WIek, nieśmiałośc i dziewczyna

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

iron83
Początkujący
Początkujący
WIek, nieśmiałośc i dziewczyna

Postautor: iron83 » 25 wrz 2004, 17:52

Witam wszystkich. Jestem nowym bywalcem forum u Agnieszki więc proszę o łagodne traktowanie :)
A tak poważnie to mam problem jak dla mnie duży.
Mam 21 lat, i niedość że jestem prawiczkiem to nigdy nie miałem dziewczyny. Poza tym jestem nieśmiały i często się masturbuję (a nie jestem bardzo brzydki). Chodzi o to, że nie wiem jak się zabrać za szukanie dziewczyny itd. gdyż ja całe życie przesiedziałem w domu. teraz dopiero po wyjściu z wojska zachciało mi się dziewczyny. Tylko proszę o nie żartowanie ze mnie. Mam jeszcze kilka problemów m.in. z pracą ale o nich później. Pozdrawiam i czekam na wasze posty
--- Metal is forever ---
Awatar użytkownika
Luca
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Luca » 25 wrz 2004, 18:00

wkręć sie w jakieś towarzystwo,chodź na imprezy i powinna sytuacja się zmienić.Pamiętaj siedząc w domu i waląc gruche,żadną panienke nie poderwiesz :553:
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.
Owidiusz
iron83
Początkujący
Początkujący
Postautor: iron83 » 25 wrz 2004, 18:13

Tak.wszystkim sie fajnie gada zeby zaczac wychodzic. Ale mi jest ciezko bo jak juz pisalem nie wychodze z domu od 21 lat. Cyz przez internet można poznać miłość swojego życia?? ewentualnie jakieś stronki mogli byście podac ?? Byłbym wdzięczny za pomoc
--- Metal is forever ---
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 25 wrz 2004, 18:37

Ehhh, a znajomych nie masz?
iron83
Początkujący
Początkujący
Postautor: iron83 » 25 wrz 2004, 18:39

Jakbym miał z kim o tym porozmawiać to bym nie prosił was o pomoc. Niestety nie mam znajomych, bo jak już pisałem nigdzie nie wychodze.
--- Metal is forever ---
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 wrz 2004, 18:45

To musisz to zmienic i to czas najwyzszy , Ty po prostu zdziczałeś !!!! pujdziesz wsród ludzi i nie bedziesz wiedział jak sie zachować ! ale trzeba zaczac ! .
Przez internet chcesz poznać dziewczyne ???? odradzam ! jesli nawet poznasz , to przy spotkaniu wyjdzie iz jestes ze tak brzytko powiem zdziczały ! , jak mozna było tak długo siedziec w domu ? co sie stało ? ze tak było ! Mysle ....... iż bedziesz miał przechlapane ! wiem nie pocieszajacy jest mój post , ale .....? próbuj ! nic innego Ci nie pozostało ! nie nadrobisz tak predko powiedzmy tych 7 lat które straciłeś !! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Myszka
Bywalec
Bywalec
Postautor: Myszka » 25 wrz 2004, 18:48

Może spróbuj wejść na czata,sam zacznij z kimś rozmowe,przez ekran jest łatwiej ,jest wieksza śmiałość!Od czegoś musisz zacząć by przełąmać swoją nieśmiałość chyba nie chcesz całe życie być sam tylko dlatego że wstydzisz sie wyść z domu.....Pozrdawiam i życze owocnych kontaktów spróbuj to na pewno nie zaszkodzi ....
Najgorzej jest być nikim dla kogoś kto jest dla ciebie wszystkim....
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 25 wrz 2004, 18:49

Musisz poznac jakichs ludzi i lazic z nimi na imprezy. Jak to zrobisz to Twoja broszka, bo w tym Ci nei pomozemy.
iron83
Początkujący
Początkujący
Postautor: iron83 » 25 wrz 2004, 19:02

Z wychodzeniem nie jest latwo bo teraz nawet jakbym chcial to nie moge bo kasy nie ma. wszystko po wojsku (czyli zasilek) oddaje na czynsz bo jest krucho u nas w domu.
Teraz juz musze spadac. dzieki wszystkim za wpisy . bede pozniej bo teraz kolej mojej mamy :)
NARQ
--- Metal is forever ---
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 25 wrz 2004, 19:22

Nie wychodziłeś z domu tyle czasu, to czas najwyższy zacząć!
Chyba, że masz ochotę wegetować
Rusz dupsko i zacznij działaś
Rozmyslaniem nie ściągniesz dziewczyny do domu
I z tym internetem też nie jest najgorszy pomysł
Zawsze to jakiś krok do przodu.
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 25 wrz 2004, 19:59

skoro juz masz mozliwosc kozystania z internetu to kozystaj...
hmm a moze to forum pomoze Ci bardziej niz myslisz..? powiedz skad jestes.. byc moze jest jakas wolna dziewczyna wchodzaca na to forum ktora rowniez szuka..a noz z Twojego miasta?
a co do internetu.. to przeciez kazdy portal ma czata. proponuje ten na wp:) tam poznalam mojego mezczyzne..i jak dotad jestem zadowolona:)
wiecej wiary w siebie...
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
iron83
Początkujący
Początkujący
Postautor: iron83 » 25 wrz 2004, 22:31

