Miltonia pisze:Ta platforma to kiepski pomysl. Podobno idzie tam najgorszy sort ludzi, jest fala jak w wiezieniu, mnostwo rzestepcow z calego swiata i takie tam. Ale nie bylam, nie widzialam.
Hehehe... Tak sie sklada, ze w swojej obecnej firmie pracuje czasem na platformach

Az tak zle nie jest
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
z tym "najgorszym sortem ludzi"

Choc nie mam wielkiego doswiadczenia.. To zalezy rowniez od specyfiki pracy i lokalizacji. Mniejsza z tym.
Miltonia pisze:Jakos nawet tutaj malo jest osob ktore sa w zwiazkach i regularnie uprawiaja seks. Pominmy juz nawet takie glupoty jak budowanie zwiazku opartego na zrozumieniu, zaufaniu i wspolnych wartosciach no i jeszcze czyms takim jak milosc.
Otoz to

Zaczyna sie od poczatku, a nie od seksu od razu
Coz, wiekszosc wypowiedzi mnie nie zaskakuje. Wlasnie czegos takiego sam sie spodziewalem. Reasumujac - szanse na udany zwiazek w takiej sytuacji sa niewielkie, ale jednak
sa. I mysle, ze tego trzeba sie trzymac.
Czasy sie zmieniaja, a z nimi rowniez kobiety. Bede sie chyba musial rozgladac za jakas Penelopa

Kiedys, np. w sredniowieczu, bylo latwiej - bralo sie kobiete sila, a jak rycerz wyjezdzal na wojne zakladal wybrance pas cnoty

i problem byl rozwiazany

To oczywiscie dowcip
Tak na powaznie, to nie chcialbym rezygnowac ze swoich zainteresowan ze wzgledu na kobiete. Ale na odwrot tez nie za bardzo. Potrzeba jakiegos kompromisu, zgrania spraw osobistych i zawodowych. W gruncie rzeczy mazy mi sie wierna kobieta, czekajaca, rodzaca dzieci i.t.d. i.t.d.

Ja moglbym podrozowac i zarabiac pieniadze, ona opiekowalaby sie ogniskiem domowym

Po powrocie do domu mialbym ugotowany, cieply obiad no i przede wszystkim intensywny seks
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)