Miałem urodziny - dziewczyna zapomniała
Moderator: modTeam
Miałem urodziny - dziewczyna zapomniała
No i oczywiscie moja dziewczyna nie pamietala o moich urodzinach. To dopiero pierwsze moje urodziny jak jestesmy razem ale jednak przykro.
Wspolczuje... :zly: <przytulenie>
A obiegowa opinia mowi, ze to faceci nie pamietaja...
Powiedziales jej, ze cie to zabolalo??
Ja o urodzinach mojego skarba nie mam jak zapomniec, bo... mamy tego samego dnia
Ale fakt faktem, daty poprzednich facetow pamietalam..
Tak ogolnie, to lubie sprawiac moim najblizszym prezenty i niespodzianki, takze bez okazji... We wrzesniu rok temu, 2 tygodnie po tym jak sie zeszlismy, wyjechalam z przyjaciolka. Jak sie cieszyl z t-shirta, ktorego mu przywiozlam... Do tej pory z duma nosi
A obiegowa opinia mowi, ze to faceci nie pamietaja...
Powiedziales jej, ze cie to zabolalo??
Ja o urodzinach mojego skarba nie mam jak zapomniec, bo... mamy tego samego dnia
Ale fakt faktem, daty poprzednich facetow pamietalam..
Tak ogolnie, to lubie sprawiac moim najblizszym prezenty i niespodzianki, takze bez okazji... We wrzesniu rok temu, 2 tygodnie po tym jak sie zeszlismy, wyjechalam z przyjaciolka. Jak sie cieszyl z t-shirta, ktorego mu przywiozlam... Do tej pory z duma nosi
alumno pisze:Mialem wczoraj i nie zalilem sie jej na razie. A uwazasz, ze powinienem? Ona jest troche egoistka w ogole, wiec nie sadze aby to na niej wielkie wrazenie mialo zrobic.
Oczywscie ze powinienes!! Niekoniecznie sie zalic, ale jakos napomknac o tym...
Hmm, zwiazek to zwiazek, a egoizm powinno sie odlozyc na bok. Albo przynajmniej sie starac... W koncu zwiazek = kompromisy... Bez nich daleko sie nie zajedzie. A poza tym wydaje mi sie, ze w dobrym zwiazku partnerzy powinni sie o siebie troszczyc i przejmowac wzajemnymi sprawami... Juz nie mowiac o empatii
Tak wiec powiedz, ze to nie bylo mile. W koncu urodziny ma sie raz w roku. I powinno sie swietowac, zwlaszcza z najblizszymi znajomymi!!
Btw. wiem, ze wczoraj, bo widzialam na dole glownej strony (tam gdzie jest kto ma urodziny) :p
alumno pisze:Tylko, ze ona sie na mnie wczoraj obrazila, wiec nie wiem czy moze akurat pamietala tylko nie zlozyla zyczen na zlosc.
Tak opcja to juz zwyczajne chamstwo. Klotnia, nie klotnia, to nie ma znaczenia...
Nawet jesli sie obrazila, to jej duma i honor by nic nie stacily, gdyby ci przynajmniej zlozyla zyczenia!
uuu przykra sprawa,takie cos moze zabolec!!W stu procentach popieram Sophie ze powinienies powiedziec swojej dziewczynie ze do takiego zdarzenia doszło i ze cie to zabolało!!
? Jak jeszcze nie byłam z moim Misiem to wiele razy dawałam mu powody do tego by wykasował mój numer tel z komórki i zapomniał o mnie i mimo iz jedna z takich sytuacji miała miejsce w przed dzien mioch urodzin to punktualnie o północy dostałam od niego zyczenia urodzinowe
wiec chyba kłotnia nie jest powodem do takich wyskoków,a poza tym w zwiazku nie powinno sie robic drugiej osobie czegos na złosc z premedytacja i przekonaniem ze "jak bóg kubie tak kuba bogu!!"
Tylko, ze ona sie na mnie wczoraj obrazila, wiec nie wiem czy moze akurat pamietala tylko nie zlozyla zyczen na zlosc.
To niedobrze, że dziewczyna nie pamiętała o Twoich urodzinach. Moim zdaniem tego dnia mamy największą okazję sprawić radość ukochanej osobie. Skoro to były twoje pierwsze urodziny miała okazję zrobić Ci miłą niespodziankę. Jeśli tego nie zrobiła, powstrzymaj się z osądzaniem. Najlepiej zrobisz jak powiesz jej, że miałeś niedawno urodziny i że z tej okazji zapraszasz ją - tak jak Krzyś powiedział - na lody. Zgadzam się więc z moimi przedmówcami, że powiedzieć należy.
"Szczęście w życiu nie polega na tym by być kochanym. Największym szczęściem jest umieć kochać" Horacy
W miłości rzadko wyznaje się miłość, gdyż onieśmiela ją wstyd tłumiąc jej płomienie" Seneka
W miłości rzadko wyznaje się miłość, gdyż onieśmiela ją wstyd tłumiąc jej płomienie" Seneka
lizaa pisze:ucieszylabym sie bo by zmienilo to postac pewnej sprawy.nie bede sie wypowiadac wiecej na ten temat...;D
No chyba, ze tak... Ale to juz, ze tak powiem, wasze wewnetrzne sprawy...
A tak ogolnie, to mysle, ze nikt nie lubi jak sie o nim zapomina - bez wzgledu na plec. Zwlaszcza jak zapominaja najblizsi...
Dodaję, że o wszystkich bólach i kłuciach w sercu powinno się mówić. Mi samej czasem jest trudno, ale widzę, jakie to ważne. A o urodzinach ukochanej osoby pamiętać należy, nawet kiedy jest się na nią obrażonym... Miłość jest silniejsza od gniewu... jeśli to JEST Miłość... przez duże M...
A swoją drogą, żeby w ogóle nie wiedzieć o tego typu datach??? jak dla mnie to po prostu.... wstyd
A swoją drogą, żeby w ogóle nie wiedzieć o tego typu datach??? jak dla mnie to po prostu.... wstyd
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
A ja Wam się przyznam, że mam słabą głowę do takich rzeczy
Jakieś rocznice, urodziny - no kurczę, nie pamiętam
Mało tego! Jak mnie ktoś pytał, jaka jest data urodzenia mojego faceta, to głupiałam. Jakiś bliźniak, ale czy on 17, czy 19 czerwca...
Mi się wydaje, że niektórzy, niestety, tak mają jak ja. No ale jak ktoś tak ma, to powinien na czerwono w kalendarzu z wykrzyknikiem zapisywać.
Dobrze, że mój obecny facet ma urodziny tego samego dnia, co moja mama

