Czemu one to robia?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 27 gru 2004, 21:13

Wiem o co Ci chodzi ;) I taki mam zamiar robić :564:
Awatar użytkownika
kurek
Maniak
Maniak
Postautor: kurek » 27 gru 2004, 22:11

odmówił bys takiej
ja bym odmowil :P
uwaza ze jak ktos sie kce puszczac to niech sie puszcza (dotyczy tak samo M jak i F)
dlaczego to robia?
kazdy musi sie jakos dowartosciowac
jedni pojda na zakupy inni na dicho jeszcze inni zalosha suuper ciuchy
a sa tacy co pojda do wyrka z byle kim
ot co
duza role w potrzeniu na tenproblem odgrywa nasza moralnosc
niestety ma ona to do siebie ze kazdy ma inna...
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 27 gru 2004, 23:03

jak zwykle kazdy z was ma racje :D ale temat dobry zalozylem :D hyhy

Powiem wam tak:
DZIWKA to taka SUKA ze sie jej JEBAC nie chce. Daje DUPY na kazdej imprezie, na kazdej DAJE komus innemu i ma okazje do przenoszenia syfa :)

Chociazby dlatego nie dotknalbym takiej :)

I pod tym pojeciem wszyscy rozumiemy dziwke.(prawda?)

A wasza roznica zdan wynika z podtekstu - mowiac o pannie ktora na Ciebie leci i mozemy skorzystac macie prawdopodobnie na mysli fajna laske ktorej sie to przytrafia 1 raz i nie polega to na tym ze ten ma fajne miesnie i niech mnie sobie porucha, tylko na tym, ze wpadli sobie w oko, pogadali, podobaja sie sobie... i wtedy moga sprobowac, wtedy jest to przygoda!!! A nie zakladajcie ze takie cos to to samo co takie cos: :)
Ide sobie dzis na dyskoteke, moze w tym tygodniu wezma mnie we 3? Ale moze byc fajne, jestem glupia blondynka i lubie pierdolic sie z byle kim i za darmo :)

Pod takim pojeciem rozumiem dziwke, mam nadzieje ze wy tez. Do takich NIE MAM szacunku ani nawwt nie nalal bym na nie, chocbym nie wiem jakie byly mile...

A teraz jak ktyos chce wyskoczyc do mnie, ze przeciez nie wiem czy ta mila madra fajna z ktora wpadlismy sobie w oko nie puszczala sie jeszcze 4 tygodnie temu z 5 panami od tylca, powiem tyle: nie robie tego na pierwszym spotkaniu, nawet jak daja za darmo i jeszcze placa. mam pewne wartosci i o nie tez sie rozchodzi. A kolezanka (mrt?) moze twierdzic inaczej, bo spotkala na swojej drodze innych facetow.
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 27 gru 2004, 23:16

A ja spotkałem takie Panie, nie chodziło o forsę,itp, Wpadłismy sobie w oko i tak sie skończyło a, ze było dobrze to kontakt sie jakis czas utrzymywał, I takich osób nie traktuje jak dziwki. Dziwki biora za to pieniądze. a ja mimo, że brzydki kurdupel :) widocznie coś w sobie mam i za takie rozrywki nigdy płacił nie będę Znam kobiety i wiem czego chcą, to chyba wystarczy. A zcegos takiego może się zalęgnąć coś większego.

Oczywiście takie sytuacje moga się zdażyc jak jestem sam, z nikim nie nic nie łaczy bo zdrady nie toleruję.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
zielony
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: zielony » 27 gru 2004, 23:18

Jezeli ktoś nie spotkał kobiety z ktora chciałby to zrobić i ma 20 lat to co znaczy to ze jest jakiś inny??

ja nie mowie ze tak uwazam ale czesto tak jest ze otoczenie tak uwaza a ludzie czesto staraja sie zaspokoic potrzeby spoleczenstwa i upodabniaja sie do niego..

czyli nie czego ??? pomysl ? bierz co Ci dają , póki dają ! kozystaj póki jest okazja ! a nuz sie okaze ze wlasnie tego szukałes , w innym sensie oczywiscie ! bystry jestes to z rozumiesz !

to tez ma sens...w zyciu trzeba wszystkiego sprobowac! no prawie wszystkiego... :564:
Hey Joe...
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 27 gru 2004, 23:53

Krzysiu,co tak ostro ostatnio?Sexu Ci brakuje,czy co? :P

Ty w ogóle chyba nie dopuszczasz do swojej głowy tego,że ktoś myśli inaczej niż Ty.
Wyluzuj.Czy nie lepiej napisać:ok,ty myslisz tak,a moje zdanie jest takie.Krzysiu,Ty wręcz karzesz zachowywać się tak jak Ty zachowujesz się.Nie twierdzę,że to złe.To jest dobre dla Ciebie i ok.I teraz napiszę:Krzysiu, Ty myslisz tak a Mariusz inaczej.Co byłoby,gdyby wszyscy myśleli tak samo?
Nie byłoby tego forum np. :564:

Pozdro
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 27 gru 2004, 23:55

zielony pisze:ale czesto tak jest ze otoczenie tak uwaza a ludzie czesto staraja sie zaspokoic potrzeby spoleczenstwa i upodabniaja sie do niego..

Jezeli koś ma słaba osobowosc to jest podatny na presje otoczenia. Trzeba znać swoją cene.
Awatar użytkownika
zielony
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: zielony » 28 gru 2004, 00:24

Jezeli koś ma słaba osobowosc to jest podatny na presje otoczenia. Trzeba znać swoją cene.

no wlasnie a coraz mniej jest takich ludzi i dlatego zdarzaja sie takie sytuacje jak ta opisana wyrzej. i chyba doszlismy do konsensusu sprawy ;)
Hey Joe...
Awatar użytkownika
zaqqaz
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zaqqaz » 28 gru 2004, 07:53

krzys,
atakujesz tych co mają swoje zdanie i je wyrazili, a sam robisz totalnie TO SAMO!
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 28 gru 2004, 08:43

Jeżeli dziewczynę, która się puszcza na imprezach nazywacie dziwką, to jak nazwiecie taką, która odbija faceta? Chyba coś Wam się hierarchia wartości zachwiała :P
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 28 gru 2004, 08:58

jak odbija face3ta to jest na pewno glupia, ale to raczej lepsze niz swobodne dysponowanie cialem :D hmmm mozesz tez ja nazwac glupia dziwka :) a juz na pewno jest niepowazna :D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 28 gru 2004, 09:04

jak odbija face3ta to jest na pewno glupia, ale to raczej lepsze niz swobodne dysponowanie cialem
No ciekawe... Ta też dysponuje, tyle że cudzym - nie zauważyłeś?

Nie zrozumiem niektórych facetów i nie chciałabym, żeby mój taki był. Tamta - dziwka, ta - jedynie niepoważna idiotka. Jestem zbulwersowana!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 28 gru 2004, 09:15

w ogóle czepiacie sie mnie a nie macie pojecia o tym co ja pisze , pomyscie zanim cokolwiek napiszecie na drugi raz !
Nikogo nie atakuje !!! ale wq rwia mnie jak ktos nazywa kogoś dziwką !! a nie ma pojecia o czym mówi a poczucie jego wartosci jak pisała MRT jest zachwiane !
Dlaczego Hyhy uwazasz iż Ty robisz dobrze . bo nie poszedł bys czy nie skozystał z okazji !? to tylko i wyłacznie twuj punkt widzenia !? i wcale nie znaczy ze jest dobry ! jest dobry ale tylko dla Ciebie !! juz dla mnie widzisz nie !! kazdy tak jak pisałem robi co mu pasuje , wiec Nie pisz mi " Monia lisa " mze kaze komuś sie jakos zachowywać , bo ja wprawdzie krzycze ale krzycze róbcie swoje i patrzcie na siebie a nie na tych w koło i jeszcze ich oceniajac ! i wyzywajac!!
A takich co to nie kozystaja z przysłowiowych okzaji , gdy dziewczyna jest ładna i pierwsze wrazenie w dodatku jest dobre i wyglada ze jest wszystko ok , w dodatku są stanu wolnego ! ale reagują nazywajac taka dziwką od razu ją skreslajac nazywam tchużami i ciotami
bo ta samą spotka puzniej na ulicy poderwie bedzie z nia chodził miesiac i dopiero pujdzie z nia do lózka ???? co za ruznica czy teraz czy potem sie z nią pujdzie ! no jaka ! Wy chcecie madonne czy kobietę ?? z krwi i kosci , a jak taką spotykacie to ją dziwką nazywacie !

