Subtelna sprawa

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

pawlo777
Początkujący
Początkujący
Postautor: pawlo777 » 23 paź 2006, 19:29

czes mam duzy problem zakochałem sie w pięknej Słowackiej dziewczynie nic o sobie niewiemy niemamy zadnych namiarow do siebie, a ja niemogę w nocy spac w dzień przcowac bo myśle tylko o niej. niewiem co mi się stało że właśnie w niej sie zakochałem a tyle jest przeciez pięknych dziewcyn tu unas. Naraziw poradzie mi co mam robić.
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 23 paź 2006, 22:20

pawlo777 pisze:Naraziw poradzie mi co mam robić.
Może na dobry początek opisz dokładniej w czym problem.
Bo narazie ciężko cokolwiek napisać :]
Obrazek
kliker
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: kliker » 24 paź 2006, 09:44

Yasmine pisze:
kliker pisze:Do jasnej cholery! Jak facet może nazywać się "mężczyzną" nie mając odwagi by spojrzeć w twarz szansie porażki? Życie nie składa się tylko ze zwycięstw, należy o tym pamiętać!

:D

Yasmine, nie wiem, co chciałaś tym emotkiem wyrazić, ale mam nadzieję, że się ze mną zgadzasz? Jako człowiek, który poświęcił trochę czasu na treningi sztuk/sportów walki miałem (i mam) nieraz okazję sprawdzać swoje umiejętności w konfrontacji. Wiem, że istnieje szansa, że przeciwnik okaże się ode mnie lepszy, ale zawsze wchodzę na ring/matę z przekonaniem, że to ja zejdę zwycięski. Gdybym patrzył na możliwość porażki w życiu nadal pewnie siedziałbym w firmie, do której przyjąłem się zaraz po studiach, zamiast przejść do miejsca gdzie obecnie się znajduję, gdzie wymagania są znacznie wyższe (ergo: większa możliwość porażki), ale i perspektywy nieporównywalne. Carpe diem ladies and gentleman!
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 24 paź 2006, 10:06

kliker pisze:Yasmine, nie wiem, co chciałaś tym emotkiem wyrazić, ale mam nadzieję, że się ze mną zgadzasz?

No pewnie,ze sie zgadzam :D. Dlatego dalam :D. ?Jakbym sie nie zgadzala dalabym pewnie :|.
Malo takich jak Ty :D. Facetom to uginaja sie kolana ze strachu i biadola "co zrobie , jak ona sie nie zgodzi <obgryza paznokcie>".
kliker
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: kliker » 24 paź 2006, 10:09

Spoko, nie siedzę na tym forum na tyle długo, żeby znać Wasze przyzwyczajenia do używania emotikonek. Cieszę się, że mam poparcie w tym, co mówię. <banan>

A swoją drogą to ja nie narzekam, że mało. Gdyby było więcej miałbym dużą konkurencję :-)
Awatar użytkownika
FlyingDuck
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: FlyingDuck » 24 paź 2006, 11:49

portorico pisze:jestem z Politechniki Wrocławskiej, pozdro

ale nie z informatyki przypadkiem? :)
ObrazekJedyna stała w życiu to zmiana
Awatar użytkownika
Kemot
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Kemot » 24 paź 2006, 22:16

poza tym niby "przypadkiem" dotyka mnie itp. (znam te wasze numery, Panie :) )

Tylko nie mów, bo przestaną tak robić ;)
Jest to typ na tyule delikatny i ostrozny z uczuciami
.......
Widze, że znawca się znalazł <brawo>
Wiesz dobrze co masz zrobić, tylko zarzuciłeś temat na forum, żeby się upewnić ;)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”