Nie rozumiem tez dokladnie o co Ci chodzi.
Powiem tak, sa rozni ludzie, jedni tacy jak Ty. Inni, tacy jak te malo swiete panny co daly d... bedac z kims poza jego wiedza (czyt. zdradzily) i o tym pewnie wiekszosc z nas sie nie dowie. Ale dziala to tez w druga strone.
Jeszcze inni czekaja na cudna osobe, lub poznaja ja jak ktos pisal w windzie, przypadkiem.
Swiat sie zmienia i ludzie sie zmieniaja.
Ciesze sie ze jestes przystojny i cos tam jeszcze, ale Ty akurat trafiles na panienki ktore jak sam pisales mialy bujne zycie, maja je nadal. po prostu nie szukaly tego samego co Ty.
Ktos inny by skorzystal, bo moze tez tak lubi.
Ludzie sie dobieraja tak, ze wiekszosc rzeczy SZCZEGOLNIE NAJWAZNIEJSZYCH musi im odpowiadac. Musza miec podobny cel w zyciu, podobne zasady. Wtedy wszystko wszystkim pasuje i jest git.
Jesli odpowiada Ci osoba ktora kogos lub co gorsza Ciebie zdradzila, to tez mozesz ja wybrac:)
Kiedys bylem taki jak Ty. Czekalem na ten ideal (to nie znaczy ze sie w windzie do fajnej dupki nie odezwalem;>) bylem wierny itd.
Potem mialem kilka przygod ktore tez mnie czegos nauczyly a i moze jeszcze naucza ich skutkami (nie zawsze slusznymi ale takie zycie).
A teraz mam okazje znow sie odnalesc wnowej sytuacji, niedlugo bede wiedzial czego chce, teraz tylko przypuszczam. Ale jestem dobrej mysli.
WSZYSTKO SIE ZMIENIA:) doszedlem do tego wniosku wlasnie haha