Marusz zrozumiał co napisałęm , Wy nie ! ale On ma wysoki wskaznik inteligencji :564: :D :D :D
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Raffi
Bywalec
Bywalec
Postautor: Raffi » 28 gru 2004, 11:00

Co do prawictwa w wieku >20 to sam jestem takim przypadkiem... co zadecydowało, że nie poszedłem 'się sypać' z pierwszą lepszą (okazje były)? Ano to, że ja nie chcę być 'kolejnym krzyżykiem w pamiętniku takiej' czy 'kolejną zdobyczą'... ktoś, kto zmienia partnerki jak rękawiczki najczęściej chodzi w używanych :P I oczywiście można tu gadać o treningu, nauce, zadowoleniu, ale jakbym miał iść do łóżka z Panną, z którą kompletnie nic mnie nie łączy i wiem, że nie będzie, to potem nie umiałbym w lustro spojżeć bez odrazy. To byłoby nic innego jak danie się wykorzystać i tyle... a ja bym chciał (tutaj trochę jak część Kobietr się zahowam) ciało zachować tylko dla "Niej" i chciałbym by to była chwila wyjątkowa, jedyna... nie takie z nienacka, gdzieś w kącie, albo w klopie zarzyganym przez zalanych w 3d...y imprezowiczów.

Ktoś pytał, czy byłbym w stanie odmówić gdyby mnie o coś takiego poprosiła jakaś super laska... tego nie wiem, bo życie różne zna przypadki, ale póki co odmawiam jakoś i widząc wtedy spojżenie takiej Panny, która 'nie może mieć choć by chciała' czuję się bardziej dowartościowany niż, gdybym poszedł z Nią 'na pięterko'. Ale to pewnie dlatego, że zawsze miałem w głębii tzw towarzystwo i zdanie ludzi wokoło. Mam swoją wartość, zbieram w koło siebie ludzi o jakiejś wartości, którzy cenią moją wartość... tak prościej niż żyć w towarzystwie, gdzie każdy o każdym gada za plecami, że się 'seksił' albo nie :-P

Co do Panienek, co odbijają faceta, to tutaj trzeba niestety bardziej delikatnie... kazdy przypadek jest inny.
Mnie osobiście odrzuca, że ktoś 'daje się odbić' bo to znaczy, że nie jest stały/stała w związkach, że nie można mieć zaufania do Niego/Niej... gdybym odbił taką Dziewczynę komuś, to potem za cholerę nie umiałbym Jej zaufać, że za tydzień czy dwa nie okaże się, że Ona i mnie zmieni 'na lepszy model'... gdyby to mnie odbijano, to pewnie też nie dałbym się... ale to tylko dlatego, że ja nie wiążę się tylko po to 'by nie być sam'... wiążę się, gdy widzę w tym szansę na przyszłość... długą przyszłość, a nie do czasu, aż poznam 'kogoś lepszego'.
Jest i druga strona medalu niestety... miłość nie wybiera i gdy zakochamy się (często to tylko chwilowe pożądanie) w Dziewczynie/Chłopaku w związku, to niestety często jesteśmy w stanie zrobić dużo więcej niż się powinno... czasem to dobrze, bo okazuje się, że to włąśnie Ta/Ten ale najczęściej okazuje się (to często dot. Dziewczyn) że poryw serca po zdobyciu tej osoby całkowicie zanika i zostaje się z kimś, na kim już nie zależy, czyli z ciężarem... i dodatkowo z kłopotem nowego wroga w postaci osoby, której się Ją/Jego odbiło.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 28 gru 2004, 11:11

A co złego jest w sexeniu ! robia to ludzie co to lubia , ci co nie lubia, tego nie robią i nie powinni uwazac takich co to z kolei lubią...za gorszych !! są po prostu inni !! ani lepsi ani gorsi ! inni !!

Mam swoja wartosc ?? czyli ci co robia inaczej nizli Ty i podobni nie mają zadnej wartosci ?? tylko dlatego ze lubia sex bardziej od Was, ze tak pwiem ! za chwile musłysze ze ci którzy chodzą do siłowni i do kosmetyczek , są gorsi od tych którzy nie chodzą i nie dbaja o siebie bardziej ! bez przesady , moze mani ciure też dla faceta nie przystoi , bo to ten sam tok myslenia ! pofarbować wlosy , też nie i tez bedziecie to pietnować i mówic o wartosciach , a wspomogi scie chocisz kiedys kogos w potrzebie , daliscie nie ze zbytku na jakis cel !! coś wam sie miesza :564:
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 28 gru 2004, 11:21

Jest i druga strona medalu niestety... miłość nie wybiera i gdy zakochamy się (często to tylko chwilowe pożądanie) w Dziewczynie/Chłopaku w związku, to niestety często jesteśmy w stanie zrobić dużo więcej niż się powinno...
A kto powiedział, że miłość nie wybiera? Miłość jest ślepa, ale to nie znaczy, że nierozsądna i nie fair.

