Nie męcz się wyjdż na miasto.
może ja coś opowiem to wtedy zobaczysz...
Mam taki charakter, że jak kocham dziewczyne to długo przeważnie to trwa, i jestem z tego powodu zadowolony...
1. Moja pierwsza dziewczyna Magda. Chodziliśmy ze sobą ledwo 1-2 tygodnie, nie pamiętam za wiele. Jest moją przyjaciółką. Tak splótł nas los. I teraz mi pomaga bo tak się zdażyło, że sie dowiedziałem, że dziewczyna na, której mi aktualnie zależy chodzi z nią do klasy. Dlacazego zerwała dowiedziałem się ostatnio. Powiedziała mi, że jej faceci nudzą się szybko. O czym pomyślałem...? O tym, że jednak nie była to moja wina. Poczułem się dobrze z tym... Uczucie trwało z 7 lat.
2. Justyna... Lepiej nie wspominać. Miałem 15 lat oddała mi sie po 3 dniach znajomości chodziłem z nią jeszcze 2 dni. I zerwałem... wiem jakie to smutne dla drugiej strony ale gdy ktoś nie docenia czyłości tylko seks. Wtedy ja się czuje źle. Tym razem tylko 5 dni.
3. Kasia. No cóż przeszkadzała jej 15 miesięczna różnica wieku- jest starsza. Bawiła się uczuciami nie wiedząc o tym. Czas nie był zmarnowany chociarz tylko 3 razy tańczyłem z nią przy wolnej piosence i na tym się skończyło. Dzień przed walentynkami odmowa zaproszenia do kina, poszedłem z przyjacielem bo nie mogłem sobie z tym poradzić. Uczucie trwało 2,5 roku
4. Monika- niezabliżnina rana ponad 2 miesięczne uczucie. Serce zranione, wtedy konkurent teraz przyjaciel nie żałuje... 5... Teraz poznałem inną Monike i czyje sie świetnie... Kocham ją od może 3 tygodni. Wykorzystałem to, że nie ma rodziców i zaprosiłem ją (miedzy innymi) na impreze. I wtedy mój przyjaciel pokrzyżował mi plany. Wepchał język d ust (dosłownie) wybaczyłem mu bo tego nie wiedział i dlatego, że głupio się poczuł. Nawet mi potem pomógł. Dziś wróciłem z 4 dniowej imprezy gdzie była ona. W pierwszą noc spaliśmy blisko siebie. W drugi dzień już niestety nie... zabrakło mi tego wolałem to od seksu ponieważ nigdy nie chce kochać się z dziewczyną po krótkim czasie. Dziś wyjechała wcześniej, aby spodkać się z przyjacielem. Skończyło się na buzi w policzek ale to trochę dla mnie za mało teraz nie wiem czemu

zastanawiałem się czy też nie spakować się wcześniej i z nią nie4 pojechać ale nie chce być szbyt natrętny... Jest jedna rzecz, która dobrze wpływa na wszystko...
... Moja przyjaciółka Magda chodzi do klasy z Moniką. Przyjaciel Moniki kochał ją długo jeszcze niedawno (Magde) nie wiem jak jest teraz ale chyba tak samo... dziś Magda do mnie dzwoni i mówi, że chyba da mu szanse. Jakoś zeszliśmy na ten temat i tak się zaczeło teraz planuje taktykę. Ale chyba sobie nawzajem pomożemy...
Jak sądzicie jak to wygląda. Monika mi powiedziała, 3 dni temu, że nie zna bardziej porządnego faceta ode mnie , ale te cechy jak stałośc w uczuciach, poczciwość (uważa mnie za takiego), całkowita tolerancja i wielka czułość są dobre raczej na przyjaźń poza tym ostatnim... oceńcie sytuacje o ile możecie - punkty 1-4 są dla ksyyyysio84, tak, żeby się nie załamywał po pierwszym niepowodzeniu. Głowa do góry...