Witam mam problem i nie wiem co mam z tym zrobic...
wiec tak co mam zrobic bo znamy sie juz 2 lata rozmawiamy o wszystkim kumplujemy sie itd ja sie w niej zabójałem cały czas do niej podbijam itd tylko ze to jest tak ze sie przyjaźnimy a ja cos do niej czuje nie tylko przyjaźn a ona na to nie wzraca uwagi albo mnie olewa probowałem wszystkiego wychdzilismy na spacer normalna gadka na kazdy temat a to jakis kwiatek itp dyskoteka kino a tu nic.... co mam zrobic zeby ona cos zauwazyła
Dziewczyna (przyjaciółka)
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
przemek123451 pisze:co mam zrobic zeby ona cos zauwazyła
Powiedziec prosto z mostu ,ze chcesz czegos wiecej niz przyjazn i wszystko bedzie jasne dla niej i dla Ciebie (jej odpowiedz).
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
- ksiezycowka
- Weteran
- Początkujący
ehh a jak jej powiem a ona powie ze nie chce i sie wszystko zjebie???
[ Dodano: 2009-03-31, 23:02 ]
mi nie chodzi o to zeby na mnie poleciała czy cos takiego tylko zauwazyła... nie wiem juz sam czy to ma sens takie moje podbijanie do niej podbijam podbijam a ona nawet zadnego zanku nie daje lol nie wiem czy to ma sens tak...
[ Dodano: 2009-03-31, 23:02 ]
mi nie chodzi o to zeby na mnie poleciała czy cos takiego tylko zauwazyła... nie wiem juz sam czy to ma sens takie moje podbijanie do niej podbijam podbijam a ona nawet zadnego zanku nie daje lol nie wiem czy to ma sens tak...
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran