Dyskuja....
Moderator: modTeam
-
- Pasjonat
- Pasjonat
Ja np sie nie wstydze rozmawiac z dziewczynami i uwazam ze mam z nimi raczej dobry kontakt, moze nie tak jak napisales, ale fakt jestem prawiczkiem, a calowalem sie tylko pare razy, smutne nie ;/ A czy sie podobam czy nie, hm w sumie ostatnio bylem u kumpla byly 2 kolezanki, poszlismy na miasto troche wypili i co potem sie dzialo lepiej nie mowic, nie wiem chyba jestem niesmialy za bardzo, pewnie powiecie ze jeszcze mlody, ale nie chce byc wiecznie sam ;/ Jakiegos dola przez to forum dziwnego lapie i przez ten watek.
Ostatnio zmieniony 10 sty 2006, 22:29 przez odii1987, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Pasjonat
- Pasjonat
Wstreciucha pisze:- po pierwsze nie zabiegaja o niczyje wzgledy ze strachu, z uwagi na wstyd i kompleksy na roznym tle , lub po prostu czynia to bardzo nieporadnie
- po drugie mocno sie cenia i sa dosc ambitne w doborze partnera, nie zadowola sie byle kim i uparcie szukaja gdzies tam tego idealu - niestety w tym przypadku wiele z tych osob dostaje kubel zimnej wody na glowe, bo okazuje sie ze wyobrazenia na temat zwiazku i sexu byly mocno na wyrost i doznaja niemalego rozczarowania
- po trzecie osoby nieporadne zyciowo , nieudacznicy, ktorzy po prostu dzialaja odpychajaco, osoby nudne, nijakie
Hahahaha jakbym czytał o sobie. Te trzy opisy razem dokładnie mnie opisują, no może zabrakło o tym, że chce przejąć władze nad światem tylko. <silacz>
The one thing, that guarantees our freedom and independence, is responsibility.
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
If we stop living because we fear death then we have already died.
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
If we stop living because we fear death then we have already died.
-
- Pasjonat
ja tam uważam że jestm normalny ale od nikogo nie usłyszałem że jestem przystojny
JESTEM NAJLPESZYM PRZYKŁADEM ŻE KOBIETY PATRZĄ NA WYGLĄD a nie na charakter
Nie wiem z kim się założyłem że do wakacji nie będe miał dziewczyny lepepiej niech szykuje browary ale da mi kase a nie browary będzie na dziweczki na wakacje o to mi chyab pozostanie
JESTEM NAJLPESZYM PRZYKŁADEM ŻE KOBIETY PATRZĄ NA WYGLĄD a nie na charakter
Nie wiem z kim się założyłem że do wakacji nie będe miał dziewczyny lepepiej niech szykuje browary ale da mi kase a nie browary będzie na dziweczki na wakacje o to mi chyab pozostanie
Co by się nie działo głowa do góry !
- Sir Charles
- Weteran
Mysiorek pisze:mrt pisze:Najwięcej to się człowiek z książek nauczy, a nie na własnym tyłku.
Cóż za mądra brednia.
Nic nie zastąpi "życia". Nic.
Mowisz jak syberyjski drwal, dla ktorego najwyzszym celem i najwieksza przyjemnoscia jest wykarczowanie hektara tajgi
mrt pisze:Nie każdy jest na tyle głupi, żeby wsadzać łapę we wrzątek, skoro tylu innych to przed nim zrobiło. To świadczy o inteligencji akurat, bo mądrości od poparzenia to mu raczej nie przybędzie.
Wiesz - niekiedy podstawy teoretyczne są mocno niewystarczającą motywacją. Nawet czesciej, niz niekiedy.
soul of a woman was created below
AlfaRomeo1939 pisze:Uważam że jeśli ktoś jest pełnoletni a nie miał dobrego kontaktu z płucią przeciwną ale bo wielkiego pecha albo ma tylko fajny harakter i nic więcej przynjmniej u mnie się to sprawdza
z tym sie zgodze, znam kilka takich osob i sa dosc fajni, tylko, ze jak spotkaja kogos i ten ktos zlamie im serce moze sie okazac ze bardzo zamkna sie w sobie.
mozna jeszcze dodac ze takie osoby (prawiczki)(nie dotyczy dziewic) gdy zaistnieje sytucja, ze moga stracic to prawictwo, moga po prostu uciec i sie wystraszyc. Nie spowodu zobaczenia czyis genitaliow, ale ze strachu ze moze im cos nie wysc.
To jest moje zdanie
"polakom gratulujemy .... mnie
"

