Witam, takie pytanie jak oceniliście byście daną sytuacje...
Dostałem teksta na gg po pewnej rozmowie, pomagam jej w czymś, i puściłem teksta w stylu Że chociaż na coś się przydam miałbyć taki lekki żarcik, ale olać to...
A ona odpowiada
że nie tylko do tego, że jest zemnie dobry kompan do rozmów i ogólnie...
Coś jakoś tak, Ja to zinterpretowałem jakby nie wiem potraktowała mnie wiece jak przyjaciela a tego niechce, tylko że całkiem inaczej jest na RL... Przynajmniej przed tym wydarzeniem było bo narazie się z nią jeszcze nie widziałem, widze jak spogląda na mnie, czy nawet całkiem inaczej zachowuje się w moim towarzystwie (niestety w szkole bo nie mam z nią nawet jak pogadac w ostatnim czasie tyle mam na głowie), Np. siedzi obok mnie i lekko stuka palcami o stół... (Jak widac z powyższego ja ogólnie jestem nieśmiały mało co się odezwie)czy inne zachowania takie jakby nerwowe a niepodobne do niej.
I nie wiem jak zinterpretować to teraz sie wyjasniło kilka spraw u mnie, chciałem zdobyć odwagi i zagadać, ale nie wiem już sam bo tym tekstem mnie rozbroiła...
Byłbym wdzięczny za wasze interpretacje.
W sumie zoabcze jeszcze jej przyszłe zachowanie w szkole, ale wolał bym jeszcze te intrpretacje wasze poznać.
Jak to zinterpretowac?.
Moderator: modTeam
Jak to zinterpretowac?.
Ostatnio zmieniony 10 gru 2007, 11:50 przez GregorS, łącznie zmieniany 5 razy.
- ksiezycowka
- Weteran