Czego kobiety szukaja u su******ow?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 13 mar 2010, 22:29

obnosi sie?, chełpi ? zdradza publicznie ? co jeszcze ?
A Ty kto ? zadnej kobiety nie potrafileś przy sobie zatrzymac , zadna nie była też tak dobra by wziąć ślub . Kreujesz sie na Bóg raczy wiedziec kogo, wszyscy zli - ostatni dobry sie znalazł ...
prawda jest taka , ze to Ty jestes ten "zły" Tylko głupiec uwierzy w to, ze jest tak jak piszesz .Nic nie osiagnołeś , kariery zero , dzieci zero , widoków na przyszłość - zero . Tak ja to widze , moze i zle , ale znam cie tylko z wpisów i biadolenia na forum .Ja to jestem dran ! w swej dobroci widze tez siedzace zło - jak w kazdym znas , ale Ty ! ty jestes ostatni prawy i idealny, który moze oceniać innych .Sa ludzie na swiecie naprawde fajni , jesli nie ma ich wokół Ciebie - to znaczy , ze cos z Tobą nie tak .
Obys nie umierał na starość sam . <piwko>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 13 mar 2010, 22:43

Andrew pisze:obnosi sie?, chełpi ? zdradza publicznie ? co jeszcze ?

A nie ? Ciągle to podkreślasz, opowiadasz ...
A Ty kto ? zadnej kobiety nie potrafileś przy sobie zatrzymac , zadna nie była też tak dobra by wziąć ślub

Ja ? zwykły normalny, nudny facet.
Masz rację, nie chciałem ich zatrzymać bo nie były mnie warte, były mierne i bylejakie, bez gustu i osobowości. Bardzo dobrze, znalazły sobie kogoś na swoim poziomie a ja jestem wolny i nie męczę się już, nie muszę się dostosowywać, ograniczać i robić wbrew swojemu sumieniu i poglądom, o guście nie wpomnę.
Andrew pisze:prawda jest taka , ze to Ty jestes ten "zły" Tylko głupiec uwierzy w to, ze jest tak jak piszesz .

Rozwiń swoją myśl, na czym polega to moje "zło" twoim zdaniem, bo nie kombinuję i nie umiem handlować jak przekupka na bazarze ? A może dlatego że nie lecę jak szczur robić karierę i nie będę robił laski jakiemuś pedziowi żeby dostać zlecenie w agencji, albo sypiał z 15 lat starszą właścicielką wydawnictwa ... gdzie tu jest to moje "zło" ?
Nic nie osiagnołeś , kariery zero , dzieci zero , widoków na przyszłość - zero
wiesz, jak się ma wroga w domu to trudno coś osiągnąć, odkąd jestem wolny to conieco mi się udaje, bo mi nikt nie przeszkadza i nie robi mi czarnego PR za plecami uśmiechając się i mówiąc że mi pomaga...
A dzieci ? nie znosze bachorów i ich nie potrzebuję, nie mam zakodowanego atawistycznego samczego instynktu "z byle kim byle dużo naprodukować", a poza tym od kiedy do wyznacznik wartości czyjegoś życia ?
Andrew pisze:ty jestes ostatni prawy i idealny, który moze oceniać innych .

Owszem, a na pewno mam większe prawo niż ty oceniać innych.
Andrew pisze:Sa ludzie na swiecie naprawde fajni , jesli nie ma ich wokół Ciebie - to znaczy , ze cos z Tobą nie tak .

Ze mną jest wszystko ok, niestety ten naród nadaje się do wyrwania w całości bo pełny jest śmieci ...
Andrew pisze:Obys nie umierał na starość sam .

Lepiej być samemu niż z bylekim.
Ostatnio zmieniony 13 mar 2010, 22:49 przez eng, łącznie zmieniany 1 raz.
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 13 mar 2010, 23:00

Szkoda mi czasu na wdawanie sie z Tobą w polemike, ale nie dla tego, ze uwazam Cie za kogos gorszego , czy tez nie wartego by podyskutować - NIE !! Ale dlatego , ze sie nie dogadamy.
Ja uwazam, ze jak dbasz tak masz, ile dajesz tyle bierzesz. itd.
Twoje zło polega na tym, ze odkad tu piszesz nigdy nie napisales o ludziach dobrze ! nawet w tym poscie piszesz o narodzie zle, sugerując, ze ludzie to smieci - po co tu siedzisz zatem ? swiat stoi otworem , granic nie ma juz dawno. Wszyscy to byle kto , czy Ty sie czytasz czasem ? <glaszcze>
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 13 mar 2010, 23:06

Andrew pisze:Ale dlatego , ze sie nie dogadamy.