Widzę, że coniektórzy zaczną tu w siebie błotem rzucać niedługo, bo poczuli się dotknięci którąś z wypowiedzi... Ludzie, opanowania trochę! Każdy ma prawo do swojego zdania, ale tak jak to na filmach zazwyczaj jest "Zbieżność osób i sytuacji jest przypadkowa". To, że akurat pasujecie do rysopisu przedstawionego na tym forum, nie znaczy, że akurat Wy jesteście tymi złymi! Spróbujcie spojrzeć na to z innej perspektywy! Może znajdziecie w sobie coś dobrego, jakąś porządną cechę i dacie dowód na nią. Wszyscy w tym kraju tylko burzyć się potrafią... Dżizas!
(-(-_(-_-(-_-)-_-)_-)-)
Jest nas wielu...
Jest nas wielu...
Sir Charles pisze:Mowisz jak syberyjski drwal
Bo byłem drwalem na Syberii
Najwyższy cel trzeba mieć w sobie. Wtedy tożsamą jest przyjemność.
Sir Charles pisze:niekiedy podstawy teoretyczne są mocno niewystarczającą motywacją.
Fajnie, że poprawiłeś to "niekiedy". Ja bym rzekł: przeważnie.
Smutno jest, gdy teoria rozbija się o ziarnko życia. Bo życie wymyśla ścieżki niepojęte.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
zawsze mozna szukac przeciaz niema 40-letnich prawiczkow, a do 40-stki jeszcze 20 lat
co tu sie przejmowac jest pelno dziewczyn ktore patrza glownie na charakter, tylko ze glownie maja powyrzej 24 roku zycia. takie dziewczyny nie szukaja super macho tylko faceta ktory jest w stanie utrzymac rodzine, niema sie co przejmowac
AlfaRomeo1939 pisze:A ja już mam w dupie wszystkich
[ Dodano: 2006-01-10, 23:14 ]
Ale ryj bym wymienił
co tu sie przejmowac jest pelno dziewczyn ktore patrza glownie na charakter, tylko ze glownie maja powyrzej 24 roku zycia. takie dziewczyny nie szukaja super macho tylko faceta ktory jest w stanie utrzymac rodzine, niema sie co przejmowac

"polakom gratulujemy .... mnie
"

-
- Pasjonat
rafii pisze:ja koncze w tym roku 21lat jestem prawiczkiem
Nic strasznego. Nie Ty pierwszy i nie ostatni... Nie ma musu, kiedyś umoczysz - zobaczysz!
[ Dodano: 2006-01-10, 23:29 ]
rafii pisze:dlatego nie chodze do kosciola:D i dzisiaj zbunkrowalem sie przed ksiedzem ktory chodzil po kolendzie
:D:D
O rany, to tak jak w moim podpisie... (-(-_(-_-(-_-)-_-)_-)-) Jest nas wielu!

(-(-_(-_-(-_-)-_-)_-)-)
Jest nas wielu...
Jest nas wielu...
Dość chata
Na priv, proszę, z takimi pogaduchami

Na priv, proszę, z takimi pogaduchami

Ostatnio zmieniony 10 sty 2006, 23:35 przez Mysiorek, łącznie zmieniany 1 raz.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Shac pisze:No jak to?! A jak dajesz upustu swojemu libido?
nie doluj juz go, ale wydaje mi sie ze chodzilo o Renię Rączkowską, kazdy facet ja zna
oki ja juz nic nie pisze bo i tak troche dziwny ten chat bo trza strone odswierzac
Ostatnio zmieniony 10 sty 2006, 23:36 przez rafii, łącznie zmieniany 1 raz.
censored......jak dla mnie temat można zamknąć po moim poście:)
Panowie...jedno zapamiętajcie....nic nie jest z Wami NIE TAK. To sobie wbijcie do łebków. To po pierwsze. Po drugie: nic na siłę. Nigdzie nie jest powiedziane (kurna, który raz to już dzisiaj piszę), że to ma być JUŻ, DZIŚ, TERAZ......chcecie tak bardzo teraz? Idźcie do burdelu, a przestańcie jojczyć tutaj....a jeżeli Wam zależy na zrobieniu tego z osobą, która nie będzie Wam w żaden sposób obojętna, to jej szukajcie, do ciężkiej cholery, ale nie w desperacki sposób.....
Nie wierzę, że komuś ciągle, zawsze jest przeznaczony pech, tragedia, frustracja i samotność.,...za cholerę nie uwierzę, póki żyję:) I to tyle, wspomnijcie moje słowa
Amen
PS. Czy ja mam powiesić sie z powodu tego, że nikt mi do tej pory nie powiedział słowa "kocham", "zależy mi na tobie" itp miłych zdań??? Nikt nie powiedział....ale to nie powód, by tak się dołować, do censored nędzy!!!
Panowie...jedno zapamiętajcie....nic nie jest z Wami NIE TAK. To sobie wbijcie do łebków. To po pierwsze. Po drugie: nic na siłę. Nigdzie nie jest powiedziane (kurna, który raz to już dzisiaj piszę), że to ma być JUŻ, DZIŚ, TERAZ......chcecie tak bardzo teraz? Idźcie do burdelu, a przestańcie jojczyć tutaj....a jeżeli Wam zależy na zrobieniu tego z osobą, która nie będzie Wam w żaden sposób obojętna, to jej szukajcie, do ciężkiej cholery, ale nie w desperacki sposób.....
Amen