A co do tych imprezowiczek nieszczęsnych: chwilami odnoszę wrażenie, że najzwyczajniej w świecie zazdrościcie, panowie, tym, którzy mają branie (uhu, już wiem, co zaraz napiszecie :) ). No bo czym inaczej wytłumaczyć fakt, że tak Was to boli? Skoro dwoje ludzi jest wolnych i chcą to robić, to ich sprawa. Wasz emocjonalny stosunek do sprawy, wyrażający się w obrzucaniu epitetami w rodzaju "dziwka" nie wynika zapewne z troski o bliźniego, tylko z tego, że patrzeć na to nie możecie.

Za to w przypadkach, kiedy ocena czynu jest jednoznaczna, czyli odbijanie faceta, traktujecie jako moralnie cholera wie co. Nie czujecie, że to jest dokładnie odwrotnie?
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 28 gru 2004, 11:25

Krzysiu!

To nie jest tak!Każdy zdrowy,normalny człowiek lubi sex.Ale....Co z uczuciami?

Sex na zimno?We wszystkich się zauroczamy?Co kilka dni kochamy kogoś innego?Niewiem,może ja czegoś nie rozumiem tutaj.
Zaspokojenie?O to Ci chodzi?
Hmm.....Mam już prawie 35 lat,ale nie pojmuję tego co piszesz Krzysiu.
Przecież myślimy mózgiem,a nie tyłkiem!
Jak druga strona jest daleko,to znaczy,że taki związek jest skazany na zdradę?Tak?
Ryczeć,ale zaspokoić się z innym?
Może teraz napiszesz,to czego spodziewam się,że napiszesz.Proszę o delikatne potraktowanie.
Krzyś,ja Ciebie rozumiem.Serio!Jesteś taki,że bierzesz to na zimno i być może lepiej Ci,niż tym,którzy zaciskaja zęby i tyłek.Ale zrobić coś wbrew sobie?To nie możliwe!

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 28 gru 2004, 11:51

Mona Lisa pisze:Krzysiu!

To nie jest tak!Każdy zdrowy,normalny człowiek lubi sex.Ale....Co z uczuciami?

Sex na zimno?We wszystkich się zauroczamy?Co kilka dni kochamy kogoś innego?Niewiem,może ja czegoś nie rozumiem tutaj.
Zaspokojenie?O to Ci chodzi?
Hmm.....Mam już prawie 35 lat,ale nie pojmuję tego co piszesz Krzysiu.
Przecież myślimy mózgiem,a nie tyłkiem!
Jak druga strona jest daleko,to znaczy,że taki związek jest skazany na zdradę?Tak?
Ryczeć,ale zaspokoić się z innym?
Może teraz napiszesz,to czego spodziewam się,że napiszesz.Proszę o delikatne potraktowanie.
Krzyś,ja Ciebie rozumiem.Serio!Jesteś taki,że bierzesz to na zimno i być może lepiej Ci,niż tym,którzy zaciskaja zęby i tyłek.Ale zrobić coś wbrew sobie?To nie możliwe!

Uczucia są rozne ! poza tym zmienilas temat , ja tylko i wyłacznie pisałem, iz nalezy nie wyzywać takich ludzi i ich takimi jakimi sa zaakceptować , bo są to ludzie wolni nie zwiazani z nikim , tak na powaznie , wiec im wolno uzywac swej, ze tak powiem dupy ile maja na to ochoty (w mysl zasady bo do tanga trzeba dwojga ) wam sie to nie podoba , im sie nie podobało by to , ze wy macie takie podejscie do nich , koło zamkniete !
Skoro myslimy muzgiem Monia , to dlaczego jest takie cos jak anonizm,?? po co sie ludzie anonizują ! po co też maja to robic skoro mozna to zrobic z drugim partnerem ! i jest o wiele przyjemniej !
sex to sex , miłosc to miłosc , nie wszyscy musza kochać by sie sexic , wlasnego fiutka też sie nie kocha a sie go trzepie :D i wyobraza przy tym rózne rzeczy , to jest w pozadku tak ??? ale zrobienbie tego w naturze to juz nie ? dziwny jest ten swiat ! jak spiewał Niemen !
Oni akurat nie robia nic wbrew sobie , to acI CO KRZYCZA JUZ BARDZIEJ , ale nie koniecznie ! :D
Awatar użytkownika
Raffi
Bywalec
Bywalec
Postautor: Raffi » 28 gru 2004, 11:54

