Moderator: modTeam
TedBundy pisze:lollirot pisze:a wy mówicie, że narkotyki są dla idiotów
bo są. Dla idiotów słabiutkich psychicznieKtórzy szukają wydumanych doznań. Człek twardy z silnym charakterem gównianych iluzji nie potrzebuje, bo i po co?
Wujo Macias pisze:Tyle, ze ja pochopnie nie osadzam tych co biora, bo z grubsza wiem po co niektorzy to robia. I gowno ma tu sila psychiki.
Piernik pisze:Nareszcie pzrestanę myśleć o babach, zwiazakch i sie dołować..bo nei bedzie czasu.
Mona pisze:to być może jest super robota, ale nie dla Piernika. Z takim stanem umysłu?! Przecież tam zeświruje (bez obrazy Piernik) jeszcze bardziej
Mona pisze:Tedzik, to być może jest super robota, ale nie dla Piernika. Z takim stanem umysłu?! Przecież tam zeświruje (bez obrazy Piernik) jeszcze bardziej
Piernik pisze:Nareszcie pzrestanę myśleć o babach, zwiazakch i sie dołować..bo nei bedzie czasu.
Właśnie, że będzie czas. Nie polecam tej roboty.
Piernik pisze:Mona pisze:Tedzik, to być może jest super robota, ale nie dla Piernika. Z takim stanem umysłu?! Przecież tam zeświruje (bez obrazy Piernik) jeszcze bardziej
Właśnie, że będzie czas. Nie polecam tej roboty.
Właśnie,że nie będzie, bo podczas kierowania pojazdem mechanicznym zapominam o tym, bo koncentruje sie na jezdzie, i nie mam czasu myslec o czym innym. Poza tym jazda jest dla mnie czysta przyjemnoscia, a poprzez przyjemnosci przestaje sie myslec o problemach
Piernik pisze:Właśnie,że nie będzie, bo podczas kierowania pojazdem mechanicznym zapominam o tym, bo koncentruje sie na jezdzie, i nie mam czasu myslec o czym innym. Poza tym jazda jest dla mnie czysta przyjemnoscia, a poprzez przyjemnosci przestaje sie myslec o problemach
TedBundy pisze:Poza tym od kiedy szlugi wpływają na świadomość i tą świadomość wykrzywiają, zmieniają?
runeko pisze:a nie wiesz nic o tym, co robia z umyslem czlowieka kompanie tytoniowe?
Dzindzer pisze:o czym Ty w ogóle mówisz. Jaki problem, jakie niepodniesie. Ludzie z dnia na dzien traca prace, pół rodziny, staja sie kalekami, dzieci im umieraja i jakos sie podnosza.
Piernik pisze:Siema..to ja Piernik..
Piernik pisze:alemysle czy nie wynajac detektywa..i prekonac sie..zkim lazi...co robi..moze bedzie mi latwiej wtedy...zapomniec..
Piernik pisze:wiec nie ma sensu tego dalej ciagnac....skor takie 15 latki moga ze soba skonczyc toja tym bardziej..nareszcie przestane odczuwac ta pustke, fizyczne rozerwanie , samotnosc itp..zegnajcie kochani..do zobaczenia byc moze w lepszym swiecie.......
Piernik pisze:moze bedzie mi latwiej wtedy...zapomniec..myslac ze to zla kobita byla..ale poki nie dostane szansy..na naprawe bledow..to nie bede umial..tak pomyslec..tylko bede sobie wyrzucal wszystko ..a ona tej szansy nie da mi chyba
Krzych(TenTyp) pisze: Skoro miłość i to ze ktoś moze
być przy tobie jest dla ciebie najwiękrza wartoscią obdaruj kogoś tym. Ja tak zrobiłem ze swoją miłością mojego zycia, gdzieś mam ze nie chce mnie.
Krzych(TenTyp) pisze:Zresztą zobacz na Dżindzer albo lolirot czy jakos tak, chciał byś taką dupe
mieć na chacie zeby citak dopierdalała co chwile ... ?
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 379 gości