a teraz zagadka... wasza wpadka..(?) :)

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 25 sty 2005, 10:41

Mnie i mojej narzeczonej jeszcze nikt nie przyłapał. Zresztą aż tak się nie wstydzimy. Moja mama ostatnio nawet powiedziała "jesteście narzeczeństwem to wam wolno". Moi rodzice są kulturalni i nie wchodzą do pokoju bez pukania. Zresztą i tak na pewno wiedzą co my tam wyprawiamy :) Wszystko super!
koteczek
Początkujący
Początkujący
Postautor: koteczek » 25 sty 2005, 12:18

U mnie jest taka sytuacja że rodzice prawie zawsze są w domu. A mama zawsze wchodzi do mojego pokoju bez pukania. I na szczęście jeszcze nas nie przyłapala ale często jest tak że wchodzi z zaskoczenia i mogłoby być nie wesoło jakby weszla w nieodpowiednim momencie
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 27 sty 2005, 17:15

1)Moron - juz o tym pisalam. Mógłbyś czasem przeczytać.

2)
mama zawsze wchodzi do mojego pokoju bez pukania.
To zażądaj żeby pukała, albo zamek sobie zamontuj.
Awatar użytkownika
kurek
Maniak
Maniak
Postautor: kurek » 27 sty 2005, 23:17

nie noi jak sa zamkniete drzwi a w srodku sa 2 osoby przeciwnych plci to trzeba zapukac...

ps.slyszalem taka opinie ze do biur sie nie powinno pukac bo to znaczy ze spodziewamy sie tam ze jak wejdziemy z zaskoczenia to mozemy kogos przylapac na... :556:
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”