Widzę, że wsadziłęm kijek w mrowisko, choć tego nie chciałem :564:

Krzysiu wiem, że mamy potrzeby, pociąg, ale czyni nas ludźmi właśnie to, że umiemy nad tym zapanować. Ja nie mówię, że trzeba od razu ascezę i post uprawiać, ale spoglądając nieco szerzej to taka chwila przyjemności (bo że to przyjemne to każdy chyba wie) może się w przyszłości okazać czymś, czego będziemy żałować najbardziej w życiu...
Już nie chodzi o to, że z Panną może być źle w łóżku (choć to też), ale niech np pęknie guma a Ona ma płodne dni i zupełnie nieświadomie możesz stać się Tatusiem na całe życie... i będzie to się ciągnęło za Tobą jak smród po gaciach przez całe życie... dlaczego? Bo masz bachorka, a go nie chciałeś... a już na pewno nie z Nią, bo choć łądna to nawet nie możecie wspólnych tematów znaleźć. A przecież nie wiesz, że Ona właśnie ma (lub nie) płodne dni bo Jej nie znasz, a na pierwszy rzut oka przed pójściem do łóżka też nie sprawdzisz :P W łóżku też raczej nie przerwiesz już, nawet gdy zauważysz, bo by Cię chyba za taki numer :560: wiec zaczynasz grać w ruletkę może nie rosyjską, ale równie mało fajną w przypadku przegranej. Wiem, że to szansa jedna na ileśtam ale jednak jest.
A to tylko jedna z wielu wad... może się też okazać, że Ona ma zazdrosnego faceta o posturze Szwarca i powiązaniach mafiozy, który jest chorobliwie zazdrosny, a Ona poszła z Tobą do łóżka by Mu zrobić na złość, bo włąśnie się pokłócili (przypadki wbrew pozorom się zdarzają), albo że ma HIV od jednego z byłych patrnerów i nawet o tym nie wie... że nie wspomnę jakie zdanie może mieć o tym Twoja przyszła partnerka mogłaby na tajkie numerki patrzeć i jak mogłoby to się odbić na Jej zaufaniu do Ciebie w kwestii przyszłych skokó w bok itp.
Mógłbym tak wymieniać dłuuugo, ale po co... jesteś dorosły, wiesz co robisz, znasz konsekwencje (te pozytywne i negatywne) jak myślę i sam decydujesz... jeżeli wszystkie te minusy sprawią, że nadal byłbyś w stanie to OK, twoja sprawa... ale nie miej mi za złe, że nie uważam tego za mądre i roztropne :P
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 28 gru 2004, 12:02

Wiesz co !! nie wychodz z domu , bo sie podtkniesz na schodach , albo cie przejedzie samochód i bedziesz kaleką przez całe zycie i to bedzie konsekwencja wyjsca z domu :547:
TE KTÓRE TO ROBIĄ , biora tabletki , a gumy z natury te dobre nie pekaja !
JA TEŻ W KONCU NIE O TYM CO KTO UWAZA NA TEN TEMAT BO TO JEGO SPRAWA TYLKE ZE NIE WYZYWAJCIE TAKICH KOBIET OD DZIWEK , TYLKO TO MAM CAŁY CZAS NA MYSLI ! BO MNIE TO WKUZA ! LEPSI SIE ZNALEZLI , A SAMI KONIA WALĄ PRZY CZASOPISMACH ! :564:
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 28 gru 2004, 12:33

Definicja dziwki:pani,która sprzedaje się za kasę.Tak?

Definicja tej,która robi to za darmoche:wyluzowana,rządna sexu kobieta i w ogóle świetna laska z niej,bo się często pieprzy,wspaniała domatorka,lubi sport i małe dzieci.

I ja, Mona się ku**** ostro teraz wku *****m Krzysiu!

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 28 gru 2004, 12:40

Mona Lisa pisze:Definicja dziwki:pani,która sprzedaje się za kasę.Tak?