Liza i natasha !! Dzieki !
Postaram sie cos zmienic. A tak na marginesie to jestem ze śląska (okolice katowic)
Jeszcze raz dzieki wszystkim. Jutro rano zamykam temat a teraz ide spac :)
--- Metal is forever ---
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 26 wrz 2004, 14:51

Tak.wszystkim sie fajnie gada zeby zaczac wychodzic. Ale mi jest ciezko bo jak juz pisalem nie wychodze z domu od 21 lat. Cyz przez internet można poznać miłość swojego życia?? ewentualnie jakieś stronki mogli byście podac ?? Byłbym wdzięczny za pomoc

Można, sam poznałem. Ale i tak się ttrzeba poźniej umówić.

www.sympatia.pl, www.randki.pl i jest jescze pare tego ale Sympatia najlepsza.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 26 wrz 2004, 16:17

Nie polecam internetu , to jest dla ludzi bardziej smiałych i oblatenych , Ty musisz zaczac w realu !
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 26 wrz 2004, 17:07

Nie, Krzyś. Zawsze będzie lepiej dla osoby nieśmiałej jak zacznie najpierw pisać. O wszystkim, o wodzie w sraczu, o gniąjcych skarpetkach itp. Wtedy się ośmieli.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 26 wrz 2004, 17:10

DALEJ Z UPOREM MANIAKA BEDE TWIERDZIŁ INACZEJ ! :556:
Albowiem pisanie to jedno , a rzeczywistosć drugie i nie kazdy to umie połączyć , tak jak Ja i Ty , mniemam iż ten przypadek nie poradzi sobie z tym i jak sie spotkaja dziewczyna sie rozczaruje , a to bedzie działać na jego niekorżyść
Awatar użytkownika
Blade
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Blade » 26 wrz 2004, 17:30

Może spróbuj wejść na czata,sam zacznij z kimś rozmowe,przez ekran jest łatwiej ,jest wieksza śmiałość!Od czegoś musisz zacząć by przełąmać swoją nieśmiałość

Ja w ten sposob przelamalem swoja niesmialosc i kazda dziewczyna mowi mi, ze jestem sympatyczny (widocznie tak musi byc). Na poczatku umawialem sie tylko z dziewczynami poznanymi na czacie, teraz "normalnie" i z czatow (chociaz zastanawiam sie czy z czatow juz nie korzystac - moja byla poznalem na czacie). No, ale od czegos trzeba zaczac. I nie wal gruchy przed randka, bo wtedy nie zalezy Ci na dziewczynie i rozmowa jest monotonna ;) I nie pij na osmielenie siebie - jak poczuje to jestes stracony na starcie - no moze, ze lubi zapach alkoholu ;)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 26 wrz 2004, 17:42

tak , ale zapomnieliscie o jednym ....On nie wychodził z domu wcale !! jak sampisze . Ty wychodziłeś bynajmniej do kolegów itd... a to ze byłes niesmiały w stosunku do dziewczyn to juz inna sprawa , kto nie był !?????? :564:
Ja sam równiez :D
Do dzis sie Zona i Tesciowa ze mnie nabijają jak to niby przychodziłem na randki do niej , mówia ...... Staneła to taka sierotka w przedpokoju z rekoma załozonymi na jajcach , mówiać dzien dobry , grzecznym pokornym tonem :D i czerwieniać sie pytał ?? Czy mogę zabrac Basię na wycieczkę ...tam a tam i ze odprowadzę o 21:00 :D
Do dzis sie nabijają , a teraz ....!!! cóz ludzie sie zmieniają :D :D :D :P
tak było w stosunku do dziewczyn , ale wsród kolegów zawsze byłem jak by to powiedzieć ooo mam , przewodniczyłem stadu ! ;)
Awatar użytkownika
Mr freeze
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Mr freeze » 26 wrz 2004, 18:00

W moim przypadku było inaczej. Ponieważ zawsze byłem otoczony przez kobiety w domu rodzinnym. KObiety w jakimś stopniu mnie nie onieśmielały.
A moje nastawienie zmieniło się do dziewczyn w boju (trzeba być elastycznym)
Najważniejsze to być przekonanym o swojej wartości...
iron83
Początkujący
Początkujący
Postautor: iron83 » 27 wrz 2004, 09:52

Ok. zamykam ten temat. dzieki wszystkim wielkie. Postaram sie cos zmienic
--- Metal is forever ---
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 wrz 2004, 10:15

NIE MASZ TAKICH MOZLIWOSCI BY ZAMYKAĆ TEMATY :547: :547: :547: :547: :547: :547:
iron83
Początkujący
Początkujący
Postautor: iron83 » 27 wrz 2004, 12:05

:) wiem ze nie mam mozliwosci by zamykać tematy. Chodziło mi o to, że dowiedziałem się wszystkiego co chciałem i jestem wdzięczny za rady z waszej strony.
--- Metal is forever ---

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”