Jak "testują" was kobiety na pierwszych spotkaniac

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
mac79
Entuzjasta
Entuzjasta
Jak "testują" was kobiety na pierwszych spotkaniac

Postautor: mac79 » 12 maja 2007, 16:52

WITAM WSZYSTKICH :)

Lubię być testowany przez kobiety na randkach-słucham co mówicie i tylko wyławiam z kontekstu kiedy testujecie:)
-(mi. testy w kwestii ragi,zdecydowania,pewności siebie...)

Zapraszam do dyskusji,mam nadzieję ,że pojawią się jakieś nowe przykłady na testowanie czy zabawne historyjki -,a może nawet pojawi się nowy zestaw testów na 2007 bo wielu chłopa by sobie już dawno update zrobiło... <mlotek>

1) Umawiam się z dziewczyną w Caffe-ona wie to już wcześniej -jesteśmy na miejscu idziemy do Caffe -a tu ona nagle mówi do mnie wiesz co choćmy do innej kawiarenki obok-oczywiście idziemy do tej która ja wybrałem...

2) Wybór stolika to samo :)

Rozmowa:

Ty wiesz ,ale ty masz fajnie ,że mieszkasz z rodzicami...
Jak tam uważasz ,bo ja mam zamiar sie już dawno wyprowadzić...

Ty wiesz jak fajnie jest migać się od pracy i obowiązków-można zawsze przeżyć coś ekscytującego...
Wiesz ja ma mam tyle pracy ,że nawet nie mam czasu o tym myśleć ...

Ty wiesz,ja to nigdy niczego nie planuję to głupota...
Ja wręcz odwrotnie lubię planować i zawsze panuję nad sytuacją...

Jejku,czy ty uważasz się za najmądrzejszego czy co ?
TAK :)

POZDRAWIAM
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 12 maja 2007, 17:05

mac79 pisze:Rozmowa:

Ty wiesz ,ale ty masz fajnie ,że mieszkasz z rodzicami...
Jak tam uważasz ,bo ja mam zamiar sie już dawno wyprowadzić...

Ty wiesz jak fajnie jest migać się od pracy i obowiązków-można zawsze przeżyć coś ekscytującego...
Wiesz ja ma mam tyle pracy ,że nawet nie mam czasu o tym myśleć ...

Ty wiesz,ja to nigdy niczego nie planuję to głupota...
Ja wręcz odwrotnie lubię planować i zawsze panuję nad sytuacją...

Jejku,czy ty uważasz się za najmądrzejszego czy co ?
TAK :)

skoro prowadzisz tak dziwne rozmowy
a tak własciwie to co ten temat ma na celiu bo nie rozumiem
Awatar użytkownika
jbg
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: jbg » 12 maja 2007, 17:50

- Masz dziewczynę?
- Tak

O ile dobrze pamiętam, prawidłowa odpowiedź brzmi "nie". Dawno to było...
jak jedna osoba nie widzi sensu bycia razem, to związek nie ma podstaw do istnienia.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 12 maja 2007, 18:12

mac79 pisze:Lubię być testowany przez kobiety na randkach-słucham co mówicie i tylko wyławiam z kontekstu kiedy testujecie:)
-(mi. testy w kwestii ragi,zdecydowania,pewności siebie...)

Zapraszam do dyskusji,mam nadzieję ,że pojawią się jakieś nowe przykłady na testowanie czy zabawne historyjki -,a może nawet pojawi się nowy zestaw testów na 2007 bo wielu chłopa by sobie już dawno update zrobiło... <mlotek>
Normalne kobiety nie robia zadnych durnych testow na randkach. Jes t fajnie milo i ok?To pojda na kolejna. Cos je odrzuci to podziekuja i nie pojda. I tyle.
Wyjdz ze czlowieku poza rejon gimnazjum w koncu... <zalamka>
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 12 maja 2007, 18:36

moon pisze:Normalne kobiety nie robia zadnych durnych testow na randkach.
ja myślę, że te nienormalne też nie robią :]
mac79 pisze:1) Umawiam się z dziewczyną w Caffe-ona wie to już wcześniej -jesteśmy na miejscu idziemy do Caffe -a tu ona nagle mówi do mnie wiesz co choćmy do innej kawiarenki obok-oczywiście idziemy do tej która ja wybrałem...
ke? dlaczego oczywiście?
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 12 maja 2007, 18:43

Oczywiście, bo to oczywiście test. Oczywiście tak naprawdę zaproszona kobieta wcale nie przypomniała sobie w tym momencie o tej przyjemnej kawiarni zaraz obok, ona oczywiście chce sprawdzić miękkość charakteru i potencjalną pantoflowatość faceta. Więc mądry i doświadczony w stosunkach damsko-męskich facet oczywiście przewidując to posunięcie bierze ją zdecydowanym i macho-męskim gestem pod ramię i głębokim, wibrującym głosem oczywiście mówi "nie ma mowy, mała, idziemy tam, dokąd JA chcę" :]

[ Dodano: Sob 12 Maj, 2007 17:46 ]
mac79 pisze:Jejku,czy ty uważasz się za najmądrzejszego czy co ?
TAK

<hahaha>
Jejku, a ja taka głupiutka, hihihi. I zamiary me takie oczywiste, i testy takie prymitywne, i taka przewidywalna jestem... a tak w ogóle, to jaki Ty mądry jesteś Misiu :D
Awatar użytkownika
mac79
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: mac79 » 12 maja 2007, 19:04

unlucky_sink pisze:dlaczego oczywiście?