Definicja tej,która robi to za darmoche:wyluzowana,rządna sexu kobieta i w ogóle świetna laska z niej,bo się często pieprzy,wspaniała domatorka,lubi sport i małe dzieci.

I ja, Mona się ku**** ostro teraz wku *****m Krzysiu!
Tylko ze ja nie wiem juz w koncu dlaczego sie wku.....ś , wyjasnisz ?

bo odbieram to jako aluzje w stosunku do tych kobiet , czyzbys sie uwazała za lepszą matkę od nich ??
tego nie mozesz wiedziec
to tak samo jak by ktos powiedział ze ja ze swymi pogladami jestem złym ojcem !! to ja sie zapytam , a kto jest lepszym ? i dlaczego /
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 28 gru 2004, 12:45

Napisałeś,że dziwka,to kobieta,która daje d*** za kasę.

Reszta,to ok,bo za darmochę?

Matkę? :553:

Czy my rozmawiamy o matkach?

Kończę chyba tę rozmowe,bo już po******* mi się w głowie w tym momencie :565:

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 28 gru 2004, 12:49

JA NIGDZIE NIE NAPISAŁEM TREGO TEKSTU O DZIWKACH ! widze zei sie zapetliłaś :564:
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 28 gru 2004, 12:53

Nie Ty?To sorki.Ktoś chyba napisał.

Kurcze!Fakt!Zamotało mi się już we łbie!

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Raffi
Bywalec
Bywalec
Postautor: Raffi » 28 gru 2004, 13:07

krzys pisze:Wiesz co !! nie wychodz z domu , bo sie podtkniesz na schodach , albo cie przejedzie samochód i bedziesz kaleką przez całe zycie i to bedzie konsekwencja wyjsca z domu :547:
TE KTÓRE TO ROBIĄ , biora tabletki , a gumy z natury te dobre nie pekaja !
JA TEŻ W KONCU NIE O TYM CO KTO UWAZA NA TEN TEMAT BO TO JEGO SPRAWA TYLKE ZE NIE WYZYWAJCIE TAKICH KOBIET OD DZIWEK , TYLKO TO MAM CAŁY CZAS NA MYSLI ! BO MNIE TO WKUZA ! LEPSI SIE ZNALEZLI , A SAMI KONIA WALĄ PRZY CZASOPISMACH ! :564:

Z domu wychodzę regularnie, bo mam windę :P A tak na serio, to wiedząc, że mogę źle skończyć wychodzę z domu codziennie, tak samo jak wiedząc, że mogę mieć wypadek codziennie wsiadam za kółko i robię 1000 innych rzeczy (łącznie z uprawianiem sportów ekstremalnych i podejmowaniem ryzyka finansowego w biznesie). Nie chodzi o to, żeby się tym dołować, tylko, żeby brać pod uwagę i uswiadomić sobie co będzie, gdy jednak....
I mówię po raz kolejny... jeżeli mi to odpowiada, przyjmuję ryzyko to jest OK. Ty przyjmujesz ryzyko przypadkowego seksu z nieznajomą i jest dla Ciebie OK... ja go nie przyjmuję, bo choć szansa jedna na ileśtam to za dużo mozna stracić moim zdaniem i też jest OK. Nie torpeduj proszę mojego zdania tylko dlatego, że masz inne, bo widzę, że to lubisz robić często także w innych tematach.

A Kobiet od dziwek nie wyzywałem, więc to chyba nie do mnie :564:
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 28 gru 2004, 13:22

Dziwka to ewidentnie taka, co robi to dla pieniędzy. Taka, która hobbystycznie - dziwką nie jest. Może być nimfomanką, ale nie dziwką.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 28 gru 2004, 18:15

Dokladnie. Dziwka to taka kobitka ktora sprzedaje swoje cialo. Czy to dla sesji fotograficznych czy do seksu. No oczywiscie zalezy jakich sesji, ale geberalnie sprzedaz ciala potepiam.
A jak ktos za darmo to robi to znaczy sie ze lubi :) Zreszta normlana kobieta jakby jej po seksie (taka z tych na 1 noc) dac kase to powinna sie obrazic...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 28 gru 2004, 20:50

No i mysle iz powyzsze wypowiedzi mówią wszystko ....Raffi :564:
Awatar użytkownika
Raffi
Bywalec
Bywalec
Postautor: Raffi » 28 gru 2004, 21:27