach , Pamietaj jednak >>> zawsze musisz miec w obwodzie jeszcze dwa pomysły , no bo jak np. zaproponujesz kino , a Ona powie iz nie ma ochoty ??? no to co zrobisz ??
Adam

Postautor: Adam » 14 paź 2004, 19:58

A innym kierunkiem ... czy facetowi wypada odmówić dziewczynie ?? Np. ja nie cierpie dyskotek ... lubie spokojne miejsca ... a jeśli dziewczyna takie coś zaproponuje ??
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 14 paź 2004, 20:03

mi sie wydaje ze facet tak jak dziewczyna ma prawo odmowic, w koncu ma to byc przyjemnosc dla Was obojga prawda? trudna sztuka kompromisow sie oplaca ;)
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Adam

Postautor: Adam » 14 paź 2004, 20:05

A jeśli facet od dłuższego czasu zabiega o dziewczyne, a ta mu nagle zaproponuje żeby poszli na dyskoteke ... jak jej odmówi to sie jej głupio zrobi :(
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 paź 2004, 20:08

Po co odmawiać ??? moze sie przemóc wszak , nic mu sie nie stanie !
Adam

Postautor: Adam » 14 paź 2004, 20:09

Mi sie w ogóle wydaje że dyskoteka to dobre miejsce na poznawanie ludzi ale nie na zacieśnianie z nimi więzów.
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 14 paź 2004, 20:10

wydaje mi sie ze wiekszosc dziewczyn nie wybraloby jako miejsce pierwszego spotkania glosna dyskoteke... ale jesli zaistnieje taka sytuacja to moze ten jeden raz zacisnij zeby i wybierz sie na ta dyskoteke, a nastepnym razem decyzja gdzie sie spotkacie bedzie nalezec do Ciebie... wiesz wszystko zalezy od tego jakie sa miedzy Wami uklady, jakiego typu to dziewczyna itd
Adam

Postautor: Adam » 14 paź 2004, 20:15

wiesz wszystko zalezy od tego jakie sa miedzy Wami uklady, jakiego typu to dziewczyna itd

właśnie ... czy są jakieś miejsca w które gdy zapraszasz dziewczyne to wcześniej byłoby sie dobrze poznać ??
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 14 paź 2004, 20:17

do domu na obiadek rodzinny ;)
Adam

Postautor: Adam » 14 paź 2004, 20:19

Brrr jak sobie pomyśle ... spotkanie z rodzicami dziewczyny ... a zwłaszcza z ojcem ... koszmar (chociaż czasami ojciec sie okazuje w porządku, a matka taką bardziej zaczepną ...)
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 14 paź 2004, 21:03

Heh, dyskoteka to moze byc dobre miejsce na zblizenie sie... Jesli ktos potrafi "odpowiednio" sie zakrecic na parkiecie :p
Adam

Postautor: Adam » 14 paź 2004, 21:16

Ja nie potrafie i byłby to występ paralityka ... z jednej strony myśle że dziewczyna doceni takie poświęcenie ... z drugiej bedzie cie miała za kaleke :|
Awatar użytkownika
Tomson
Bywalec
Bywalec
Postautor: Tomson » 14 paź 2004, 21:37

krzys pisze:Dziwi mnie brak inwencji w tym wieku !!

heh mnie tez, już mówiłem jestem mało doświadczony w sprawach kobiet

krzys pisze:Z 16 latka wyjsc na kolacje ??? dziwny jak dla mnie pomysł , juz kino było by lepszym , ale też nie !

teraz Cie nie rozumiem nie chodzi mi o żadną kolację tylko miłe spotkanie w restauracji i to nie zadnej wykfintnej bo kasiora mi sie nie przelewa
krzys pisze:spacer gdzies po jakims parku ale parku z prawdziwego zdaenia , to juz lepiej i po drodze wstapienie gdzieś na lody ! , zabierz ja gdzies nad jakies jeziorko , rzeke , w góry , itd. wszzystko zalezy gdzie mieszkasz ! i co jest w około !

może i masz racje ale co to za wspaniały weekend na spacerze ii lodach ?? to musi byc taki fuul wypas :D

szopen napisał:
mozesz ja zaprosic do siebie zrobic romantyczna atmosfere, jakies swiece, dobry film,

i to jest bardzo dobry pomysł:)
szopen napisał:
pogaduszki do rana....

a tu jest problem bo ze mna pogadać to do rana nie można zawsze podziwiam ludzi którzy potrafia spędzic całą noc na rozmowach ja nie stety nie mam takiego daru:(
szopen napisał:
zalezy co ona lubi, czy jest domatorka, czy lubi np. dyskoteki,

tak ona lubi dyski ale za to ja ... lubie muzykę uwielbiam ale za to z moim dancingiem to wyglą da ...koszmar gorzej niz jakby ktos kij od miotły porwał ... i po co sie ma zamnie wstydzic, i tu sie boje ze problem dyskotek moze nas rozłączyc:(
Bądź zawsze uśmiechnięty.