Ja to wiem od samego początku ...
Ja uwazam, ze jak dbasz tak masz, ile dajesz tyle bierzesz. itd.

I tu jesteś w błedzie. Jak dajesz jesteś frajerem i jesteś niewart szacunku, jeśli mówisz że dajesz a tylko bierzesz jesteś wiecej wart - tacy jak ty tak postępują i dlatego mają łatwość w romansowaniu, podrywaniu cudzych kobiet, bzykaniu mężatek itd, itp.
Gdyby to co mówisz było prawdą to miałbym wszystko i harem też, niestety, kobiety chętnie biorą i jednocześnie dawać to chcą ale tym draniom i tytułowym sukin****om, a nie tym co im samym dają dużo albo i więcej, niestety tak je mamusie wychowały ... no ale co to je obchodzi ? nic, im bilans i tak wychodzi na plus, a frajerzy mało je obchodzą, ich samopoczucie też, no czasem powiedzą lub napiszą coś miłego żeby jeszcze dodatkową szpilę wbić gratis, zdeptać "robala" itd
Andrew pisze:Twoje zło polega na tym, ze odkad tu piszesz nigdy nie napisales o ludziach dobrze !
To nie moja wina a ludzi ... ja tylko obserwuję i relacjonuję ...
Andrew pisze:nawet w tym poscie piszesz o narodzie zle, sugerując, ze ludzie to smieci
TO nie mój naród, nie moja mentalność, wiara ani nic, po prostu przez przypadek i historię urodziłem się tu a nie gdzie indziej.
Andrew pisze:swiat stoi otworem , granic nie ma juz dawno.
wiem o tym, ale nie będe stał na zmywaku w irlandii żeby jakoś zacząć ...
Andrew pisze:Wszyscy to byle kto , czy Ty sie czytasz czasem ?

Jesli coś się zmieni i się miło rozczaruję co do ludzi na pewno dam znać, jak narazie coraz więcej przykładów na moje zdanie, na każdym kroku ...
Ostatnio zmieniony 13 mar 2010, 23:33 przez eng, łącznie zmieniany 1 raz.
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 14 mar 2010, 00:25

Eng a myslales o tym by przerzucic sie a facetow? Skoro kobiety sa takie zle... Blazej, a moze Ty myslales? Privy macie.

Tych gorzkich zali pelnych frustracji sie nawet czytac nie chce. Dlatego zreszta na ogol nie czytam <aniolek>
Jak Wy chcecie poderwac jakakolwiek dziewczyne (no moze poza "targetem" Blazeja) z takim nastawieniem?
Czesc jestem XXX uwazam ze jestes szmata lecaca na drani z kasa ale i tak milo cie poznac, pojdziemy gdzies?

[ Dodano: 2010-03-14, 00:28 ]
Ps: Blazej - do mnie takie na sympatii nie pisza :] Wiedza ze szkoda czasu najwyrazniej. Dlaczego u Ciebie mysla inaczej?
Ostatnio zmieniony 14 mar 2010, 00:27 przez Maverick, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 14 mar 2010, 00:57

Maverick pisze:Eng a myslales o tym by przerzucic sie a facetow?

Nie i nie mam zamiaru.
Opanowanie sztuki rwania i seksu bez zobowiązań nie zajeło mi długo i nie narzekam na brak chętnych, niestety na coś ambitniejszego niż tylko bzykanko - marne szanse i nad tym ubolewam, ale to nie wynika z moich umiejętności a z braku obiektów na poziomie.
Ostatnio zmieniony 14 mar 2010, 00:58 przez eng, łącznie zmieniany 1 raz.
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 14 mar 2010, 01:15

Maverick pisze:Wiedza ze szkoda czasu najwyrazniej. Dlaczego u Ciebie mysla inaczej?
nie wiem. nie zachęcam ich. od razu odpędzam. a ładniejsze nie piszą.
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 14 mar 2010, 08:11