Mi się wydaje, że niektórzy, niestety, tak mają jak ja. No ale jak ktoś tak ma, to powinien na czerwono w kalendarzu z wykrzyknikiem zapisywać.
Dobrze, że mój obecny facet ma urodziny tego samego dnia, co moja mama
- Craxa Girl
- Bywalec
Craxa Girl pisze:BuahahahHAHAHA ja nie moge... Facet ryczy bo laska zapomniała o urodzinach :546:... A ja myślałam że tylko baby takie są... Chłopie zaciśnij zęby i żyj dalej, a za rok jej przypomnij, skoro to takie ważne... :566:
Nie ryczy tylko mu przykro i słusznie , widac wrazliwszy od ciebie jest człowiekiem ,
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
a ja chyba zatluke mojego Miska jesli zapomni o moich urodzinkach :619: zawsze zaznaczam na czerwono wazne daty w kalendarzu (bo pamiec dobra ale krotka) jednak o urodzinach bliskiej mi osoby nigdy nie zapominam... jeszcze do tej pory pamietam daty urodzin moich ex'ow... gorzej z imieninami ale to zawsze mozna sprawdzic
Pozdro!

Pozdro!
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
krzys pisze:Craxa Girl pisze:BuahahahHAHAHA ja nie moge... Facet ryczy bo laska zapomniała o urodzinach :546:... A ja myślałam że tylko baby takie są... Chłopie zaciśnij zęby i żyj dalej, a za rok jej przypomnij, skoro to takie ważne... :566:
Nie ryczy tylko mu przykro i słusznie , widac wrazliwszy od ciebie jest człowiekiem ,
Dokladnie...
A poza tym, wbrew pozorom faceci to tez wrazliwa plec...
Hmm, mysle ze jednak kazdemu by bylo smutno, gdyby partner zapomnial...
- Craxa Girl
- Bywalec
Jak dla mnie licza sie drobne gesty. I nie chodzi mi tylko o urodziny. Takie male sprawy tak naprawde duzo daja w zwiazku. Pokazuja, ze nadal ludziom na sobie zalezy itd.
Owszem, swiat sie nie zawali jak sie zapomni, ale mimo wszystko, jesli sie kogos naprawde kocha i chce dla partnera jak najlepiej, to powinno sie pamietac. Chociazby ze wzgledu na szacunek. A to wazna sprawa dla facetow...
Owszem, swiat sie nie zawali jak sie zapomni, ale mimo wszystko, jesli sie kogos naprawde kocha i chce dla partnera jak najlepiej, to powinno sie pamietac. Chociazby ze wzgledu na szacunek. A to wazna sprawa dla facetow...
- Craxa Girl
- Bywalec
No właśnie, pamięć ludzka krótka jest... A jak sie chce dostawać życzenia i prezenty to trza dać sobie na gg opis "mam urodziny" (najlepiej z tygodniowym wyprzedzeniem, żeby wszyscy zdążyli przeczytać)... Zresztą jeśli chodzi o urodziny i tego typu święta to ja wole na impreze z towarzystwem iść, nachlać sie, a nie żulować o prezenty ehh..
:566:
Craxa Girl pisze:No właśnie, pamięć ludzka krótka jest... A jak sie chce dostawać życzenia i prezenty to trza dać sobie na gg opis "mam urodziny" (najlepiej z tygodniowym wyprzedzeniem, żeby wszyscy zdążyli przeczytać)... Zresztą jeśli chodzi o urodziny i tego typu święta to ja wole na impreze z towarzystwem iść, nachlać sie, a nie żulować o prezenty ehh..
Nie mowie o "zulowaniu" o prezenty
Opis na gg? Super pomysl... naprawde ql :565:
A impreza swoją drogą
Craxa Girl pisze:BuahahahHAHAHA ja nie moge... Facet ryczy bo laska zapomniała o urodzinach :546:... A ja myślałam że tylko baby takie są... Chłopie zaciśnij zęby i żyj dalej, a za rok jej przypomnij, skoro to takie ważne... :566:
Skąd takie nastawienie? Za zbyt krytycznie osądzasz moim zdaniem.
Mężczyźni podobnie jak kobiety są ludźmi i mają prawo mówić otwarcie o swoim bólu, mają prawo mówić co ich boli, co im się nie podoba w naszym zachowaniu. Tylko taki związek, w którym jest dobra komunikacja przetrwa. To dobrze, że mężczyźni chcą nam to wyznać, my kobiety powinniśmy ich zachęcać do tego typu rozmów. To, że powstał taki topic świadczy pozytywnie o jego założycielu, że jest wrażliwym, uczuciowym człowiekiem. To co według ciebie jest wadą według mnie jest zaletą

"Szczęście w życiu nie polega na tym by być kochanym. Największym szczęściem jest umieć kochać" Horacy
- Craxa Girl
- Bywalec