Potrzebuje pomocy!

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
R1
Maniak
Maniak
Postautor: R1 » 29 mar 2006, 13:14

Blazej30 pisze:facet czasami musi walnąć innego faceta w zęby. Ja to zaniedbywałem i miałem przez to censored

No to zależy w jakiej sytuacji musi. Gdybym bronił własnej kobiety przed jakimś typkiem, to może i bym go w zęby walnął. Ale w sytuacji, której jest teraz Haro na pewno bym tego nie zrobił.
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 29 mar 2006, 13:19

Arkady pisze:No to zależy w jakiej sytuacji musi. Gdybym bronił własnej kobiety przed jakimś typkiem, to może i bym go w zęby walnął. Ale w sytuacji, której jest teraz Haro na pewno bym tego nie zrobił.
czasami facet powinien zastosować motyw pięści żeby społeczeństwu pokazać że nikt bezkarnie nie będzie mu w kasz(/i)ę dmuchał
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 29 mar 2006, 13:40

Blazej30 pisze:
Arkady pisze:No to zależy w jakiej sytuacji musi. Gdybym bronił własnej kobiety przed jakimś typkiem, to może i bym go w zęby walnął. Ale w sytuacji, której jest teraz Haro na pewno bym tego nie zrobił.
czasami facet powinien zastosować motyw pięści żeby społeczeństwu pokazać że nikt bezkarnie nie będzie mu w kasz(/i)ę dmuchał

Rany Błazej nie wierze w to co piszesz. To naprawde Ty? W zyciu jest tak ze w skrajnych sytuacjach czasami trzeba komus dac w zeby ale w tym przypadku za co? Z tego co rozumiem to haro chce wtłuc chłopakowi z ktrym zaczyna sie spotykac jego była. Buahhaha i co on jest komukolwiek winien. Zakochujesz sie Błazej w wolnej dziewczynie, zaczynasz sie z nią spotykac, a tu nagle pewnego przychodzi jakiś tępy oprych (z ktorym ona zerwala kilka miesiecy wczesniej) i ci spuszcza łomot a ty nawet nie wiesz za co.

A haro to już przypomina typowego drecha i to zarówno z wyglądu jak i za natury.
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 29 mar 2006, 13:53

tanebo pisze:Zakochujesz sie Błazej w wolnej dziewczynie, zaczynasz sie z nią spotykac, a tu nagle pewnego przychodzi jakiś tępy oprych (z ktorym ona zerwala kilka miesiecy wczesniej) i ci spuszcza łomot a ty nawet nie wiesz za co.
no własnie nie mamy pewności że ona mu nie przyprawiła rogów wcześniej. A jeśli tak to za te buziaczki facetowi należy się łomot. Bo jeśli kobieta jest z kimś to jej sie nie pucia. Jeśli najpierw zerwała a potem poznała nowego to inna sprawa. Wkońcu zawsze można oddać. A nabiał nie mamy tylko od celów inseminizacyjnych. Facet bez jaj to nie facet.

Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 29 mar 2006, 14:01

Ani z natury ani z natury nie jestem drechem. censored.ysynem za to na pewno. Na cale jego szczescie okazalo sie, ze to tylko dobry kolega a waiadomosci okazaly sie tylko domyslem. Cale szczescie, gdybym wpadl w furie to nie wiem czy bym nie wyladowal w pierdlu za gnojka jakiegos.