Kolejny Ted, nie chca mnie więc nie są na poziomie <bojesie>

I wróćmy cholera do tych złych facetów
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 14 mar 2010, 09:47

Kolejny Ted, nie chca mnie więc nie są na poziomie

Nie dzin, wszechobecna miernota, tandeta i pozoranctwo, wieś tańczy i śpiewa ukryte za gajerkami korporacyjnymi, w weekend do rodziców na drugi koniec polski i do kościoła na mszę a w tygodniu włażenie "pod biurko" żonatego szefa ... i nie można szanować kobiety która daje D żeby zaliczyć egzamin na SGH zamiast się uczyć... poziom percepcji jednokomórkowca "bóg tak chciał" i dodatkowo podwójna moralność, zakłamanie ... estetyka i gust nabyty bez selekcji i krytyki z Cosmo ... a sztuka czy kultura to tylko to co jest akurat "modne" na salonach nowobogackich, bezkrytycznie ... nieumiejące odróżnić antyku od podróbki Made in China... mogę tak długo wymieniać ...
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Zaq
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Zaq » 14 mar 2010, 11:34

Biedny, mały, zakompleksiony czlowieczek <glaszcze>
"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 14 mar 2010, 11:37

żal mi niektórych...
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 14 mar 2010, 12:07

eng pisze:wszechobecna miernota, tandeta i pozoranctwo
mówisz o wszystkich kobietach czy tych które znasz? bo jeśli to pierwsza opcja to powiem ci że znam kilka kobiet które nie wchodzą pod biurko, zdają bo się uczyły, nie stosują podwójnej normalności i nie czytają cosmo. a przynajmniej nie wierzą we wszystko co jest tam napisane. może żadne z nich modelki ale są ładne. może daleko im do kobiet z organizacji feministycznych ale można z nimi porozmawiać. skąd ty bierzesz te panny :>
Ostatnio zmieniony 14 mar 2010, 12:14 przez kot_schrodingera, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 mar 2010, 12:58

eng pisze:I tu jesteś w błedzie. Jak dajesz jesteś frajerem i jesteś niewart szacunku, jeśli mówisz że dajesz a tylko bierzesz jesteś wiecej wart - tacy jak ty tak postępują i dlatego mają łatwość w romansowaniu, podrywaniu cudzych kobiet, bzykaniu mężatek itd, itp.
Gdyby to co mówisz było prawdą to miałbym wszystko i harem też, niestety, kobiety chętnie biorą i jednocześnie dawać to chcą ale tym draniom i tytułowym sukin****om, a nie tym co im samym dają dużo albo i więcej, niestety tak je mamusie wychowały ... no ale co to je obchodzi ? nic, im bilans i tak wychodzi na plus, a frajerzy mało je obchodzą, ich samopoczucie też, no czasem powiedzą lub napiszą coś miłego żeby jeszcze dodatkową szpilę wbić gratis, zdeptać "robala" itd

Engu - nie rób ze mnie znowu kogoś kim nie jestem , to ze zdazyło sie w moim zyciu posiadac kochanke to skomplikowany temat i nie mam zamiaru go wyjasniac , choć uwazam ze to bardzo zle .
Tekst wiec o podrywaniu i bzykaniu meżatek itd. itd. jak to piszesz nie mnie chyba dotyczy , choc jak bym chciał to było by to mozliwe .Naprawde chciałbym wiecej dawać , ale niestety z tego co ja obserwowalem i obserwuje kobiety ktore spotykam nie chcą brac ! powód jest choc nie koniecznie , ale kobiety nie chca uchodzić za materialistki , albo by ktoś im zarzucił iż są sponsorowane ale to uboczny fakt ich jednak wychowania , wiec ja ... naprawde czytam Ciebie jak bys był z innej bajki .
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 14 mar 2010, 15:22

