Kobiecy <---> "kit generator"

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
mac79
Entuzjasta
Entuzjasta
Kobiecy <---> "kit generator"

Postautor: mac79 » 07 maja 2007, 10:36

WITAM WSZYSTKICH :)

Miałem swego czasu problem ,ponieważ moja wybranka serca zbyt cząsto używała swojego kit generatora...
powiedziałem jej o tym -oczywiscie nie bezpośrednio tylko tak w ogólny sposób -wiesz są takie kobiety co maja w swojej głowie coś w rodzaju takiego pewnego urządzenia,które nazywa się "generatorem kitu"-wiesz o czym mowię...
Poskutkowało teraz jak wciska mi kit to bardziej się stara... 8) -no i tera to dopiero jest problem <hahaha>

Więc lepiej jednak nie uswiadamiać ich ,że my wiemy ,że one "kitują" na prawo i lewo jeśli zajdzie taka potrzeba :)

Kobiety posiadają coś w rodzaju "generatora kitu" -jeśli nie chcą się z kimś spotkać lub kogoś spławić-uruchamiają to urządzenie i mówią na przykład:

" Wiesz nie mogę się narazie z Tobą spotkać ponieważ od miesiąca opłakuje śmierć mojego kuchennego karalucha"

Największym zaskoczeniem jest to ,że taka gatka jest często uznana za wystarczającą, lol...

Oczywiscie generator działa też w drugą stronę...

Kobieta chce zaprosic faceta to mowi mu...

Wiesz co czy móglbyś mi naprawić kolanko ,bo w naszym mieście nie ma już żadnego wolnego hydraulika...

P.S Mieszka w Warszawie.

Facet mówi już jadę rozumiem Ciebie bardzo dobrze :) pewnie wszyscy wyjechali za granicę,ale nie mart się postaram się Tobie pomóc tak jak umiem najlepiej ,możesz być pewna ,że...

POZDRAWIAM :)
Ostatnio zmieniony 07 maja 2007, 11:26 przez mac79, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 07 maja 2007, 11:24

Jaki kit generator ??
Człowieku, Twoim jedynym problemem jest nadmiar czasu. Wydaje się Ci że wiesz dużo o kobietach a Twoje godne pożałowania przemyślenia do niczego nie prowadzą, bo albo są fałszywe, albo jest to wiedza ogólnie znana.
Weź Ty się zajmij czymś bardziej pożytecznym niż zakładanie kolejnego głupawego tematu.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 07 maja 2007, 11:26

To nie zaden kit generator tylko powiedzenie czegos tak zebys sie domyslil, bo nie chce mowic wprost.
Awatar użytkownika
Mychola
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Mychola » 07 maja 2007, 11:33

Myślisz, że skoro twoja tak ci mówi to znaczy, że wszystkie takie jesteśmy... :? Chyba mało kobiet poznałeś w życiu...W jakim Ty świecie żyjesz :| ...każdy człowiek jest inny!!
Awatar użytkownika
mac79
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: mac79 » 07 maja 2007, 11:38

Marissa pisze:Człowieku, Twoim jedynym problemem jest nadmiar czasu

Wydaje mi sie ,że Twoim też...

Jeśli dziewczyna mówi coś w stylu...
" Wiesz nie mogę się narazie z Tobą spotkać ponieważ od miesiąca opłakuje śmierć mojego kuchennego karalucha"

To faktycznie można powiedzieć tak jak napisał Maverick

cyt. To nie zaden kit generator tylko powiedzenie czegoś tak żebys sie domyslił, bo nie chce mowic wprost.

Ale z drugiej strony uważam ,że wciska tkzw. "kit"

POZDRAWIAM
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 07 maja 2007, 11:41

mac79 widac tobie to trzeba jak chłop krowie na rowie, tak dosłownie, dosadnie i wprost, bo subtelnosci czy nie daj bóg aluzjii nie wyłapiesz, a jak juz jakims cudem to od razu kit, odrazu wszystkie kobiety kituja, a ja biedny nie wiem czemu.
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 07 maja 2007, 11:42

nie no nie sadzilam, ze sa ludzie, ktorzy az tak bardzo sie nudza zeby zakladac tematy z takim czyms.. i jeszcze to pojecie ktore sobie wymysliles'kit generator', normalnie ha.ha.ha :| co chciales spowodowac? ten temat ma byc informacyjny czy ma byc na ten temat goraca dyskusja? bo jezeli informacyjny to dziekuje Ci za uswiadomienie mnie jaka jestem...

Czlowieku, to ze jakas kobieta tak robi nie znaczy ze wszystkie. Po za tym moze taka kobieta chce przekazac cos facetowi, tak jak Mav mowi a nie wie jak to zrobic. a skror Twoja dziewczyna wciska Ci 'kit' to moze cos z Wami nie tak? w wiekszosci albo chociaz sporej czesci normalnych zwiazkow jak dziewczyna nie ma ochoty sie spotkac z facetem to mu to mowi, albo jezeli chce sie z nim zobaczyc to nie wymysla takich durnych powodow tylko zaprasza do siebie
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 07 maja 2007, 11:45

Zamykam bo sie pogryziecie.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”