Nie ma to jak to tamto.

Uwierz w siebie, a będzie dobrze.
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 14 paź 2004, 21:49

Kino jest uniwersalnym rozwiązaniem, bo chyba każdy lubi obejrzeć dobry film w toważystwie partnera, a w dodatku jak jest ciemno... :P
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Adam

Postautor: Adam » 14 paź 2004, 21:57

Kino jest uniwersalnym rozwiązaniem, bo chyba każdy lubi obejrzeć dobry film w toważystwie partnera, a w dodatku jak jest ciemno...

Mi sie też tak wydaje ... ale pare osób mi mówiło żeby "nie przy pierwszym spotkaniu".
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 14 paź 2004, 22:00

Hardcore pisze:Kino jest uniwersalnym rozwiązaniem,

Pewnie, że tak. I poprzytulać się można i poszeptać a po kinie do knajpki na kawę i już będzie ok.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 14 paź 2004, 22:01

ejj no jak dla mnie kino jest ok :) zawsze po kinie jest jakis temat do rozmowy na dobry poczatek ;) a potem rozmowa juz sama sie potoczy swoim torem :)
Adam

Postautor: Adam » 14 paź 2004, 22:09

ejj no jak dla mnie kino jest ok zawsze po kinie jest jakis temat do rozmowy na dobry poczatek a potem rozmowa juz sama sie potoczy swoim torem

Teraz już nie robią takich filmów jak kiedyś ... wszystkie pomysły wykorzystali i każdy film jest widać przesadnie naciągany ... poza tym musiałbym sie dowiedzieć jaki typ filmu lubi ...
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 14 paź 2004, 22:11

Jak fuul wypas, to na łąkę - wybacz, ale jakoś nie mogłem się powstrzymać :564: .

A poważniej jakieś magiczne miejsce, takie tylko Twoje - kino jak na początek bym odradzał - na kawkę, spacerek i potem magia i rozmowa (tylko nie o dupie Marynii, ale żartobliwie i jednocześnie na temat - jeśli wiesz o czym mówię, a powinna mieć o czym, a raczej o kim myśleć przez tydzień).
Uwaga :568: - To moja recepta i nie działa na wszystkie Panie.
Ostatnio zmieniony 14 paź 2004, 22:13 przez lorenzen, łącznie zmieniany 1 raz.
;)...
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 14 paź 2004, 22:12

Adam czy Ty chcesz na sile wymyslac przeszkody? g:hmm zawsze mozna pogadac o obsadzie ze np ten i ten by lepiej to zagral, albo wlasnie porownac ze ten pomysl to juz byl w danym filmie wykorzystany... Naprawde masa tematow z takiego jednego filmu moze wyjsc ;) no chyba ze ja jestem jakas dziwna :D
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 14 paź 2004, 22:14

Elspeth ma rację, Wymyślasz ! Idź na komedie romantyczną to może jeszcze coś zdziałasz :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 14 paź 2004, 22:16

fish wiesz chyba za czesto sie z Toba zgadzam ;)
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 14 paź 2004, 22:16

Adam pisze:
ejj no jak dla mnie kino jest ok zawsze po kinie jest jakis temat do rozmowy na dobry poczatek a potem rozmowa juz sama sie potoczy swoim torem

Teraz już nie robią takich filmów jak kiedyś ... wszystkie pomysły wykorzystali i każdy film jest widać przesadnie naciągany ... poza tym musiałbym sie dowiedzieć jaki typ filmu lubi ...

ja byłem na OLDBOYu i powiem szczerze, że takich pomysłów jeszcze nie było... .warto iść nawet z dziewczyna.... (to ostatnie chwile spędzone razem z moją byłą :()
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Adam

Postautor: Adam » 14 paź 2004, 22:28

Adam czy Ty chcesz na sile wymyslac przeszkody?

wiem wiem już taki jestem ... szukam dziury w całym
mozna pogadac o obsadzie ze np ten i ten by lepiej to zagral, albo wlasnie porownac ze ten pomysl to juz byl w danym filmie wykorzystany... Naprawde masa tematow z takiego jednego filmu moze wyjsc

Mi sie te tematy wydają jakieś wymuszane ... ja mam tak właśnie że wole milczeć niż powiedzieć coś co może być odebrane w niewłaściwy sposób ... często i tak błędnie oceniając sytuacje ... no i "zapada taka niezręczna cisza" ... ale ma to swoje dobre strony, dzięki temu nauczyłem sie słuchać ... obserwować ... wiele osób mnie pyta skąd ja wiem to czy tamto o danej osobie ... a wystarczy sie przyjrzeć

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”