Na pierwszej randce ja zawsze wybieram lokal-wcześniej informuję dziewczynę np: telefonicznie gdzie co i jak- i potem idę z nią do tego lokalu co wybrałem i koniec...
Kiedyś dałem sie namówić i uległem prośbie dziewczyny którą znałem z internetu i perwszy raz widziałem na realu-i co wygarnęła mi ,że łatwo dałem się namówić ,że zmieniłem zdanie ,a to facet powinienem być bardziej przekonany i nie ustępować jej tak łatwo...-w sensie wybieram ,planuję wszystko ma działać i koniec-panuję nad sytuacją...

unlucky_sink pisze:ja myślę, że te nienormalne też nie robią

Pewna dziewczyna ,która bardzo wcześnie wyprowadziła sie na kawalerkę od rodziców ,rozmawia sobie z nowo-poznanym chłopakiem ,który nagle stwierdza ,że mieszka z rodzicami.
Wtedy ona nagle mu mówi ''oj jak to fajnie jest mieszkać z rodzicami i w ogóle"-i spokojnie oczekuje odpowiedzi od tego chłopaka

-(ja znałem też ta dziewczynę i znałem jej zdanie w tej kwestii tego ,że ona stawia na samodzielność,że jeśli ktoś mówi ,że mieszka z rodzicami to lepiej ,żeby dał mocny dowód ,że mieszka bo musi,a nie jest maminsynkiem i bez mamy nawet skarpetek nie uprał)
Czyli co testuje go bo mówi ,że jak to fanie, a w rzeczywistości myśli ,że nie fajnie...

[ Dodano: 2007-05-12, 19:18 ]
pani_minister pisze:...ona oczywiście chce sprawdzić miękkość charakteru i potencjalną pantoflowatość faceta.

Dokładnie tak kobiety robią to dość często na pierwszym spotkaniu -badają grunt na czym mniej więcej stoją...

pani_minister pisze:to jaki Ty mądry jesteś Misiu

Wiesz słyszałem Twoje słowa ,ale nie reaguję spontanicznie trzymam emocje na wodzy-jestem pewny siebie,a nawet takie komplementy nie robią już na mnie wrażenia im bardziej lekceważę to "Misiu" tym bardziej jej iskrzą się oczka... Pełen majestat i mruczę z cicha...

P.S Dzięki ;)

[ Dodano: 2007-05-12, 19:39 ]
moon pisze:Wyjdz ze czlowieku poza rejon gimnazjum w koncu...

Za moich czasów nie było jeszcze,ani jednego gimnazjum na terenie RP...

moon pisze:Normalne kobiety nie robia zadnych durnych testow na randkach. Jes t fajnie milo i ok?To pojda na kolejna. Cos je odrzuci to podziekuja i nie pojda. I tyle.

Tak "fajnie i miło" chodziłem na takie spotkania i kiedyś jak mnie testowały kobiety tak ,że nawet nie wiedziałem-efekt było miło ,ale tylko raz... <pijaki>
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 12 maja 2007, 19:55

mac79 pisze:planuję wszystko ma działać i koniec-panuję nad sytuacją...
świetnie-więc po co taki temat............. ja się już nie udzielam w tym temacie, bo jakby to powiedzieć- głupawo tu <diabel>
mac79 pisze:Dokładnie tak kobiety robią to dość często na pierwszym spotkaniu -badają grunt na czym mniej więcej stoją...
ważne, żeby nie wdepnęły w kupę...
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 12 maja 2007, 22:18

mac79 pisze:Za moich czasów nie było jeszcze,ani jednego gimnazjum na terenie RP...
Mowie przeciez o mentalnym <zalamka>
mac79 pisze:chodziłem na takie spotkania i kiedyś jak mnie testowały kobiety tak ,że nawet nie wiedziałem-efekt było miło ,ale tylko raz...
Tzn ze Tyś jakis trefny jest i tyle. Nie znam nikogo kto by zachowywal sie jak te kretynki ktore tu przytaczasz. Zreszta takie testy to jedna wielka glupota. Prawda o danym kims i tak wychodzi na jaw i sie okazuje ze nie po pierwszym a po trzecim spotkaniu trzeba komus podziekowac.
unlucky_sink pisze:głupawo tu

Jak w kazdym temacie tego Pana.
Pewnie i tak niedlugo ktos to dobry zamknie w cholere :D
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 13 maja 2007, 00:31

mac79 pisze:Za moich czasów nie było jeszcze,ani jednego gimnazjum na terenie RP...

To już nie żyjesz, czy jak? <hyhy>

mac79 chyba nie wie jeszcze o tym, że nasze życie, to jeden wielki test :)
moon pisze:Pewnie i tak niedlugo ktos to dobry zamknie w cholere :D

Chętnie... :D
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”