Jak to zinterpretowac?.

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

GregorS
Początkujący
Początkujący
Jak to zinterpretowac?.

Postautor: GregorS » 09 gru 2007, 12:54

Witam, takie pytanie jak oceniliście byście daną sytuacje...

Dostałem teksta na gg po pewnej rozmowie, pomagam jej w czymś, i puściłem teksta w stylu Że chociaż na coś się przydam miałbyć taki lekki żarcik, ale olać to...

A ona odpowiada

że nie tylko do tego, że jest zemnie dobry kompan do rozmów i ogólnie...

Coś jakoś tak, Ja to zinterpretowałem jakby nie wiem potraktowała mnie wiece jak przyjaciela a tego niechce, tylko że całkiem inaczej jest na RL... Przynajmniej przed tym wydarzeniem było bo narazie się z nią jeszcze nie widziałem, widze jak spogląda na mnie, czy nawet całkiem inaczej zachowuje się w moim towarzystwie (niestety w szkole bo nie mam z nią nawet jak pogadac w ostatnim czasie tyle mam na głowie), Np. siedzi obok mnie i lekko stuka palcami o stół... (Jak widac z powyższego ja ogólnie jestem nieśmiały mało co się odezwie)czy inne zachowania takie jakby nerwowe a niepodobne do niej.

I nie wiem jak zinterpretować to teraz sie wyjasniło kilka spraw u mnie, chciałem zdobyć odwagi i zagadać, ale nie wiem już sam bo tym tekstem mnie rozbroiła...

Byłbym wdzięczny za wasze interpretacje.

W sumie zoabcze jeszcze jej przyszłe zachowanie w szkole, ale wolał bym jeszcze te intrpretacje wasze poznać.
Ostatnio zmieniony 10 gru 2007, 11:50 przez GregorS, łącznie zmieniany 5 razy.
Awatar użytkownika
Junak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Junak » 09 gru 2007, 13:03

Po kilku zdaniach które napisałeś ciężko jest cokolwiek wywnioskować. Może coś się za tym kryć, ale równie dobrze nie musi. Obserwuj, chociaż jak dla mnie to co przytoczyłeś nie znaczy nic :)
Umiesz liczyć ? Licz na siebie.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 09 gru 2007, 13:08

Napisała jak do znajomego, widac traktuje Cie jak znajomego

Co to teraz wyrasta z tej młodziezy płci brzydkiej, taka duperela a ten głupieje i pomocy szuka <pijak>
GregorS
Początkujący
Początkujący
Postautor: GregorS » 09 gru 2007, 13:16

normalnego znajomego czyli mam co próbowac tak?
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 09 gru 2007, 13:18

Dzindzer pisze:Napisała jak do znajomego, widac traktuje Cie jak znajomego
No wlasnie. Nie wiem co tu niby interpretowac mamy :| Normalnie gadala z Toba na gg i tyle.
GregorS
Początkujący
Początkujący
Postautor: GregorS » 09 gru 2007, 13:20

Wiecie, gdy ktoś jest zauroczony bo nie wiem czy coś więcej, to wszystko zaczyna interpretować co mu się wyda nietakie jakie powinno...
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 10 gru 2007, 11:51

Mala uwaga dla innych na przyszlosc:
forum zapisuje historie edycji posta wiec tego typu usuwanie tematu jak probowal uskutecznic autor jest nieskuteczne.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”