Blazej30 pisze:mówisz o wszystkich kobietach czy tych które znasz? bo jeśli to pierwsza opcja to powiem ci że znam kilka kobiet które nie wchodzą pod biurko, zdają bo się uczyły, nie stosują podwójnej normalności i nie czytają cosmo. a przynajmniej nie wierzą we wszystko co jest tam napisane. może żadne z nich modelki ale są ładne. może daleko im do kobiet z organizacji feministycznych ale można z nimi porozmawiać. skąd ty bierzesz te panny
Takich jest calkiem duzo. Tylko trzeba wiedziec na kogo zwracac uwage. A poza tym dobre cechy trzeba tez czasem umiec wydobyc.
Dzindzer pisze:I wróćmy cholera do tych złych facetów
A co tu wiecej dodac :] Pewnie w okolicach 3 strony temat zostal calkowicie wyczerpany ;)
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 14 mar 2010, 15:34

Maverick pisze:poza tym dobre cechy trzeba tez czasem umiec wydobyc.
z mojego targetu też? :>

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 15 mar 2010, 07:33

Chyba mylisz pojecia czym jest target.
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 15 mar 2010, 10:10

Blazej30 pisze:mówisz o wszystkich kobietach czy tych które znasz?

Mówię generalnie, nie tylko o tych które znam, ale także o tych które obserwuję przypadkowo ...
Andrew pisze:Engu - nie rób ze mnie znowu kogoś kim nie jestem , to ze zdazyło sie w moim zyciu posiadac kochanke to skomplikowany temat i nie mam zamiaru go wyjasniac , choć uwazam ze to bardzo zle .

A kim jesteś zatem ? Nie ma czegoś takiego jak skomplikowany temat, albo masz zasady i klasę, albo jej nie masz, skoro żyjesz z żoną i kochanką naraz to jesteś suk****nem i nie szukaj sobie naciąganego uzasadnienia, bo po prostu go nie ma.
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 15 mar 2010, 11:36

Leśny Dziadek pisze:Prawdę mówiąc, dziwię się :) Ktoś Ci powie, że jesteś nudny? Lej na to. Rób swoje

Właśnie o to chodzi, że jeśli ktoś nie wie, kim jest, a do tego o wszystkie swoje niepowodzenia w życiu obwinia każdego, tylko nie siebie, to będzie przyjmował każdą "prawdę", aby zrobić z siebie męczennika :)
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 mar 2010, 12:55

Eng - jak Ty ładnie wszystko upraszczasz, tym bardziej jest to dla mnie dziwne , ze pisze to człowiek twego pokroju majacy 36 lat według tego co w opisie . Ty masz klasę ? gdzie ona jest , czym sie objawia ? Zasady to ma kochanienki kazdy ale jzu one nie musza sie pokrywac z Twoimi , ostrozny bym był też z nazwaniem mnie suk ....
Bo moja mam była, jest człowiekiem i to całkiem fajnym Pewnie i popełniła błedy wychowawcze , choc nie sadze , ale za to Twoje popełniła ich znacznie wiecej , co tu wyraznie widac .
Jesli myslisz , ze moje posiadanie kochanki czyni Cie lepszym ode mnie , to jestes w błedzie , bo czyni cie tylko i wyłacznie lepszym w tej kwesti. Człowiek jednak - na jego dobro i zło - składa sie wiele róznych innych cech charakteru i nie tylko .
Ostatnio zmieniony 15 mar 2010, 12:58 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 15 mar 2010, 13:05

Andrew pisze:Eng - jak Ty ładnie wszystko upraszczasz, tym bardziej jest to dla mnie dziwne , ze pisze to człowiek twego pokroju majacy 36 lat według tego co w opisie .

Skoro sam tego nie rozumiesz to już nie moja wina że muszę ci upraszczać żeby dotarło. Człowiek na poziomie sam wie że robi źle i się tym jeśli już nie chwali tak jak ty. Tyle temacie kochanki i podwójnej moralności.
Andrew pisze:Ty masz klasę ? gdzie ona jest , czym sie objawia ?

