Nemo81 pisze:Wydaje mi sie sie ze pozadna dziewczyna to taka ktora ma w planach rodzine itp...
w planach raczej każda ma, ale nie sądzę by chciała o tym myśleć, a tym bardziej rozmawiać z Tobą po tygodniu znajomości

więc nie oceniaj kobiet w ten sposób, a tym bardziej czy są porządne czy nie, tylko dlatego, że chcą iść na dyskotekę od czasu do czasu.
swoją drogą, to idealne miejsce by się do siebie zbliżyć. wiesz, taniec, dotyk, niby przypadkowe muśnięcie wargami może przerodzić się w szalony pocałunek, którego oboje pragnęliście, a nie było okazji, ani też może odwagi...
Nemo81 pisze:Nie wiem jak to ujac ale ....po prostu chcialbym sie ustatkowac .. miec kochajaca zone ,dzieci
a coś Ty taki w gorącej wodzie kąpany? o dzieciach myślisz, a dziewczyny nie masz...po kolei kolego trzeba działać, a nie od dupy strony. najpierw musisz poznać dziewczynę, musicie się sobą wzajemnie zainteresować, zakochać się w sobie, związać się w coś trwałego i stabilnego, a potem dopiero myśleć o ślubie, mieszkaniu, dzieciach, przyszłości i wnukach
Nemo81 pisze:jakies dzinsy ,bluza
a koszule? marynarki? wiesz, ja osobiście bym był średnio zadowolony jakby facet na randkę ze mną przyszedł w bluzie. nikt Ci nie karze smokingu zakładać. mam nadzieję, że ogarniasz o co mi chodzi

Nemo81 pisze:wszyscy koledzy z grona juz maja jakies plany
to Tobie Nemo chodzi o to by nie być gorszym od kumpli, czy o to by znaleźć kobietę, której się w pełni oddasz i z którą spędzisz resztę życia?

trochę więcej luzu
Nemo81 pisze:mam 27 lat
to masz jeszcze kupę czasu, ponoć prawdziwe życie zaczyna się po 40-stce
Pozdrawiam <browar>