gadu-gadu

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

toya

Postautor: toya » 23 paź 2006, 20:45

Bash pisze:
toya pisze:hahahahahaha hahahahahahah ahahahahhahahahahahhaa

Dlatego kominikatory NIE
toya pisze:sa fajne

<fuckoff>
Może to ja mam jakies dziwne podejscie do sprawy, ale kiedy juz gadam, w w miare normalnie. Śmiać wole się "face to face" ;)

ja sie smieje kiedy moge <diabel>
a to ze siedzimy, programujemy sobie :P i rozmawiamy przez gg, smiejac sie i przerywajac w tej glupiej pracy ;p, to nam dobrze robi <aniolek>
Awatar użytkownika
paula19
Maniak
Maniak
Postautor: paula19 » 24 paź 2006, 08:30

Ja tam lubie gg, przynajmniej mam kontakt ze znajomymi którzy się wynieśli z mojego misat... A z moim to nie potrafie rozmawiac przez gg... Nie potrafiliśmy sie dogadać w ten sposób...
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 24 paź 2006, 09:39

ja lubie komunikatory, ale tylko w kontaktach ze znajomymi, z moim nie. Jakos nie wychodzi nam taka rozmowa, wolimy rozmawiac jak sie spotkamy. Czesto oboje jestesmy dostepni i tylko wyslemy sobie jakas emotke, albo krotka wymiana zdan. Ale np gdyby nie tlen to raz na 2 tyg bym sie dowiadywala co u mojej najlepszej kumpeli slychac.
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”