PS. Czy ja mam powiesić sie z powodu tego, że nikt mi do tej pory nie powiedział słowa "kocham", "zależy mi na tobie" itp miłych zdań??? Nikt nie powiedział....ale to nie powód, by tak się dołować, do censored nędzy!!!
Ostatnio zmieniony 10 sty 2006, 23:39 przez Ted Bundy, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
mrt pisze:Najwięcej to się człowiek z książek nauczy, a nie na własnym tyłku.
Najwięcej to ja się nauczę kiedy "teorię" będę mogła zastosować w praktyce.
Tylko.. co zrobić kiedy teoria, wyniesiona z tych książek, nijak się da zastosować?
Ha.. wówczas pojawia się życie, własny tyłek, własna książka.
Mysiorek pisze:Smutno jest, gdy teoria rozbija się o ziarnko życia. Bo życie wymyśla ścieżki niepojęte.
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
krem na zmarszczki w mojej głowie.
A mi w lutym stuknie 20 lat i sie jeszcze z zadną laską nie całowałem tak namiętnie , i co, mam ztego powodu rzucić sie pod pociag czy jak
? <zly1> Widocznie los postanowil mi nie zsyłac takiej osoby z ktorą można sie calowac i robić różne inne miłe rzeczy. No, trudno sie mówi, trzeba szukać innych pozytywnych aspektów życia
@ Ravii studiami sie nie sugeruj nawet bo na stdiach wyrwać fajną i wolną laskę graniczy z cudem ! Sam myślalem,że jak pojde to wszystko cacy bedzie - i co -JEDNA WIELKA LIPA!! Albo brzydkie, albo puste , albo zajete, albo ja ich nie pociagam.
No cóż pogodziłem sie ze swoją samotnością, ktora jak by się zastaowić ma też swoje dobre strony czasami
@ Ravii studiami sie nie sugeruj nawet bo na stdiach wyrwać fajną i wolną laskę graniczy z cudem ! Sam myślalem,że jak pojde to wszystko cacy bedzie - i co -JEDNA WIELKA LIPA!! Albo brzydkie, albo puste , albo zajete, albo ja ich nie pociagam.
No cóż pogodziłem sie ze swoją samotnością, ktora jak by się zastaowić ma też swoje dobre strony czasami
- ksiezycowka
- Weteran
ernest pisze:trafimy na osobe przepaloną wieloma związkami (gruru doświadczenia) ale totalnie nie nadająca sie do bycia z kimś. ..
Ba! Właśnie i tak tez czesto bardzo bywa!Po prostu taka sieczka w głowie że juz nic nikt wszystko podejrzliwie, nieufnie i inne spaczenia.
Chyba nie pozostaje mu tylko sznur?
Zalezy kto na to spojrzy wg mnie. Jeden CI powie,że tak drugi, że nie.

Blazej30 pisze:Dlaczego gdy facet jest do niczego to wina faceta, a gdy kobieta jest do niczego to wina faceta?
Bo kobieta to kobieta i co bys nie zrobil zawsze bedzie wina faceta <rofl3>
TedBundy pisze:rzestańmy w końcu twierdzić, że coś MUSI być zrobione w pewnym wieku....jakiś terror jedynie słusznych poglądów, zasad, postępowania???
Łoborze a kto tak twierdzi?
Mi w tym temacie cały czas przychodzi Andrew "Punkt widzenia zalezy od punku siedzenia" i tyle. Dla mnie sasmotny 30latek to zapewne co innego niz dla kogos innego. Bo jej pasuje mniej doswiadczony facet, a mi np bardziej. I dlatego sadzisz, ze wg mnie cos musi byc w danym wieku?Bo tak mi sie wydaje. W moim odczuciu powinno, bo tak mam w główce, bo odnosze do siebie. A kto iny do siebie odniesie i powie "Co mi tam jakies doswiadczenia!Mam czas jak znajde kogos to bede miał ich kopę!" i tez ok. Z tym, że ani ta osoba by mojego punktu widzenia wynikajacego z mojego malego zycia nie przyjela ani ja jej.
I ja tu nie mówie o jakis jedynych poprawnych wzorcach. To z waszych ust sie slyszy ze 16 czy 17 lat to dzici takie i na sex zawczesnie, a nie my sie z pazurami rzucami na tych samotnych po 20ste np ;PP
MacioR pisze:skoro nie spotkaly kogos odpowiedniego do tej pory pewnie juz go nie spotkaja....
No co Ty

Wym wieku to żaden problem.Poczekaj do 30-tki
Własnie oby nie czekał a potem wchodził i na forum i idiotyczne pytania zadawał na temat zwiazkow
AlfaRomeo1939 pisze:Spotakm dziewczyne doświadczoną a ja nic nie wiem w tych sprawach tylko teoria i beka
To se wexmiesz niedoswiadczona i git.
A jak nawet doswiadczona ale kochac sie bedziecie naprawde to i mozecie to przeca przeskoczyc

Mysiorek pisze:Cóż za mądra brednia.
Nic nie zastąpi "życia". Nic.
Zgadzam sie.
AlfaRomeo1939 pisze:JESTEM NAJLPESZYM PRZYKŁADEM ŻE KOBIETY PATRZĄ NA WYGLĄD

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”