Nie, ja mam coraz mniej klasy i moim celem jest stać się mendą taką jak wszyscy żeby się dostosować do otoczenia. Musze się jeszcze nauczyć kraść, oszukiwać, strzelać i wtedy dopiero będzie jazda ...
Andrew pisze:Zasady to ma kochanienki kazdy ale jzu one nie musza sie pokrywac z Twoimi
Zasady to nie flaga żeby była raz w lewo, raz w prawo jak komuś pasuje...
Uczciwy człowiek nie kradnie a pracuje, nie wykorzystuje innych ludzi żeby się wzbogacić cudzym kosztem, nie jest świnią, nie ma kochanki i jednocześnie nie jest żonaty, trzeba postępować w sposób jasny, klarowny i uczciwy wobec kogoś i siebie samego. To że tobie jest fajnie i wygodnie mieć 2 baby to nie znaczy że to jest akceptowalne moralnie i z punktu widzenia społeczeństwa, chyba że masz samych takich wokól siebie, co to pochwalają albo i zazdroszczą ...
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 15 mar 2010, 13:08

eng pisze:z punktu widzenia społeczeństwa

Tego społeczeństwa, co to plebs, wieś i ludność napływowa z akcentem z kurpiowszczyzny?
Powinieneś jeszcze pochwalić Andrew za to, że na przekór społecznym trendom idzie.
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 15 mar 2010, 13:15

pani_minister pisze:Tego społeczeństwa, co to plebs, wieś i ludność napływowa z akcentem z kurpiowszczyzny?
Powinieneś jeszcze pochwalić Andrew za to, że na przekór społecznym trendom idzie.
Polski B lub C to nie na przekór, a zgodnie z trendem ... Między innymi chore jest to że to społeczeństwo akceptuje faceta z kochanką, zamiast go piętnować ...
Ostatnio zmieniony 15 mar 2010, 13:17 przez eng, łącznie zmieniany 2 razy.
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 15 mar 2010, 13:21

eng pisze:To że tobie jest fajnie i wygodnie mieć 2 baby to nie znaczy że to jest akceptowalne moralnie i z punktu widzenia społeczeństwa

eng pisze:to społeczeństwo akceptuje faceta z kochanką

Zauważasz oczywiście sprzeczność?
Ostatnio zmieniony 15 mar 2010, 13:22 przez pani_minister, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 15 mar 2010, 13:25

Jaką ?
Bigamia jest zakazana i z punktu widzenia społecznego rezerwowanie 2 kobiet naraz przez jednego faceta jest nie fair ... jakby się rozwiódł i związał tylko z kochanką byłoby wszystko OK i zgodnie z zasadami.
Czy tylko dla mnie to jest postępowanie karygodne ? Czyżby moja ocena była nieprawdziwa i z założenia zła ? A moze powinno się tak postępować że się ma 2 żony, 3 kochanki i przez to jedynie wzrastałby status społeczny i poważanie wśród ludzi ?
Ostatnio zmieniony 15 mar 2010, 13:27 przez eng, łącznie zmieniany 1 raz.
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 mar 2010, 13:31

eng pisze:Jaką ?
byłoby wszystko OK i zgodnie z zasadami.

Jakimi ? zważ , ze z Twoimi ! nie rozwodów k.oscielnych . Wiec jako ze łamie jedą zasade w kwestri wiernosci , co do drugiej jestem jak najbardziej OK - nic nie jest czarne i białe
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 15 mar 2010, 13:33

Andrew pisze:Jakimi ? zważ , ze z Twoimi ! nie rozwodów k.oscielnych .

kościół nie jest instytucją prawną, idź do USC i załatw rozwód cywilny, to możesz zawsze ...
prawo religijne mnie nie obchodzi.

A co do tematu - będąć w układzie ty, żona, dzieci, kochanka krzywdzisz wszystkich po kolei, wiec jesteś dobrym przykładem do tego topiku, a skoro kochanka akceptuje to że masz żonę to też łapie się do tematu "czego kobiety szukają u su*****ow" ...
Ostatnio zmieniony 15 mar 2010, 13:42 przez eng, łącznie zmieniany 1 raz.
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 mar 2010, 13:42

eng pisze:Człowiek na poziomie sam wie że robi źle i się tym jeśli już nie chwali tak jak ty. Tyle temacie kochanki i podwójnej moralności.

Eng ... ja wiem doskonale , ze robie zle ! Chale sie ? tylko o tym mówię i pisze , tu nie ma sie czym chwalic
eng pisze:Nie, ja mam coraz mniej klasy i moim celem jest stać się mendą taką jak wszyscy żeby się dostosować do otoczenia. Musze się jeszcze nauczyć kraść, oszukiwać, strzelać i wtedy dopiero będzie jazda ...

