Witam wszystkich
Już jestem z powrotem
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
,
Sytuacja się zmieniła, po tym zajściu, nie wytrzymałem sam się odezwałem po 2 dniach
Dużo porozmawialiśmy, przez tydzień było nijak, bezpłciowo, po tym czasie doszedłem do wniosku że przekonałem się że nic z tego nie będzie.
Po długiej rozmowie na tematy które mnie w niej drażnią, zachowania i postępowania w określonych sytuacjach (uważam za nieodpowiednie w związku) stwierdziłem że odchodzę, nie chce nic planować, stwierdziłem że dalsze bycie razem nie ma sensu.
Gdy już wychodziłem zostałem zatrzymany w drzwiach "rozmową" na nasz temat, bardzo spokojnym tonem, z dość ciekawym spojrzeniem na mnie (są kobiety które doskonale znają się na facetach) i co

? zostałem u niej z powrotem
<verysad>
Doszedłem do wniosku że jestem głupi, bo i tak jutro będzie to samo.......
Ku mojemu zdziwieniu po przebudzeniu się rano kawa czeka, kanapki do pracy zrobione ( UWAGA!!! to nie są dla mnie najważniejsze rzeczy lecz objawy tego że się coś zmienia), "ona" bardzo miła, poczułem się tak jakbym obudził się nie w tym domu nie z tą kobietą <boje_sie>
Po powrocie z pracy miła atmosfera, wszystko inaczej po prostu inny świat!!
Obserwuje zaistniała sytuację od kilku dni i zamiast się pogarszać (bo tak bywało) to się polepsza jeszcze bardziej.
Spokojnie się dogadujemy w kwestiach w których nie byliśmy w stanie się dogadać bez narzucania czyjejś woli.
Jest tak jak nigdy nie było w moim życiu
Pozbyłem się zazdrości w 98% jeszcze mi się czasami coś zdarza te 2% ale zazdrość ogólnie czasami jest potrzebna.
Coraz mniej boje się o to ze z powrotem nasze relacje się zepsują, pozwalam sobie zatracać w tym co się dzieje nie zważając na to co będzie później, wiem że to niezbyt dobre zachowanie, ponieważ cyt:" spodziewaj się niespodziewanego" ale liczę na to że w końcu się uda..........
Pytanie do kobiet:
Czy potrzeba wam w życiu konkretnego wstrząsu tak abyście zrozumiały że ktoś was kocha, i zależy mu na was

????
P.S.
Dziękuje za wasze wypowiedzi które pozwalają mi porównać zachowanie w określonych sytuacjach u innych osób, to od was uczę się spojrzeć na tą samą rzecz, sytuację z różnych stron.