jak zaczac!!
Moderator: modTeam
jak zaczac!!
jak szukalem na forum to nie bylo takiego tematu. podoba mi sie pewna dziewczyna mam do niej numer telefonu. nie mam jak sie z nia zapoznac nie znam zadnej z jej kolezanek ani kolegow. chce sie z nia zapoznac. moze byc i przez smsa. pozmozcie co mam jej napisac. itp
prohibicja
Atanazy pisze:Błagam, tylko nie 'zapoznawaj się' z nią przez sms <boje_sie>. Jak ją poznać? Może po prostu podejść i się przedstawić, porozmawiać?
Tak jest - nie przez SMS! Empiria, stary

1. jesteś tak nieśmiały, że wstydizsz się zagadać ją w realu albo chociaż przez telefon
2. szkoda Ci kasy na rozmowę telefoniczną, czyli wyceniasz ją na 1 gr - 20 gr za SMS (zależy w jakiej taryfie jesteś).
Atanazy pisze:Błagam, tylko nie 'zapoznawaj się' z nią przez sms <boje_sie> . Jak ją poznać? Może po prostu podejść i się przedstawić, porozmawiać?
zobacz ile on ma lat, w tym wieku to nic zlego nawet dzis to norma. Teraz podchodzi sie do panny z tekstem "masz gg bo chcialbym z toba pogadac?". (

ehhhh... szkoda bo mi brakuje czestszego kontaktu a nie ten internet
zakery... pisze:zobacz ile on ma lat, w tym wieku to nic zlego nawet dzis to norma. Teraz podchodzi sie do panny z tekstem "masz gg bo chcialbym z toba pogadac?". ()
Spoko, spoko, widzę, ile alcapone ma lat

Jesteśmy przecież nowi, lepsi. Lajfstajlowi, trendy, cool, k*rwa, sprawdzeni, jak najbardziej sprawdzeni na Zachodzie.
Atanazy pisze:zakery... napisał/a:
zobacz ile on ma lat, w tym wieku to nic zlego nawet dzis to norma. Teraz podchodzi sie do panny z tekstem "masz gg bo chcialbym z toba pogadac?". ()
Spoko, spoko, widzę, ile alcapone ma lat. Nie mniej jednak niech tak tego nie zaczyna - bo po co ma być tym, który podchodzi do panny z tekstem "masz gg, bo chciałbym z tobą pogadać?"
Niech chłopak kombinuje i się uczy
. Niech postawi więc na oryginalność i odwagę. Nieśmiałość może być jego bronią, jeśli pokaże, że jest mniejsza, niż chęć poznania owej waćpanny
myslisz ze nie wie? wiekszosc ludzi mysli ze ktos (np tu) ze zna zloty srodek. A tu nie ma tak. Kazdy wie jak jest najlepiej ale niektrym brakuje "odwagi" (nie wiem czy to dobre slowo) wolaby siedziec przed kompem i zbey panna obok robila mu loda albo wyobrazac sobie sytucja i wczuwac sie w role.
Nie wazne klon czy nie. Tu ciagle pojawia sie ten sam motyw. I tak naprawde nie wazne jest czy chlopak ma 16 lat, czy dzieczyna 22. Zeby nie zrobic czegos czlowiek zawsze znjadzie sobie wymowke. A bo to nie zna, bo cigale z koleznkami,a bo na imprezie nie wszysyc mnie lubili i nie poszedelm. zawsze cos, nawet najdurniejsze.
Powiem szczerze na wlasnym przykladzie. podobala mi sie w LO pewna panna. Byla zajebista. Ale ja sie paniczcie nie wiem czego balem. Nawet jak ona mnie zaczepiala to wolalem schowac sie za maska niedostepnego jak z nia pogadac noranie bo mnie tak peszyla. A im dluzej zwlekalem to tym bardzije ja idealizowlame i strach byl coraz wiekszy. A normalna panna