Ale ja menda nie jestem , nie kradne też i nie oszukuję ....
eng pisze:Zasady to nie flaga żeby była raz w lewo, raz w prawo jak komuś pasuje...
Uczciwy człowiek nie kradnie a pracuje, nie wykorzystuje innych ludzi żeby się wzbogacić cudzym kosztem, nie jest świnią, nie ma kochanki i jednocześnie nie jest żonaty, trzeba postępować w sposób jasny, klarowny i uczciwy wobec kogoś i siebie samego. To że tobie jest fajnie i wygodnie mieć 2 baby to nie znaczy że to jest akceptowalne moralnie i z punktu widzenia społeczeństwa, chyba że masz samych takich wokól siebie, co to pochwalają albo i zazdroszczą ...

Zasady były ustalene bez mojego udziału , kiedys tam w przeszłosci .
Co tak siegasz do tego złodziejstwa i oszustwa , tak mnie postrzegasz ? Ja postepuje w sposób jasny i klarowny zona nie jest oszukiwaną i nie była
Co mnie też obchodzi społeczenstwo , co sadzi o mnie ? tym bardziej , ze w ogole mnie nie zna , nikt z mojego otoczenia nie pochwala posiadania pzreze mnie kochanki , to tak dla scisłosci .Oczywiscie mozna uwazac , ze pracodawca jest w porzadku dajac zarobic pracownikowi minimum socjalne , ktore dla utrzymania rodziny jest niewystarczajace , Yo oczywiscie z punktu owej moralnosci jest jak najbardziej ok . To ze matka nie ma co dać jesc dzieciom mimo ze pracuje - tak samo jest moralnie porawne i nikogo to nie obchodzi , nikt jej nie dołozy , a juz Ty na pewno - społeczesntwo ? róznie tu bywa , ale mnie pietnujesz za posiadanie kochanki Ok - ale też bez przesady ...[/hide]

[ Dodano: 2010-03-15, 13:45 ]
eng pisze:
A co do tematu - będąć w układzie ty, żona, dzieci, kochanka krzywdzisz wszystkich po kolei, wiec jesteś dobrym przykładem do tego topiku, a skoro kochanka akceptuje to że masz żonę to też łapie się do tematu "czego kobiety szukają u su*****ow" ...

To ze krzywde robie to ja jestem tego swiadomym , pytanie czy nie wieksza bym zrobił jak bym sie rozwiódł !??
To moze napisz , czego to moja kochanka szuka u mnie tego okropnego suk.... na ?
czekam
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 15 mar 2010, 13:46

Andrew pisze:Eng ... ja wiem doskonale , ze robie zle ! Chale sie ? tylko o tym mówię i pisze , tu nie ma sie czym chwalic

Obnosisz się z tym, moim zdaniem chełpisz faktem "jaki to jestem zajebisty"
Andrew pisze:Ale ja menda nie jestem , nie kradne też i nie oszukuję ....

Tego nie wiem, ale naginanie zasad do własnych potrzeb i ustawianie postrzegania świata "jak mi wygodnie" może też się przenosić na zycie zawodowe ...
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 mar 2010, 13:48

OCZYWISCIE ! dlatego ja nie bede pracował za jakies minimum socjalne ! To mnie pracodawca musi zapłacić tyle na ile sie cenie !
Ja zajebisty ? a w czym ? mysle , ze tylko Ty mnie tak odbierasz .
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 15 mar 2010, 14:06

Andrew pisze:OCZYWISCIE ! dlatego ja nie bede pracował za jakies minimum socjalne !
Jak rozumiem kosztem innych też. To niewątpliwie ci się chwali, godny podziwu "cwaniak" co wmawia ludziom że coś jest mniej warte niż jest tylko z chęci zysku i inne gierki ...
Ja zajebisty ? a w czym ? mysle , ze tylko Ty mnie tak odbierasz

Ty się uważasz za zajebistego, wszystko więdzącego i nieomylnego, to charakterystyczne dla tego typu osobowości.
To się babkom podoba, pewny siebie, lekko zapatrzony, trochę narcyza, istny Casanova ;)
bleeeeeeeeeeeee

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”