Natomiast dzisiaj wszystko zostalo rozwiazane. Wczoraj otrzymalem od Niej SMS'a, w ktorym napisala, ze to co robie to chamstwo (!!), zebym wykasowal Jej numer bo ona takich rzeczy nie zapomina. I ze powinna to juz dawno mi powiedziec: zegnaj (??!!??). Nie wytrzymalem, odpisalem, ze jutro z samego rana jestem u Niej. Spotkalismy sie dzisiaj o 11:15. Zapytalem, czy zasluzylem na to, zeby po 3.5 roku przekazywac mi taka informacje za posrednictwem SMS'a. Powiedzialem, ze zachowala sie jak szczeniara itp. Nie bede Wam mowil slowo w slowo wszystkiego bo to sie mija z celem. Dzisiaj w koncu powiedziala mi, ze mnie nie kocha :( Ze juz wie ;( Wiedzialem o tym, bylem swiadom, ale bylem w niemalym szoku. Nie z powodu, ze tak powiedziala, ale z powodu tego, ze to powiedziala. Nie okazalem po sobie nic. Poczatkowo chcialem odejsc w gniewie, zostac sie w klotni. Byloby mi latwiej. Pozniej natomiast zaczalem z Nia rozmawiac, chcialem poznac powod tego, ze mnie zostawia, ze mowi "zegnaj" i przestala mnie kochac. Nie potrafila mi odpowiedziec, mowila, ze bylo Jej zle itp. Powiedzialem, wprost, ze skoro mowi ze mnie nie kocha to znaczy ze mnie nigdy nie kochala. Mowila, ze to dla mojego dobra. Ze widzi, ze sie strasznie mecze, ze to wyjdzie na dobre. Pogadalismy jeszcze, pozniej podziekowalismy sobie wspolnie za te spedzone wspolnie lata. Przytulilismy. Nie moglismy sie po prostu pozegnac, zadne z nas nie chcialo powiedziec tego piekielnego "zegnaj". Wreszcie powiedzialem ja, powiedziala Ona. Troche poplakalismy, ale juz po wszystkim.

[ Dodano: 2006-03-29, 14:01 ]
;(
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 29 mar 2006, 14:02

Blazej30 pisze:A nabiał nie mamy tylko od celów inseminizacyjnych. Facet bez jaj to nie facet.

Gzdie Ty tu jaja widzisz... chyba jakieś fistaszki.
Powtarzam - zdrada nie jest karalna, wasi partnerzy mogą się puszczać na prawo i lewo. Danie w ryj - tak.

[ Dodano: 2006-03-29, 14:04 ]
Haro pisze:ale juz po wszystkim.
No <browar>
Jeszcze parę dni i będziesz O.K.
No i masz jaja :)
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 29 mar 2006, 14:10

Mysiorek pisze:No i masz jaja

"Troche poplakalismy, ale juz po wszystkim."

No, szczegolnie tutaj. To bylo okropne. Dzisiejszy dzien mam z glowy. Teraz tylko jakos odzyc. :(
Awatar użytkownika
bumru
Bywalec
Bywalec
Postautor: bumru » 29 mar 2006, 14:13

Trzymam kciuki. Zawsze podziwialam ludzi, ktorz umieja z takich sytuacji wychodzic z honorem. Bo ja, niestety, jak zakochana, to nie ma dla mnie slowa "honor" i zrobie wszystko, zeby kogos zatrzymac przy sobie. ;(
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 29 mar 2006, 14:17

Tez robilem wszystko. I dlatego mam spokojne sumienie, chociaz serce rozdarte.
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 29 mar 2006, 14:19

Haro pisze:Troche poplakalismy, ale juz po wszystkim.
brawo Haro, tylko prawdziwy facet (z jajami), swiadomy swych uczuć potrafi płakać. Trzymam kciuki. <browar>

Awatar użytkownika
R1
Maniak
Maniak
Postautor: R1 » 29 mar 2006, 14:37

Dobrze, że się skończyło jak skończyło. Teraz już wiesz na czym stoisz, wiesz, że ona Cię nie kocha. Nie pozostaje mi nic innego tylko życzyć Ci powodzenia w kolejnym związku :)
I'm used to eat naughty girls without any eye movement ;)
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 29 mar 2006, 16:06

Na razie kolejnego nie szukam :( Musze odpoczac, rozerwac sie.
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 29 mar 2006, 16:35