A wiesz teraz boje sie panien tych co chca robic wszystko jak od szablonu. Tych... ehh... kupujesz bilet Bog wie gdzie i chcesz jechac tam gdzie pocuag cie wysadzi nie bo tak sie nie robi, szybowce sa niebezpieczne a siedzenie na dachu bloku karane gzwyna. No az czlowieka zniecheca do wszystkiego
dla mnie rozmowa przez gg, sms itd gdzie nie slychac choc odrobiny prawdziwego clzowike to kalectwo. Kalectwo ktore sobie sam clzowiek robi.
ehhh zrobielm off topa ... bedize pewnie ostrzezenie
- Kotek_Szarobury
- Bywalec
że mądrze mówisz. Chociaż ludzie są różni, do jednego trafi spojrzenie, gest, flirt. Do drugiego sms. Też sposób, choć jeśli już to jakoś interesująco trzeba by było zacząć. Bać się zacząć - to jest dopiero problem. Ale trzeba się przełamać, nie chować głowy w piasek, tylko powiedzieć sobie "Do przodu z tym koksem". Ja też wpadłem przez nie słuchanie powyższej rady nie raz
.
"masz gg, bo chciałbym z tobą pogadać?" - można i tak, choć i ja wolę normalną rozmowę. Ma ona o wiele więcej uroku niż gadki na gg, gdzie człowiek niby jest sobą, ale nie do końca. Mówią, że mówi wtedy bez zahamowań. A przecież i te zahamowania są jego częścią, w realu jest inny. Kurcze. I ja offtopuje
.
A niech będzie, napisz, że znasz ją, obserwujesz od dawna, śledzisz i nie jesteś płatnym mordercę <gun> Hehe. A serio, real, spotkaj ją niby przypadkiem i zaproś na kawę z automatu
Ps. sorki za styl, nie chce mi się już zmieniać
ale jak to przeczytałem, a fe.

"masz gg, bo chciałbym z tobą pogadać?" - można i tak, choć i ja wolę normalną rozmowę. Ma ona o wiele więcej uroku niż gadki na gg, gdzie człowiek niby jest sobą, ale nie do końca. Mówią, że mówi wtedy bez zahamowań. A przecież i te zahamowania są jego częścią, w realu jest inny. Kurcze. I ja offtopuje

A niech będzie, napisz, że znasz ją, obserwujesz od dawna, śledzisz i nie jesteś płatnym mordercę <gun> Hehe. A serio, real, spotkaj ją niby przypadkiem i zaproś na kawę z automatu
Ps. sorki za styl, nie chce mi się już zmieniać
Don`t worry, be happy
ja osobiscie bym z nia zagral.
Mianowicie na smsy
jak ? - wyslac sms-a
w ktorym bedzie zawarte pytanie o ten numer, mianowicie jezeli ona ciebie nie zna lub nawet nie wie iz masz jej numer to bedzie cool.
napisz ze przegladales swoja ksiazke telefoniczna i widzisz ten numer ktory lezy tam juz wieki ale taq naprawde nie wiesz do kogo nalezy.
na pewno cos odpisze.
potem po wooli idz do przodu, temat rozmowy bedzie dojscie do znajezienia drogi skad masz jej numer a ona ciebie nie zna, co w puzniejszych eskach zainicjuje imiona a na konciu i spotkanie.
Mianowicie na smsy
jak ? - wyslac sms-a
w ktorym bedzie zawarte pytanie o ten numer, mianowicie jezeli ona ciebie nie zna lub nawet nie wie iz masz jej numer to bedzie cool.
napisz ze przegladales swoja ksiazke telefoniczna i widzisz ten numer ktory lezy tam juz wieki ale taq naprawde nie wiesz do kogo nalezy.
na pewno cos odpisze.
potem po wooli idz do przodu, temat rozmowy bedzie dojscie do znajezienia drogi skad masz jej numer a ona ciebie nie zna, co w puzniejszych eskach zainicjuje imiona a na konciu i spotkanie.
I love Death, because only she is waiting for me
!

Ja zagadalem do swojej na stolowce..
Mialem tyle co ty na karku
Rozmowa nie boli, jezeli jestes inteligentny i w miare obeznany we swiecie to szybko nawiazecie dialog.. A dialog łączy
Mialem tyle co ty na karku
Rozmowa nie boli, jezeli jestes inteligentny i w miare obeznany we swiecie to szybko nawiazecie dialog.. A dialog łączy

"For my entire life, I've chosen to fight for no one but myself. My dedication, and my study of the sword, was for no one but myself. Until now..."
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”