Haro - gratuluję wyszedłeś z całej sytuacji z podniesioną głową!
Łez się nie wstydź bo to jak najbardziej naturalna reakcja.
Wiadomo że nie będzie Ci teraz lekko ale wiedz że czas leczy rany i już niedługo zobaczysz że dobrze zrobiłeś. Nie zmarnuj teraz ani jednej chwili, rób wszystko na co masz ochotę, wychodź, rozmawiaj z ludźmi i baw się :]
Awatar użytkownika
R1
Maniak
Maniak
Postautor: R1 » 29 mar 2006, 17:05

Haro pisze:Na razie kolejnego nie szukam :( Musze odpoczac, rozerwac sie.

No i bardzo dobrze! Myślisz, że ja szukam? Teraz trzeba się koncentrować na sobie, ewentualnie wejść w coś bez zobowiązań :)
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 29 mar 2006, 17:25

Szkoda. To kiedy na piwo? :D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Dynaxx
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Dynaxx » 29 mar 2006, 17:31

jasne nie ma sie co pchac w cokolwiek teraz. Myslalem ze jak poderwe laske (co uczynilem) poprawi mi sie humor. Dziewczyna sie zakochala, a ja... oczywiscie nie, bo nie zapomnialem o tamtej - wrecz zaczalem szukac podobienstw do bylej, ktorych nie bylo, co mnie zupelnie odrzucilo od dziewczęcia :P
heartbreaker ze mnie, nie ma co, heh...
fantastically well and close to spectacular.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 29 mar 2006, 20:10

Blazej30 pisze:Facet bez jaj to nie facet.
Tule ze to co Ty piszesz z jajami ma tyle wspolnego co ja z zakonnica <lol>

Harus gratuluje! <przytul> Teraz moze byc juz tylko lepiej!
Haro pisze:Na razie kolejnego nie szukam
Eh gdybym ja byla wolna... ;P
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 29 mar 2006, 22:12

Rzecz w tym, ze to nie wyszlo ode mnie. Sama zdecydowala, zeby powiedziec "zegnaj" i rozstac sie na dobre. Boli jak pieron, ale przytaknalem. Uznalem, ze skoro Ona jzu tego chce, to nic na sile. :(
moon pisze:Eh gdybym ja byla wolna...

Oj gdybs byla <przytul>
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 31 mar 2006, 00:05

Taa... Już widzę Wasz związek. I te fruwające po ścianach talerze :D ;)
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 31 mar 2006, 09:50

Angażujesz się - boli
Nie angażujesz się - niszczysz je ich własną bronią. Rozdajesz karty. Wygrywasz.. <evilbat>
Bardzo mądre rzeczy w tym temacie napisał czero. Zgadzam się z każdym jego postem :D
Haro - konkretne decyzje są zawsze najlepsze :) Teraz będzie tylko lepiej :D
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 14 sie 2006, 00:56

Bueheheh, jaki ja bylem gluuuupi! ;)
rachciach
Początkujący
Początkujący
Postautor: rachciach » 14 sie 2006, 01:43

lollirot pisze:nie ma niczego mniej interesujacego niz facet, ktory nie widzi swiata poza wlasna kobieta. dla tej kobiety, oczywiscie. Ty tego nie potrafisz pojac i stad ten kryzys. daj jej troche spokoju - przegadasz i zdusisz ten zwiazek swoim przytulaniem, o ile juz tego nie zrobiles! jedyne co mozesz teraz zrobic to zajac sie czyms innym, a nie nia - znajdz sobie jakies hobby, kup chomika naprawde facet, ktory jest gotowy przed kobieta klekac w kazdej chwili i na skrzydlach do niej leciec na kazde zawolanie odstrasza.

lollirot ma racje, bo widzisz, kobiecie chodzi tylko o to zeby zrobic jej dzieciaka, zobaczysz jak wtedy zacznie mowic o chomikach i zebys zrobil cos dla siebie, wyszedl z kumplami i nie poswiecal jej tyle uwagi bo ja dusisz

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”